Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciasteczko77 wrote:A przed pappa trzeba byc na czczo? Bo pappa mi pobierają przed usg
To sobie wtedy colę strzelę a dużo przed wypić ?
Nie trzeba. Dzwonilam w piątek sie umawiac i mam na 11.40 nie musze byc na czczo2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
MaryJane ja takie coś miałam we wakacje ponoć krążył jakiś wirus który takie rzeczy wywoływał przez 3 dni. Mi lekarz zalecił zrobić Pappa przed usg żeby od razu mógł wpisać wynik i porównać z parametrami usg. Jeśli chodzi o ruchu to w drugiej ciszy czułam je chyba w 16 tc, a przy pierwszej ciazy w okolicach 20 tc może trochę wcześniej. Już tak dobrze nie pamietam.
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mam prawka, tzn. jestem przed egzaminem teoretycznym, ale przez mdłości nie mam jak się zapisać, bo boję się, że mnie dopadną przed i mi przepadnie termin. Ciekawe też będzie zdawanie praktyki z brzuszkiem boję się tego stresu, ale wolę to zrobić przed porodem, bo później to już nie wiem czy znajdę czas.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jezdzilam bez pasa. Ale to bylo kupe czasu temu. Tym razem chyba wlasnie zakupie adapter. Jezdze duzo w ruchu miejskim gdzie nie trudno o stluczke. Pewnie kupie uzywany. Zobacze na olx albo stronach sprzedazowych w moim miescie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 23:08
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Jak wspomnialam mam besafe:) chyba na warsztatach "Bezpieczny maluch" polecali.
I naprawdę polecam przejść się na te warsztaty, sporo informacji o fotelikach, pierwszej pomocy dla dziecka itd. W wiekszych miastach jest to organizowane, za darmo. -
nick nieaktualny