Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xKlaudiax wrote:A u mnie skurcze okresowe bywają, ale delikatne i nie codziennie, no i tyle 😟 czuję, że będę miała
u mnie to samo właśnie i tylko tyle. Jadę do szpitala w poniedziałek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 10:55
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
xKlaudiax wrote:A u mnie skurcze okresowe bywają, ale delikatne i nie codziennie, no i tyle 😟 czuję, że będę miała poród wywoływany...
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualny
-
U mnie podobnie z tymi skurczami okresowymi, wczoraj np cały dzień aż do 23 mnie trzymały a Młody przy tym był bardzo aktywny i sprawiał dodatkowy ból
Tyle że u mnie jeszcze 3 tyg do terminu porodu
Zauważyłam że najbardziej się spina brzuch przy zginaniu się do podłogi i prostowaniu - gdybyście szukały sposobów na przyspieszenie akcji
U mnie akurat remont więc trudno uniknąć takich ćwiczeń. Jeju to juz dla mnie są akrobacje na tym etapie.
Niby przytyłam 10kg (ważę 58kg) ale brzuszek ostatnio zrobił się ogromny w ciągu tylko tygodnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiała Azlia wrote:Ja tego czopa nie widziałam jeszcze. Ale mały ostatnio przechodzi sam siebie. Tak się wierci, szczególnie w nocy, że aż mnie to złości. A teraz śpi. Noc miałam fatalną.
Nie kazdemu tez odchodzi czop przed porodem ja w 1 ciazy tez nie mialam odchodzącego czopa ani oznak porodu za to synem od 36 tc czop odchodzil a w tej ciazy tez nie mialam takze to chyba nie ma regulyBiała Azlia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyago91 wrote:Odszedł mi znów kawałek czopu. Boże zlituj się nade mną!
Mi to w ratach odchodzi tydzień temu tyci tyci tej galarety / czopu , dziś też tyle samo nie mają litości te nasze uparciuchy .
Klaudia Mocne kciuki ✊✊✊✊ , i powodzenia💪💪💪 .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 15:09
ago91, xKlaudiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny