X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 5 maja 2019, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glendolina, też myślę że szyjka sie otwiera i stąd krew, ale pewnie ze jedz, coś się ewidentnie dzieje :)

U mnie tylko straszaki, bóle ledzwi, bioder, rano doszła kość ogonowa która napierdziela równo, zaczyna być wesoło :D

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2019, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glendolina wrote:
    Zjem śniadanie i jadę. Chociaż myślę, że to czop i można na spokojnie. Ale są skurcze. Słabsze niż w nocy, ale coraz częściej. Kurde. Gdyby się Młoda ruszyła, to bym poczekala Jeszcze, A nie czuje jej od godziny i się cykam. Dzięki za kciuki. Napisze później co i jak.
    Ciasteczko, jadę na Zaspe.
    Trzymam kciuki i powodzenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2019, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, super! Gratulacje! :) niech dzidzius zdrowo rośnie <3

xKlaudiax lubi tę wiadomość

• ago91 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2019, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glendolina powodzenia kciuki ! <3

8599w1d3a8mup6qh.png
    ibm23e5elf55d37i.png
    6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 <3
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2019, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje klaudia. To mnie zszokowalas z tym że nie zadziałalo znieczulenie w kręgosłup chyba źle musieli je podać masakra udusilabym ja to bym już wolała od razu ogolne

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Fikus Autorytet

Wysłany: 5 maja 2019, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia gratulacje, super że poród poszedł w sumie dość szybko, nawet jeśli skończył się CC. Najważniejsze, że dobrze go wspominasz i z Tobą i dzidziusiem wszystko dobrez :) Jeszcze raz gratuluję.

Glendolina, powodzenia!

h84fj44j8c2afjwv.png

17u9l6d89qpw7kc9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2019, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glendolina kciuki 😊 Mi lekarka przy plamieniu kazała jechać na ip.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2019, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glendolina

Powodzenia,jedz do szpitala daj znac co u was ;) trzymamy kciuki ✊✊✊✊

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2019, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glendolina trzymam kciuki żebyś dziś urodziła

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 5 maja 2019, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Klaudia! :) Super, że wszystko dobrze się rozwiązało i dla dzidziusia dobrze, że akcja sama się rozpoczęła :)

Glendolina no to czekamy na rozwój wydarzeń! Kciuki i powodzenia!

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2019, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glendolina kciuki!!

Klaudia cieszę się, że jesteś szczęśliwa i że się wszystko fajnie skończyło :)

Mieliśmy zrobić dziś majówkowego grilla, na dworze 4 stopnie haha.. Skończy się na domówce ;) złożyliśmy wózek, baby hug już czeka, dzisiaj składamy jeszcze łóżeczko i będzie już wszystko gotowe na maluszka :)

Szczęśliwa Mamusia, xKlaudiax lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2019, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak tak patrzę na tą pogodę to się cieszę, że kupiłam taki ciepły polarkowy kombinezon na wyjście dla małego 😊

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2019, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia ogromne gratulacje ❤❤❤❤.

Glendolina Trzymam mocno kciuki ✊✊, no i powodzenia 💪💪.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2019, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała Azlia wrote:
    No jak tak patrzę na tą pogodę to się cieszę, że kupiłam taki ciepły polarkowy kombinezon na wyjście dla małego 😊

A wiez, ze ja to samo ppwiedzialam ostarnio,na wyjscie ze dzpitala sie nie przydal ale teraz w taka pogode przydal sie bardzo :)

Biała Azlia lubi tę wiadomość

• Pantera Autorytet

Wysłany: 5 maja 2019, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia dobrze trafiłaś na mądrą ekipę, która w porę podjęła decyzję o cc.
    A że Cię uśpili to jesrem zdziwiona, widać nie mieli wyjścia. Jak ostatnio rozmawiałam z anestezjologiem to mówił, ze unikają narkozy do porodu z uwagi na ryzyko dla matki i dziecka i przyznał, że w jego 10-letnuej karierze w tym szpitalu tylko 2 razy podali rodzącej narkozę.
    Najważniejsze że u Ciebie pięknie się skończyło :) odpoczywaj i ciesz się maleństwem :)

• Pantera Autorytet

Wysłany: 5 maja 2019, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glendolina coś zaczyna się dziać :)
    Trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2019, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja przyjaciółka też miała narkozę, bo to w kręgosłup nie zadziałało. Czasem tak się zdarza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2019, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozwarcie 3 cm, ale skurczów brak. Chyba jeszcze wrócę do domu. Póki co dostałam zastrzyk na uspokojenie i czekamy co dalej. Chyba nie mój dzień jednak;)

Milka1991, Ciasteczko777, Biała Azlia, Paula_071, Veri, Oleander, Szczęśliwa Mamusia, Pantera, ago91, Nistera lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2019, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glendolina wrote:
    Rozwarcie 3 cm, ale skurczów brak. Chyba jeszcze wrócę do domu. Póki co dostałam zastrzyk na uspokojenie i czekamy co dalej. Chyba nie mój dzień jednak;)

Moim zdanuem to już zostaniesz w szpitalu ,
    kto wie może to jednak dziś mocne kciuki ✊✊✊✊.

• Pantera Autorytet

Wysłany: 5 maja 2019, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glendolina wrote:
    Może znowu w nocy się ruszy :)

‹‹ 1251 1252 1253 1254 1255 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ