Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelove to strasznie jak ludzie tak gadają, mamy 21 wiek nie średniowiecze.... Najlepiej jak się odetniecie, ten człowiek jeszcze sam Was przeprosi napewno. No zdecydowanie teraz się nie mecz zbytnio, nie noś, oby wszystko było dobrze.
Ciasteczko, Samari ja mam tylko gina koło południa, więc dostosuję się do spotkania:)
-
puszek369 wrote:Karmelove to strasznie jak ludzie tak gadają, mamy 21 wiek nie średniowiecze.... Najlepiej jak się odetniecie, ten człowiek jeszcze sam Was przeprosi napewno. No zdecydowanie teraz się nie mecz zbytnio, nie noś, oby wszystko było dobrze.
Ciasteczko, Samari ja mam tylko gina koło południa, więc dostosuję się do spotkania:)
No cóż... Dla mnie nie byłoby to dziwne.
Przypomina mi się że jakieś pół roku temu też byłam u lekarza z mini przepuklina, ale teraz boli bardziej, wtedy się nic nie działo może i teraz będzie okej.
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiasteczko77 wrote:Ooooo chętnie !!!!! o ktorej ? Na 18 mam endo w Gdańsku głównym musimy sie zgadać !!!!
A godziny jeśćże nie ustalalysmy i może na priv się umówimy miejsce i czas bo forum Wiqodmo każdy czytać mozeCiasteczko77, puszek369 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarme- odpoczywaj i nie forsuj się!!! Trzymam kciuki i oby przeszło !!!
A co do ślubu - ja też żyje w konkubinacie i mamy to gdzieś ślub będzie w przyszłości, nie chce byle jak i na szybko, a ciąża przecież mega planowana (IVF). Olać debilnych ludzi !!!
Puszek, Samari-musimy sie zgadać we 3 wtedy super !!! Oczywiście prv
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 15:16
Samari, KarmeLoVe, puszek369 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelove
Ale wredni ludzie masakra to my w ogóle z mężem jesteśmy pomyleni bo znaliśmy się od 2011 nasza córka urodziła się w 2012 cywilny wzięliśmy w 2013 syn urodził się w 2016 A kościelny był w lipcu 2018 kurde aż strach pomyśleć jak nam się ponieszalo :ad ale przynajmniej 3 dziecko po ślubie haha
Nie martw się na takich ludzi szkoda nerwów i zdrowiaKarmeLoVe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie, najgorsze jest to, że takie coś usłyszeliśmy po pochwaleniu się : MAMY SERDUSZKO, DZIECKO JEST W MACICY!
mówię wam, wiara w ludzi to wogole mi tak wtedy spadła że hej.
Haha mówię wam u nas jeszcze od niektórych słyszałam, że po co nam pieluchy w wieku 23lat, mój ma obecnie 27.po porodzie ja będę mieć 24a on 28. Od razu po ślubie chcemy zrobić Juniorowi siostrzyczke jak się uda, żeby razem się bawili. Wtedy to wogole nam powiedzą, że na głowe upadłam ale marzylismy o dziecku już od 2lat. Zaczęliśmy być razem jak miałam 14lat. Wiecie... Brakowało nam do szczęścia tylko owocu naszej miłości. Serio. Ale non stop sami mówiliśmy, że no hej za młodzi jesteśmy.
Za kilka chwil poinformuję córkę brata mojego taty, moja najukochansza młodsza siostrzyczke, że będzie starsza siostra dla naszego maleństwa, tak jak marzyła
Nie mogę się doczekać reakcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 15:22
Urodzony 3.05.2019 ❤️
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
KarmeLove nie ma co się takimi ludźmi przejmować. Najważniejsze jest Wasze dobro i waszego dziecka. Na własnym ślubie masz się czuć komfortowo i kiedy to będzie to tylko i wyłącznie Wasza sprawa.
My ledwo jak się pobraliśmy to już pytania o dziecko były. A jak zaszłam w ciążę to niektórzy się dziwili co tak szybko. Zaraz po poronieniu dostawałam pytania kiedy znowu będziemy się starać. Jak zaszłam w tę ciążę i dostałam takie pytanie, jak już o niej wiedziałam, to powiedziałam, że nie planujemy i nie chcemy. Oczywiście masa porad co powinnam zrobić itd. Nie mam ochoty z takimi ludźmi dzielić się szczęściem skoro cierpienia nie potrafili uszanowaćKarmeLoVe lubi tę wiadomość
-
A jeszcze wam smaka narobie. Będę robić dziś trzybita, na biszkopcie niech wam ślinki lecą! To za te wasze naleśniki... Kotleciki... O których mówicie na obiad, a mi robicie smaka na wszystko na raz!
didi123, Pani Moł lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
iwwk wrote:KarmeLove nie ma co się takimi ludźmi przejmować. Najważniejsze jest Wasze dobro i waszego dziecka. Na własnym ślubie masz się czuć komfortowo i kiedy to będzie to tylko i wyłącznie Wasza sprawa.
My ledwo jak się pobraliśmy to już pytania o dziecko były. A jak zaszłam w ciążę to niektórzy się dziwili co tak szybko. Zaraz po poronieniu dostawałam pytania kiedy znowu będziemy się starać. Jak zaszłam w tę ciążę i dostałam takie pytanie, jak już o niej wiedziałam, to powiedziałam, że nie planujemy i nie chcemy. Oczywiście masa porad co powinnam zrobić itd. Nie mam ochoty z takimi ludźmi dzielić się szczęściem skoro cierpienia nie potrafili uszanować
Urodzony 3.05.2019 ❤️
nick nieaktualnyTo prawda niektórzy ludzie nie zasługują na nasz w uwagę i szkoda czasu na ich beznadziejne gadanie. Ja tam mówię.zawzze co siejesz to zbierasz , co życzysz mi będziesz miał sam. I tego się trzymam A.z.toksycznymi ludźmi się nie zadaje
KarmeLoVe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamari wrote:Ciasteczko , puszek super !! Możemy na messengerze na fejsie się zgadać. Ciasteczko ty jesteś q końcu na tej grupie ?
Tylko ja bede więcej wiedzieć po 31, bo bede wiedzieć czy od 02 wrócę do pracy, ok??? -
nick nieaktualny
-
KarmeLoVe
Przykro mi, ale chyba wszędzie są tacy ludzie, choć czasem sobie myślę że może tylko ja mam do takich szczęście. My z mężem tacy jesteśmy, że jak ktoś potrzebuje pomocy to staramy się pomóc, tylko nie zawsze to działa w dwie strony.
Mam tutaj koleżankę, która mieszka na przeciwko. Zostawałam jej z dziećmi za darmo jak byłam w domu, pożyczałam kasę, podwoziłam jak trzeba było, bo chciałam pomóc. Po szpitalu, gdy plamiłam, musiałam leżeć, Tż w trasie, więc się jej zapytałam czy kupi mi chleb jak będzie wracać z dzieciakami ze szkoły i co usłyszałam, że ona nigdzie wchodzić nie będzie. No i tyle, a potem się mi dziwią, że ja taki dzikus i stronię od ludzi.
Edit: I nawet nie wiedziałam, że taka przepuklina w ciąży może zaistnieć, odpoczywaj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 15:42
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
KarmeLove - mam wrażenie że ludzie myślą że mogą wszystko powiedzieć co im się podoba i nikt nie powinien czuć się urażony. Mam w pracy taką osobę - a to mąż głupi, a to ktoś tam brzydki, itp. Chyba najlepsze co zrobiliście to ucieliscie kontakt. Swoją drogą znam parę która ma już 2 dzieci, są ze sobą 10lat i właśnie teraz wzięli ślub! Świat idzie do przodu, teraz nikt nie wytyka kobiety która spodziewa się dziecka a nie jest w związku formalnym.
Kochana dbaj teraz o siebie, dużo odpoczywaj, ciesz się że dobrze się skończyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 15:52
KarmeLoVe lubi tę wiadomość
-
Muszę Wam dziewczyny napisać że ten detektor tętna płodu to jest super sprawa! Słuchaliśmy razem z mężem, ja się uspokoiłam że maleństwo nadal tam jest, serce tłucze jak szalone, mąż całował mnie po brzuchu i był bardzo wzruszony❤️ dzięki temu uda mi się wytrzymać jeszcze 2tyg w spokoju do wizyty
Oleander, KarmeLoVe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja bratowa zrobiła błąd, bo powiedziała, że starają się o dziecko już kilka lat i nie wychodzi.. Po tym wyznaniu na każdym spotkaniu rodzinnym poruszany był temat, mnóstwo "mądrych" rad, za każdym razem pytania czy już czy jeszcze nie, że coraz mniej czasu i mają się starać bardziej, częściej, inaczej, omg, tak mi jej było szkoda.. dlatego my już nie mówiliśmy nikomu, że się staramy