Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciasteczko77 wrote:Wyników ni ma badanie robią w USA... to czekanie mnie dobija - mowili do 14 dni roboczych. A który robiłaś ??
Ech te opryszczki - paskudztwo ... mam maść ziołowa z cynkiem ...zobaczymy.
A u mnie abstynencja od początku przez plamienia...
I miałam tydzień spokoju - znowu plamie
Zrobiłam test Sanco
Na wyniki czeka się ok tygodnia.
-
Ciasteczko77 wrote:Fatalna noc, nerwy, bolał mnie brzuś i plamienie
Iza Ty cały czas plamisz ?
Ciasteczko rozumiem Twoje obawy, mi w nocy dość dużo żywej krwi poszło, plus dziwny ból brzucha, teraz już spokój.
Idzie zwariować z takim czymś ;( Nawet nie moge spokojnie cieszyć się tą ciążą -
nick nieaktualnyPaula_071 wrote:Ja wczoraj farbowalam wlosy, paznokcie normalnie maluje tylko odzywka. To, ze jestem w ciazy nie oznacza, ze nie mam wygladac jak zadbana kobieta. Do pracy zakladam 10cm szpilki.
Paula szacun za te szpilki ja bym się bała że gdzie s się w nich przewroce i wsiadł by mi kręgosłup od takich butow -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngie1212 wrote:Ciasteczko rozumiem Twoje obawy, mi w nocy dość dużo żywej krwi poszło, plus dziwny ból brzucha, teraz już spokój.
Idzie zwariować z takim czymś ;( Nawet nie moge spokojnie cieszyć się tą ciążą -
Adzia86 wrote:na kurz i zwierzaki domowe które posiadam i mnie cały czas uczulają, w tym wypadku wapno pomoże?
To faktycznie ciężko Wapno w tym wypadku załagodzi, kup sobie takie z witaminą C. No i w tej sytuacji częste wietrzenie domu, odkurzanie. Są takie specjalne urządzenia chyba jonizatory powietrza albo oczyszczacze. Rok temu sama użerałam się z taką alergią, żadne leki nie pomagały, wapno też średnio. Samo po jakimś czasie przeszło i odpukać nie wraca, ale uciążliwe było bardzo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 10:25
-
Ciasteczko77 wrote:biedna !! To przeżywamy to samo... ale jeżeli masz żywa krew jedz do lekarza!!!! Ja mam brązowa ... najbardziej martwi mnie ból brzucha...
Gin mówiła mi, że póki nie ma skrzepów i skurczy to mam leżeć, no chyba, że krwawienie jest obfite, albo długo trwa. -
nick nieaktualnyKameLoVe Ale piękne wieści ❤ i jakie duże maleństwo ❤ moja kijanka ma 1.93 cm oj będzie kawał malutkiego człowieczka.
Ja na opryszczkę stosowałam taką maść Zovirax o ile dobrze pamiętam , a też już miałam parę razy w życiu opryszczkę .
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty
.
Ja ostatnio miałam wilczy apetyt nic tylko jadłam , a teraz o zjem np rano kanapkę i tyle mi wystarczy potem obiad itp itd czasem i przez cały dzień nic nie jem i zaczynam się martwić czy to normalne chyba zajdę dziś do mojej położnej wizytę mam dopiero w Listopadzie .
Kolejna nie przespana noc , nie wiem skąd ja biorę na to wszystko siły . Na obiad chyba zrobię racuchy z jabłkami nie chce ciągle mi się gotować . Samopoczucie oki mam bardzo wrażliwe piersi wręcz bolą jak dotykam i mnie swędzą .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 10:36
KarmeLoVe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziś mam lenia w kuchni i niewiele się wysyłając zrobię spagetti zwykle z torebki nie chce mi się w garach stać. A racuchy mniam ale.janto bardziej na deser jak na obiad robię . Ja robię na sodzie i maślance najlepsze ❤
Adzia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdzia86 wrote:Iwwk, mam oczyszczacz ale nie pomaga.. kupię sobie to wapno, dzięki za radę
Szczęśliwa Mamusia, ja też dzisiaj robię racuchy robisz na drożdżach czy sodzie?
Na drożdżach chociaż mam też i sodę .
Angie1212, Ciasteczko Niech te przeklęte plemienia szybko ustapią szwagierka mojej siostry dostała krwotoku ze skrzepami krwi to 13 tc skurcze niestety nadal ma,
obstawiona lekami ma też szew itp itd i jej Pan gin od razu jej powiedział że już i tak zrobił co mógł, cały czas grozi jej przedwczesny poród życzę jej jak najlepiej dzieciątko jakiś siłacz bo mimo tych krwotoków żyje nie wiadomo co jest tego przyczyną.