Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
puszek369 wrote:Dzisiaj mi zaczęła krew z nosa lecieć, czy ktoś tak ma? Nie jakoś obficie, ale nie miałam nigdy z tym problememu.
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jest wam niedobrze po witaminach typu femibion,pregna plus.
U mnie jakas masakra.
Biore na wieczor bo jakbym wziela wczesniej to bym miala calu dzien tragiczny a tak to meczy mnie tylko wieczorem.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Hej dziewczyny, ledwo Was dzisiaj nadrobilam. Miałam dzisiaj rewelacyjny dzień, wyszłam z domu przed 11 i wróciłam przed 19. Cały dzień spacerowania, były lody. Świetny dzień po 3 tygodniach mdłości i totalnego zmęczenia. Aż się zmartwilam czy nie za dużo lazenia, bo aż mnie nogi rozbolały haha, ale warto było a teraz leżę padnięta i mi się wymiotować chce. Cudownie tak wyjść z domu na tak długo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 21:07
Milka1991, didi123, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgadzam sie dziewczyny ze ten dzień byl hmm..intensywny:P mi moja przyszla tesciowa doslownie podniosla ciśnienie ze godzinę temu jak mierzylam mialam puls 123;/ a normalnie zawsze jest wszystko ok. Staram sie uspokoic bo nie pozwole zeby dzidziuś sie denerwowal i męczył!
-
Samari - u mnie niestety na żadnym usg do 20tc płci nie dało się odczytać.
Dziewczyny wymiotujące - to pierwsza ciąża? Bo u mnie tak było w 1szej, teraz w 2giej mdłości i to do zniesienia. Czy nie zauważacie prawidłowości, że wymioty nasilają się po ciężkostrawnym, smażonym lub słodkim jedzeniu? -
Pantera wrote:Samari - u mnie niestety na żadnym usg do 20tc płci nie dało się odczytać.
Dziewczyny wymiotujące - to pierwsza ciąża? Bo u mnie tak było w 1szej, teraz w 2giej mdłości i to do zniesienia. Czy nie zauważacie prawidłowości, że wymioty nasilają się po ciężkostrawnym, smażonym lub słodkim jedzeniu?
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
Cześć dziewczyny po weekendzie!
Weekend zleciał mi bardzo szybko i już właściwie zaraz mamy wtorek. My z mężem planujemy pierwsze zakupy po badaniach prenatalnych jak wszystko będzie dobrze. Nie będziemy szaleć, ale obiecalismy sobie że kupimy jakieś pierwsze śpioszki
Jeśli chodzi o imiona to mamy dużo więcej dla dziewczynki i mogłabym wymieniać dla chłopca mniej imion. I tak mam przeczucie od samego początku że będzie chłopak Ale najważniejsze żeby było zdrowe. Powiem Wam, że bardzo się martwię prenatalnymi. Oby do 15.11
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 00:31
-
Goldfinch ja mam dzien po tobie 16tego. Wczesniej jeszcze ide do mojej gin na wizyte 31go. I juz do glowy klade sobie jakies schizy.
Wy tu gadacie o imionach wozkach itp a ja sie boje nawet o tym pomyśleć. Znajoma wyslsla mi linki jakie wozki ogladala i co kupila nawet nie otworzylam. Msm nadzieje ze zejdzie ze mnie powietrze po prenatalnych.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny