X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia a na co masz alergię?

atdcjw4ziax1my6y.png
  • Adzia86 Koleżanka

Wysłany: 18 października 2018, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na kurz i zwierzaki domowe które posiadam i mnie cały czas uczulają, w tym wypadku wapno pomoże?

• Alicja-33 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko77 wrote:
    Wyników ni ma :( badanie robią w USA... to czekanie mnie dobija - mowili do 14 dni roboczych. A który robiłaś ??
    Ech te opryszczki - paskudztwo ... mam maść ziołowa z cynkiem ...zobaczymy.
    A u mnie abstynencja od początku przez plamienia...
    I miałam tydzień spokoju - znowu plamie :(

Zrobiłam test Sanco
    Na wyniki czeka się ok tygodnia.

ckaidqk3lo2zh8dt.png

Aniołek 8tc 2016
    Aniołek 8tc 2017
  • Angie1212 Ekspertka

Wysłany: 18 października 2018, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko77 wrote:
    Fatalna noc, nerwy, bolał mnie brzuś i plamienie :(
    Iza Ty cały czas plamisz ?

Ciasteczko rozumiem Twoje obawy, mi w nocy dość dużo żywej krwi poszło, plus dziwny ból brzucha, teraz już spokój.
    Idzie zwariować z takim czymś ;( Nawet nie moge spokojnie cieszyć się tą ciążą

h4zpyx8di03rzb31.png

Aniołek 22.03.2018r. 9tc [*]

zem3df9hktjtbque.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Ja wczoraj farbowalam wlosy, paznokcie normalnie maluje tylko odzywka. To, ze jestem w ciazy nie oznacza, ze nie mam wygladac jak zadbana kobieta. Do pracy zakladam 10cm szpilki.

Paula szacun za te szpilki ja bym się bała że gdzie s się w nich przewroce i wsiadł by mi kręgosłup od takich butow

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo alergii no właśnie ja wcześniej brałam pulmicort bo miałam astmę oskrzelowa potem było ok więc nie brałam A teraz znów mi swiszcxe muszę lekarza zapytać na wizycie ale wątpię żebym.mogla to powrotem brac

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie1212 wrote:
    Ciasteczko rozumiem Twoje obawy, mi w nocy dość dużo żywej krwi poszło, plus dziwny ból brzucha, teraz już spokój.
    Idzie zwariować z takim czymś ;( Nawet nie moge spokojnie cieszyć się tą ciążą
    :( biedna !! To przeżywamy to samo... ale jeżeli masz żywa krew jedz do lekarza!!!! Ja mam brązowa ... najbardziej martwi mnie ból brzucha...

• iwwk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia86 wrote:
    na kurz i zwierzaki domowe które posiadam i mnie cały czas uczulają, w tym wypadku wapno pomoże?

To faktycznie ciężko :/ Wapno w tym wypadku załagodzi, kup sobie takie z witaminą C. No i w tej sytuacji częste wietrzenie domu, odkurzanie. Są takie specjalne urządzenia chyba jonizatory powietrza albo oczyszczacze. Rok temu sama użerałam się z taką alergią, żadne leki nie pomagały, wapno też średnio. Samo po jakimś czasie przeszło i odpukać nie wraca, ale uciążliwe było bardzo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 10:25

atdcjw4ziax1my6y.png
  • MaMaMi83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile placilyscie za test Sanco?

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • Angie1212 Ekspertka

Wysłany: 18 października 2018, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko77 wrote:
    :( biedna !! To przeżywamy to samo... ale jeżeli masz żywa krew jedz do lekarza!!!! Ja mam brązowa ... najbardziej martwi mnie ból brzucha...

Gin mówiła mi, że póki nie ma skrzepów i skurczy to mam leżeć, no chyba, że krwawienie jest obfite, albo długo trwa.

h4zpyx8di03rzb31.png

zem3df9hktjtbque.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KameLoVe Ale piękne wieści ❤ i jakie duże maleństwo ❤ moja kijanka ma 1.93 cm oj będzie kawał malutkiego człowieczka.

Ja na opryszczkę stosowałam taką maść Zovirax o ile dobrze pamiętam , a też już miałam parę razy w życiu opryszczkę .

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty
    ;-).

Ja ostatnio miałam wilczy apetyt nic tylko jadłam , a teraz o zjem np rano kanapkę i tyle mi wystarczy potem obiad itp itd czasem i przez cały dzień nic nie jem i zaczynam się martwić czy to normalne chyba zajdę dziś do mojej położnej wizytę mam dopiero w Listopadzie .

Kolejna nie przespana noc , nie wiem skąd ja biorę na to wszystko siły . Na obiad chyba zrobię racuchy z jabłkami nie chce ciągle mi się gotować . Samopoczucie oki mam bardzo wrażliwe piersi wręcz bolą jak dotykam i mnie swędzą .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 10:36

KarmeLoVe lubi tę wiadomość

• Adzia86 Koleżanka

Wysłany: 18 października 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwwk, mam oczyszczacz ale nie pomaga.. kupię sobie to wapno, dzięki za radę :)

Szczęśliwa Mamusia, ja też dzisiaj robię racuchy :) robisz na drożdżach czy sodzie? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 14:01

Oleander lubi tę wiadomość

• iwwk Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusia namówiłaś mnie na te racuchy też dzisiaj zrobię :D

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie1212 wrote:
    Gin mówiła mi, że póki nie ma skrzepów i skurczy to mam leżeć, no chyba, że krwawienie jest obfite, albo długo trwa.
    No to leż i odpoczywaj, ja też... a teraz sie bardzo stresuje :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny współczuję wam tych plamoen ja chyba bym psychicznie się wykończyła z tym i się trzesla z nerwów jak osika. :/ podziwiam wasza wytrwalosc

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś mam lenia w kuchni i niewiele się wysyłając zrobię spagetti zwykle z torebki nie chce mi się w garach stać. A racuchy mniam ale.janto bardziej na deser jak na obiad robię . Ja robię na sodzie i maślance najlepsze ❤

Adzia86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierz mi, trzęsiemy się bardzo :( to jest taki lęk i bezradność ... ja sie wczoraj poryczałam..

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia86 wrote:
    Iwwk, mam oczyszczacz ale nie pomaga.. kupię sobie to wapno, dzięki za radę :)

Szczęśliwa Mamusia, ja też dzisiaj robię racuchy :) robisz na drożdżach czy sodzie? :)

Na drożdżach chociaż mam też i sodę ;-).

Angie1212, Ciasteczko Niech te przeklęte plemienia szybko ustapią szwagierka mojej siostry dostała krwotoku ze skrzepami krwi to 13 tc skurcze niestety nadal ma,
    obstawiona lekami ma też szew itp itd i jej Pan gin od razu jej powiedział że już i tak zrobił co mógł, cały czas grozi jej przedwczesny poród życzę jej jak najlepiej dzieciątko jakiś siłacz bo mimo tych krwotoków żyje nie wiadomo co jest tego przyczyną.

• Angie1212 Ekspertka

Wysłany: 18 października 2018, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko77 wrote:
    No to leż i odpoczywaj, ja też... a teraz sie bardzo stresuje :(

Przy dwulatce za długo nie ma jak poleżeć... ;)

h4zpyx8di03rzb31.png

zem3df9hktjtbque.png
‹‹ 177 178 179 180 181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ