Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cherry87 wrote:Gratuluję, cudownie czyta się takie wiadomości ! Co brałaś do tej pory? Moja ginka też już mi kazała zmniejszyć dupka, luteinę zupełnie odstawić i czekamy do 13/14tc żeby odstawić (prawdopodobnie) heparyne jeśli wszystko będzie nadal ok.
Ja właśnie schodzę z luteiny i zmniejszam dupka, zostaje estrofem i heparyna i u mnie jeszcze encorton, ale to według Doktora jeszcze jakieś ok 6 tygodni brania i koniec! Fajnie by było już odstawić te baterie lekówWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 21:39
-
Zajączek :) wrote:Ja właśnie schodzę z luteiny i zmniejszam dupka, zostaje estrofem i heparyna i u mnie jeszcze encorton, ale to według Doktora jeszcze jakieś ok 6 tygodni brania i koniec! Fajnie by było już odstawić te baterie leków
Z jakiego powodu masz encorton?2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
MaMaMi83 wrote:Z jakiego powodu masz encorton?
Choroby autoimmunologicznie - niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, nietolerancja glutenu i laktozy plus endometrioza... plus miałam stan zapalny macicy więc myślę, że wszystkiego po trochu... długo się wahałam z encortonem ale kilku lekarzy mi go zalecało.
A czemu pytasz? -
Zajączek :) wrote:Choroby autoimmunologicznie - niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, nietolerancja glutenu i laktozy plus endometrioza... plus miałam stan zapalny macicy więc myślę, że wszystkiego po trochu... długo się wahałam z encortonem ale kilku lekarzy mi go zalecało.
A czemu pytasz?
Pytam bo mi sie nie udalo namowic ani immunologa ani gin na encorton mimo dodatniego ana 2 wysokoego antyTPO niedoczynnosci tarczycy, mutacji PAI 1 i chorob autoimmunologicznych w rodzinie. Jedynie Clexane wyprosilam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 00:34
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Kochani sprawa jest dość pilna. Pomóżmy temu małemu wojownikowi. Sprawmy by na jego ustach pojawił się znów uśmiech. Wystarczy naprawdę symboliczna kwota. W nas jest siła. Jeśli możesz udostępnij to na swoim profilu na fb
https://www.siepomaga.pl/walka-wojtka -
Co do czkawki to też ją często mam w ciąży, do tego kichanie kolejna noc z wybudzaniem się co chwila, teraz 4:10 a mi się spać już nie chce, za to w ciągu dnia będę się słaniać.
Zajaczek, MaMaMi83 - ja dostałam clexane bez wyraźnej diagnozy zespołu antyfosfolipidowego, ale pomaga mi to być dobrej myśli bo wiele dziewczyn po wcześniejszych niepowodzeniach, z heparyna donosilo ciążę i mają zdrowe dzieci szczerze, wolałabym się nakłuwać do 20tc conajmniejAgata :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi też się ciągle odbija, przelewa, bulgocze. Brzuch wiecznie wzięty i napompowany jakbym powietrze jadła
7.30 - mogłam spokojnie pospać do 9,ale jak tu poskromić gloda? Nie da rady. Trzeba iść coś zjeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 07:37
-
Wczoraj miałam dzień pełen wrażeń i dzisiaj dopiero na spokojnie się zastanawiam co jeszcze Pani doktor mi mówiła.
Była zaniepokojona glukoza bo wynik mam 94. Trochę się obroniłam tym że to był czas kiedy budziłam się w nocy i jadlam banany albo coś innego żeby tylko nie ssalo. Kazała powtórzyć test ale chciała mnie już wysłać na jakieś specjalne badania. Dodatkowo nie mam przeciwcial na toksoplazmoze ani na rozyczke. Ta rozyczka była dosyć zaniepokojona. Ja jeszcze pracuje dużo z dziećmi to już w ogóle się boję. -
Ciasteczko77 wrote:Kciuki !!! Mocne!! Będzie dobrze!!
A jak robisz te naleśniki ??
Smaze normalnie ,pozniej tre ser zolty ,wkladam w srodek i podpiekam na patelni az ser sie rozpusci. I potem keczup. Pyszkagrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
U mnie sie zaczal jakis mega fatalny okres jesli chodzi o mdlosci, wczoraj bylo masakrycznie, mam nadzieje ze dzisiaj bedzie duzo lepiej. Powinny juz ustawac przeciez ;( Nie moge sie niczym cieszyc przez to! Ani ciaza, ani przeprowadzka do nowego domu ani chwilami ktore spedzam z corcia i z malzem, bo jedyne o czym mysle to zeby sie nie porzygac. Do tego nie wiem skad wziac energie na pakowanie i sprzatanie, jak ledwo mam na to zeby sie na nogach utrzymac.
Pobudki nocne na siku, to standard juz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 08:18
-
U mnie wstawanie na siku w nocy to tradycja . Ostatanio nawet naliczylam ,ze 6 razy wstawalam...srednio co godzine . Wczoraj jeszcze maz zje..bke ode mnie wieczorem zaliczyl bo mu sie smazonego kurczaka zachcialo . Wietrzylam cala chalupe. Strasznie mi przeszkadza ten zapach smazonego miesa ,az w pol mnie zgina. To mit,ze po 10tyg wszystko mija xD
Chyba miesowstret do konca ciazy mi zostanie,ale jadlabym oczami,a juz ten zapach mie odrzuca łeegrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Hej dziewczyny, ja właśnie po sniadanku, niestety u mnie jak nie zjem regularnie to mnie mdli :p miłego dnia życzę wszystkim.
Goldfinch, a nie bylas szczepiona na różyczke, albo przechotowana?
U mnie toxo i cytomegalia ujemne, a różyczka i szczepiona i chorowana, dlatego p-ciała są.