Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciasteczko77 wrote:Kciuki !!! Mocne!! Będzie dobrze!!
A jak robisz te naleśniki ??iwwk, chcebardzobycmama lubią tę wiadomość
-
Cześć! Ja już też po prenatalnych - wszystko ok, wygląda na to, że póki co dziecko prawidłowo się rozwija i jest zdrowe Kolejna wizyta 14.11
Oleander, iwwk, Ciasteczko77, Cherry87, Chusy, Angie1212, Szczęśliwa Mamusia, KarmeLoVe, Agata :), Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Samari wrote:Paula szacun za te szpilki ja bym się bała że gdzie s się w nich przewroce i wsiadł by mi kręgosłup od takich butow
Ja cale dorosle zycie na obcasach, nawet na porodowke w nich poszlamCiasteczko77, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja miałam w planach spagetti wszystko kupiłam pojechałam do teściowej z synem na herbatę i obiad zjadłam u niej haha więc nie chciałam stać przy garach to mi się udało zaraz na zakupy do Kauflandu muszę się wybrać bo parę rzeczy fajnych jest w promocji
-
nick nieaktualnySyska Trzymam mocno kciuki i za resztę dziewczyn także .
Goldfinch26, mumoftwo Ale cudowne wieści ❤❤.
iwwk Ja też na wizytę czekam jak na zamiłowanie, wizyta dopiero 10 Listopada jejku to jeszcze tak dalekoo .
Ale macie smaki ja to jak byłam w ciąży z synkiem to uwaga śledzie zajadałam z czekoladą dziwne że w WC potem nie siedziałam.
Ja to nie nam jakoś szczególnych nie wiem upodobań smakowych wszystko normalnie jem . -
Dziewczyny, cudownie czyta się dobre informacje, gratuluję! A ja jestem pełna obaw, objawów prawie nie mam, czasem brzuch zaboli, na dodatek wczoraj całkiem zanikł Mi śluz a było go naprawdę sporo, myślicie że to może coś złego znaczyć? Mam wizytę z luxmedu dopiero za 2 tygodnie, nie wiem jak to wytrzymam, łamie się czy nie iść sprawdzić gdzieś prywatnie
-
Hej Dziewczyny!
Ja też po kolejnej wizycie! Maleństwo ma już 4.5 cm!!! I piękne rączki i nóżki I serduszko też pięknie bije!
Po prostu szok, że tam w brzuchu tak sobie siedzi, to cały czas dla mnie takie nierealne
Za dwa tygodnie prenatalne, ale Pan Doktor powiedział, że wszystko wygląda w porządku, więc żeby bardzo się nie stresować, bo nie ma na razie podstaw I w końcu schodzę z prawie połowy leków i to taaakaaaa ulga!!!
Piękny dzień !Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 17:03
Chusy, iwwk, KarmeLoVe, Szczęśliwa Mamusia, Oleander lubią tę wiadomość
-
MaryJane - ja też myślałam że zanikł mi śluz a na wizycie się okazało że jest, dużo tyle że wewnątrz nie ma co się martwić na zapas. Znowu z autopsji mogę powiedzieć że miałam masę objawów ciążowych przy pustym jaju, a potem jeszcze tydzień po zabiegu usunięcia. Wydaje mi się że tak naprawdę nie ma co się przywiązywać do objawów, spokój wewnętrzny i wiara że maleństwo da sobie radę jest moim zdaniem najważniejsze.
-
MaryJane wrote:Dziewczyny, cudownie czyta się dobre informacje, gratuluję! A ja jestem pełna obaw, objawów prawie nie mam, czasem brzuch zaboli, na dodatek wczoraj całkiem zanikł Mi śluz a było go naprawdę sporo, myślicie że to może coś złego znaczyć? Mam wizytę z luxmedu dopiero za 2 tygodnie, nie wiem jak to wytrzymam, łamie się czy nie iść sprawdzić gdzieś prywatnie
Jak się boisz, idz do lekarza, ale moim zdaniem nie ma co.
Takie to jestesmy , ze wpisujemy w google i czytamy o tych najgorszych historiach jak to brak objawow oznaczał coś złego. Nie czytac ! a po drugie wbić sobie do głowy , że będzie dobrze , musi być spokojniej się zyjeSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
Zajączek :) wrote:Hej Dziewczyny!
Ja też po kolejnej wizycie! Maleństwo ma już 4.5 cm!!! I piękne rączki i nóżki I serduszko też pięknie bije!
Po prostu szok, że tam w brzuchu tak sobie siedzi, to cały czas dla mnie takie nierealne
Za dwa tygodnie prenatalne, ale Pan Doktor powiedział, że wszystko wygląda w porządku, więc żeby bardzo się nie stresować, bo nie ma na razie podstaw I w końcu schodzę z prawie połowy leków i to taaakaaaa ulga!!!
Piękny dzień ! -
KarmeLove - zgadzam się, przestać czytać i szukać w necie! Dlaczego my to sobie robimy, dziewczyny ? Ja też przyznam że co jakiś czas zdarza mi się czegoś szukać w internecie i sprawdzać czy inne miały podobnie, często niestety trafiam na niemiłe historie a potem siedzę i rozkminiam.
KarmeLoVe lubi tę wiadomość