Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy jak nie wezmę 1 dzień clexane 0,4mg to coś się stanie?
Edit. Mam nadzieję że nic się nie stanie w końcu to tylko 1 dawka jutro idę do mojego ginekologa to wypisze mi receptę bo mi się skończyłyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 21:20
-
nick nieaktualny
-
Jadę do szpitala, wody mi odchodzą
Ciasteczko777, Fikus, Biała Azlia, Samari0702, Oleander, Agata :), Chusy, Szczesliwa ledwo zywa, Pani Moł, Bibs, Nistera, slodka100, Glendolina, xKlaudiax, PatkaPP, Szczęśliwa Mamusia, Paula_071, Veri lubią tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój Kurczaczek jest już na świecie. Myślałam, że nie dam rady, ale się udało;) jest idealna.
Ago, szybkiego porodu Ci życzę
A pozostałym dziewczynom, żeby coś ruszylo;)ago91, Biała Azlia, Samari0702, Oleander, Ciasteczko777, Agata :), Chusy, Szczesliwa ledwo zywa, Pani Moł, Rudzik1, Bibs, Nistera, slodka100, xKlaudiax, PatkaPP, Pantera, Milka1991, Szczęśliwa Mamusia, Paula_071, Veri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGlendolina wrote:Mój Kurczaczek jest już na świecie. Myślałam, że nie dam rady, ale się udało;) jest idealna.
Ago, szybkiego porodu Ci życzę
A pozostałym dziewczynom, żeby coś ruszylo;)
Grarulacje !! Jak dojdziesz do siebie to napisz nam co i jakGlendolina lubi tę wiadomość
-
Glendolina wrote:To może do rana trwać. Skurcze są co 3 minuty.To śmieszne, że na skurczu nie ma swiadomosci, A między nimi jest normalnie.
Ale to znaczy, że będzie mój Kurczaczek na świecie wkrótce i że ciąża się skończy.
Sprawnie idzie. Mi oxy przy 4 cm odebrała na dobre świadomość, bo skurcze były co 1o sekund...wlasciwie nie było przerwy, w dodatku z krzyża, więc masz bajkę. Powodzenia!
Glendolina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny