Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGlendolina wrote:Zjem śniadanie i jadę. Chociaż myślę, że to czop i można na spokojnie. Ale są skurcze. Słabsze niż w nocy, ale coraz częściej. Kurde. Gdyby się Młoda ruszyła, to bym poczekala Jeszcze, A nie czuje jej od godziny i się cykam. Dzięki za kciuki. Napisze później co i jak.
Ciasteczko, jadę na Zaspe. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGlendolina kciuki!!
Klaudia cieszę się, że jesteś szczęśliwa i że się wszystko fajnie skończyło
Mieliśmy zrobić dziś majówkowego grilla, na dworze 4 stopnie haha.. Skończy się na domówce złożyliśmy wózek, baby hug już czeka, dzisiaj składamy jeszcze łóżeczko i będzie już wszystko gotowe na maluszkaSzczęśliwa Mamusia, xKlaudiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiała Azlia wrote:No jak tak patrzę na tą pogodę to się cieszę, że kupiłam taki ciepły polarkowy kombinezon na wyjście dla małego 😊
A wiez, ze ja to samo ppwiedzialam ostarnio,na wyjscie ze dzpitala sie nie przydal ale teraz w taka pogode przydal sie bardzoBiała Azlia lubi tę wiadomość
-
Klaudia dobrze trafiłaś na mądrą ekipę, która w porę podjęła decyzję o cc.
A że Cię uśpili to jesrem zdziwiona, widać nie mieli wyjścia. Jak ostatnio rozmawiałam z anestezjologiem to mówił, ze unikają narkozy do porodu z uwagi na ryzyko dla matki i dziecka i przyznał, że w jego 10-letnuej karierze w tym szpitalu tylko 2 razy podali rodzącej narkozę.
Najważniejsze że u Ciebie pięknie się skończyło odpoczywaj i ciesz się maleństwemxKlaudiax lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRozwarcie 3 cm, ale skurczów brak. Chyba jeszcze wrócę do domu. Póki co dostałam zastrzyk na uspokojenie i czekamy co dalej. Chyba nie mój dzień jednak;)
Milka1991, Ciasteczko777, Biała Azlia, Paula_071, Veri, Oleander, Szczęśliwa Mamusia, Pantera, ago91, Nistera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGlendolina wrote:Rozwarcie 3 cm, ale skurczów brak. Chyba jeszcze wrócę do domu. Póki co dostałam zastrzyk na uspokojenie i czekamy co dalej. Chyba nie mój dzień jednak;)
Moim zdanuem to już zostaniesz w szpitalu ,
kto wie może to jednak dziś mocne kciuki ✊✊✊✊.