Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo. No to ładnie nam się weekend zakończył
Glendolina serdeczne gratki ! :* wspaniale że masz to za sobą i mimo tego całego bólu opisalas to w dość przyjemny sposób. To córka ma zdrowe plucka jak tak krzyczy
Ago, Słodka kciukasy. Kolej na Was.
U mnie cisza więc umawiam się jutro na paznokcie haha a dziś piekę szarlotkę. Trzeba jakoś zabijać czasGlendolina, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGlendolina Witamy kolejne małe szczęście ❤❤, ogromne gratulacje dla Ciebie wracaj szybko do pełni sił.
mumoftwo wrote:Gratulacje dziewczyny!
A ja ciągle czekam, aż coś się ruszy..
Oby jak najszybciej cosik ruszyło, wiem jakie to czekanie potrafi być trudne .
agao O ja Cię kochana no wreszcie 😘❤❤, trzymam mocno kciuki✊✊✊✊✊ i powodzenia 💪💪💪, może już tulisz synka daj jak coś znać 😉.
Słodka Mocne kciuki, za dalszy rozwój sytuacji ✊✊✊ .
Witam się po weekendzie , okropna majówka i paskudna pogoda mojej siostrze to nawet warzywa pomarzły , dziś u mnie zaledwie 6 stopni i co chwile ciepła było , a tu znów w kurtce zimowej trzeba chodzić 🙊🙉🙈 . Dziś synek ma egzaminy z bierzmowania 😱😱 niby nic ale stres jest teraz to się zacznie nowenna do Ducha Świętego , nabożeństwa majowe , tu nauka i jeszcze mają ćwiczyć ustawienia w kościele syn już ma tego dosyć . Byłam dziś po załatwiać parę spraw i ledwo żyję , u mnie też na razie ani widu ani słuchu porodu jedynie co dziś zauważyłam to znów tyci tyci tego czopu , jak tak dalej będzie to znów po terminie będę rodzić 🙊🙉🙈 coś Dominikowi nie śpieszno chyba że nagle mnie weźmie na co w głębi ducha liczę .Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 09:25
Glendolina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Glendolina wrote:Mumoftwo współczuję. Najlepiej jak się samo zacznie jednak. Tyle czekania. Oby jak najszybciej..
Glendolina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGlendolina wrote:Ja byłam już nastawiona na wywoływanie. Tak byłam pewna, że przenoszę. A to jak grom z jasnego nieba. Szczęśliwa, u Ciebie też tak może być może Dominik poczuje maj i wyjdzie z ciekawosci;)
Oby oby tak było 😊😉 bo ja już na prawdę mam dosyć tego czekania . -
Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym mamusiom. Jesteście dzielne
Ja odezwałam się tu chyba dwa razy tylko, ale czytam na bieżąco z wypiekami na twarzy
U mnie termin na 22 maja, ale to w teorii bo od 27 tc chodzę z krótką szyjką i pessarem. W czwartek wieczorem jadę na ściągnięcie i ciekawa jestem jak sytuacja się rozwinie. Brzuch się spina od dawna, ale Od jakiegoś czasu mam bóle okresowe. Po przygotowaniach do Świąt, mały wiercił w szyjce i sprawiał mi tym okropny ból, ale przeszlo.w drugi dzien świąt pojawil się różowy śluz i w popłochu pakowaliśmy torbę do szpitala, ale wszystko ucichłoSzczęśliwa Mamusia, Szczesliwa ledwo zywa, Chusy, Pantera, Nistera, Pani Moł, xKlaudiax lubią tę wiadomość
-
Glendolina, gratulacje!😍 Dzięki za szczegółowy opis porodu i fajnie, że de facto wszystko poszło sprawnie.
A przypomnij proszę czy miałaś wcześniej jakieś objawy? Bo u mnie nic się nie dzieje. Brzuch mega wysoko (aż mnie poddusza), czopa nie widziałam, bóli jako takich brak i zastanawiam się jakie mam szanse na poród o czasie 😉 -
Jestem w szpitalu czy potrzebnie jechałam? Sama nie wiem może dla własnego spokoju tak bo zostawiaja mnie i dostałam już antybiotyk na dodatni gbs. Jednak jak dojechaliśmy to skurcze się wyciszyly i teraz to tylko sporadycznie Ale mam takie uderzenia gorąca i czerwona buzię że ho. No i rozwarcie na 2cm a nie miałam wcale. Jak do jutra nic się nie wydarzy to będę mieć indukcje bo będzie mój lekarz więc ogólnie pewnie ze wolałabym być w domu z dziećmi jeszcze miałam dziś do sklepu po kocyk dla malej no ale tak przynajmniej wiem że antybiotyk zostal podany w odpowiednim momencie
Ago co u ciebie?Szczęśliwa Mamusia, Milka1991, Nistera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgo, Słodka szybkiego porodu.
Glendolina super opis.
Ja po wizycie. Szyjka wysoko. Poród sie nie zapowiada. Mam dużo łazić po schodach 😂 i gbs tym razem wyszedł mi ujemny. Następna wizyta w terminie czyli w piątek.
Veri coś mi się wydaje, że u Ciebie może być podobnie bo ja też mam tyle objawów co nic 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 11:52
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłodka Dobrze że jednak jesteś w szpitalu , jak coś to w razie czego jesteś pod stałą opieką , kontrolą 2 cm to już coś , trzymam mocno kciuki aby samo się zaczęło ✊✊✊ .
agao No właśnie co tam i jak tam u Was jakieś postępy ? .
Biała Azlia Mnie mój Pan gin to nie zbadał wcale gin , a jak mu wspomniałam kiedyś na wizycie że takie gluty/galaretę zauważyłam to mi odparł że tam wszystko szczeslnie zamknięte , a nawet tam nie zaglądał 🙈🙉🙊 , tak na oko to babka wróżyła 😝😝😝 , ja wizytę mam zaraz po Tobie w Sobotę 11 Maja na 7.20 się zapisałam modlę się o jakiś cud , albo cokolwiek bo już mam dość tego czekania .Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 12:05
Biała Azlia lubi tę wiadomość