Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sprawdzajcie sobie dziewczyny też datę potencjalnej miesiączki, ja miałam plamienia i mocny ból brzucha jal później obliczyłam w dniu miesiączki i narobiłam niepotrzebnej paniki, kolejna data mojej miesiaczki wypada na ten weekend i drżę czy znowu nie bedzie plamień, niepotrzebny stres.
Sprawdzajcie czy nie powinniście mieć w tym dniu kiedy macie plamienie miesiączkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 11:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdzia86 wrote:Sprawdzajcie sobie dziewczyny też datę potencjalnej miesiączki, ja miałam plamienia i mocny ból brzucha jal później obliczyłam w dniu miesiączki i narobiłam niepotrzebnej paniki, kolejna data mojej miesiaczki wypada na ten weekend i drżę czy znowu nie bedzie plamień, niepotrzebny stres.
Sprawdzajcie czy nie powinniście mieć w tym dniu kiedy macie plamienie miesiączki
Nie zawsze tak musi być czasami od początku dana kobieta plami i nie ma ku temu np żadnych innych rzeczy typu krwiaki itp itd. Szwagierka mojej siostry od początku ma krwawienia i do dziś dnia nie wiadomo co jest przyczyną . -
Adzia86 wrote:Sprawdzajcie sobie dziewczyny też datę potencjalnej miesiączki, ja miałam plamienia i mocny ból brzucha jal później obliczyłam w dniu miesiączki i narobiłam niepotrzebnej paniki, kolejna data mojej miesiaczki wypada na ten weekend i drżę czy znowu nie bedzie plamień, niepotrzebny stres.
Sprawdzajcie czy nie powinniście mieć w tym dniu kiedy macie plamienie miesiączki
No u mnie krwawienia są średnio co półtora tyg. więc nie ma to nic wspólnego z terminem miesiączki. -
Szczęśliwa Mamusia wrote:Nie zawsze tak musi być czasami od początku dana kobieta plami i nie ma ku temu np żadnych innych rzeczy typu krwiaki itp itd. Szwagierka mojej siostry od początku ma krwawienia i do dziś dnia nie wiadomo co jest przyczyną .
U mnie też nie wiadomo skąd się biorą.. -
nick nieaktualny
-
chcebardzobycmama wrote:Jutro prenatalne . Już schizuje .
Wykoncze się przez 9 miesiecy tymi wszystkimi zmartwieniami
Ale mnie naszla ochota na nalesniki z serwmzoltym i toną keczupu
No to czekamy na dobre wieści od Ciebie Będzie wszystko dobrze, na pewno
A ja właśnie wsunęłam 6 racuchów i chyba zaraz ostatnie 2 zjem -
Dziewczyny, wszystko dobrze. Serduszko bije. Według wymiarów to 8t6d uff... jaka ulga. Prenatalne mam 15.10. Pani doktor kazała też zrobić pappa z krwi i przyjść już z tym na wizytę.
iwwk, Pani Moł, Angie1212, Cherry87, MaMaMi83, cookiemonster, Ciasteczko77, Chusy, Szczęśliwa Mamusia, maderdin, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cherry faktycznie to będzie już 15.11 ten czas tak szybko leci że czasem nie ogarniam, ze to już zaraz kolejny miesiąc. Czy Wam lekarze też od razu zalecają test Pappa? U mnie od razu wpisała i powiedziała że będę miała pewności 90% jak zrobię też ten test + USG
-
nick nieaktualnychcebardzobycmama wrote:Jutro prenatalne . Już schizuje .
Wykoncze się przez 9 miesiecy tymi wszystkimi zmartwieniami
Ale mnie naszla ochota na nalesniki z serwmzoltym i toną keczupu
A jak robisz te naleśniki ?? -
iwwk wrote:Zazdroszczę Wam dziewczyny tych wizyt, ja jeszcze 2 tygodnie do usg i mi się dłuży okropnie.