Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Otrzymałam dzisiaj wynik testu Sanco
Zdrowy chłopczyk )))
Oczywiście niby wynik ok i fajnie ale frakcja płodowa wynosiła tylko 2% i się zmartwiłamKarmeLoVe, cookiemonster, maderdin, kathuz, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To u mnie 2kg plus. Startowałam z 57,5kg
U nas dziewczyna Lena lub Melania
Chłopiec Oskar lub Filip
Mam nadzieję że w środę już będziemy wiedzieć jaka płeć, ja oczywiście obstawiam i czuję dziewczynkęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 17:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicja-33 wrote:Otrzymałam dzisiaj wynik testu Sanco
Zdrowy chłopczyk )))
Oczywiście niby wynik ok i fajnie ale frakcja płodowa wynosiła tylko 2% i się zmartwiłam
A co chodzi z frakcja? Musze zerknav ile ja mam -
cookiemonster wrote:Gratki
A co chodzi z frakcja? Musze zerknav ile ja mam
Zerknij proszę właśnie u siebie. Chodzi w tym chyba o to jaki procent dna dziecka był w próbce i ok 10% powinno być ale ja biorę ten acard i mi powiedzieli ze może być problem z badaniem. I jeszcze mam napisane ze jest 12 tydzien i 5 dzień a ja wtedy byłam w 11 plus 4 ...nie wiem skąd ta datę wzięli -
Alicja-33 wrote:Zerknij proszę właśnie u siebie. Chodzi w tym chyba o to jaki procent dna dziecka był w próbce i ok 10% powinno być ale ja biorę ten acard i mi powiedzieli ze może być problem z badaniem. I jeszcze mam napisane ze jest 12 tydzien i 5 dzień a ja wtedy byłam w 11 plus 4 ...nie wiem skąd ta datę wzięli
Edit:jakby bylo to coś niepokojącego to napisaliby chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 18:11
-
cookiemonster wrote:10% faktycznie mam napisane. Tez biore accard i clexane i nie słyszałam nic o tym, zeby to miało miec wplyw
Edit:jakby bylo to coś niepokojącego to napisaliby chyba
Jakby było za mało dna to by powtórzyli badanie. Co do wyniku to kompletnie się nie martwię, ze nie nieprawidłowy czy coś. Tylko tego dna mogłoby być więcej w piątek usg prenatalne oby serduszko biło mocno -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie waga poszła chyba tylko 1kg w górę póki co, ale przed ciążą przytyłam 3kg bo dobry urlop był i trochę tego chciałam.
A co do imion, chłopiec Franek, a córka właściwie jeszcze nie wiemy, cały czas mówiliśmy Małgosia, a teraz podoba nam się Róża.
Ale zapewne jeszcze się to zmieni.
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualny