Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZostaje. Póki co na patologii, ale że wskazaniem na porodowke jak się skurcze nasila. Rozwarcie postępuje. Już 4 cm. I albo się wyciszy albo się rozbuja. Lekarka mówiła, że takie rzadko odpuszcza. Ja się nie znam. Mogłam w domu posiedzieć, chociaż stwierdziła, że przy dodatnim gbs lepiej być w szpitalu wcześniej. Nie wiem. Zobaczymy, w którą stronę to pójdzie. Dziękuję za kciuki.
Miłego dnia!Szczęśliwa Mamusia, Pantera, Biała Azlia, Ciasteczko777, Oleander, Paula_071, ago91, ago91, Milka1991, iwwk, xKlaudiax, Veri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGlendolina wrote:Zostaje. Póki co na patologii, ale że wskazaniem na porodowke jak się skurcze nasila. Rozwarcie postępuje. Już 4 cm. I albo się wyciszy albo się rozbuja. Lekarka mówiła, że takie rzadko odpuszcza. Ja się nie znam. Mogłam w domu posiedzieć, chociaż stwierdziła, że przy dodatnim gbs lepiej być w szpitalu wcześniej. Nie wiem. Zobaczymy, w którą stronę to pójdzie. Dziękuję za kciuki.
Miłego dnia!
E no pięknie się zapowiada 4 cm 💪💪😱,
to już coś ma się na rzeczy , trzeba czekać na dalszy rozwój.Glendolina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamy 5 cm. Nie jest źle. Skurcze bolą jak cholera, ale są rzadkie. Dostałam jakiś czopek na rozwarcie i jak dobrze pójdzie to za godzinę na porodowke. Relacja na bieżąco;D
A porodu się nie da przegapić. Nie ma opcji. Po prostu trzeba czekać cierpliwie w domu i swoje odcierpiec. Ja się pospieszylam i przez to jestem na patologii. Odrobinka krwi nie taka grozna;) teraz dopiero ze mnie leci.GreenK, Oleander, ago91, Biała Azlia, Milka1991, Samari0702, Chusy, Paula_071, Pantera, Pani Moł, PatkaPP, xKlaudiax, slodka100, Veri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGlendolina wrote:Mamy 5 cm. Nie jest źle. Skurcze bolą jak cholera, ale są rzadkie. Dostałam jakiś czopek na rozwarcie i jak dobrze pójdzie to za godzinę na porodowke. Relacja na bieżąco;D
A porodu się nie da przegapić. Nie ma opcji. Po prostu trzeba czekać cierpliwie w domu i swoje odcierpiec. Ja się pospieszylam i przez to jestem na patologii. Odrobinka krwi nie taka grozna;) teraz dopiero ze mnie leci.Glendolina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo może do rana trwać. Skurcze są co 3 minuty.To śmieszne, że na skurczu nie ma swiadomosci, A między nimi jest normalnie.
Ale to znaczy, że będzie mój Kurczaczek na świecie wkrótce i że ciąża się skończy.Milka1991, Oleander, Biała Azlia, Ciasteczko777, Pantera, xKlaudiax, Paula_071, Veri, ago91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny