Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czy dobrze widzę i Domi się usunęła? Na litość boska dziewczyny, nie mamy 15 lat, niech każdy wyraża swoją opinię tylko robi to kulturalnie, po co się obrażać?
Jeśli chodzi o seriale to ja średnio lubię oglądać, mój mąż jest wielkim fanem, jedyne co zobaczyłam i wciąż mogłabym oglądać to jest Prison Break z najprzystojniejszym aktorem na świecie haha. Jak kiedyś wpadliśmy w trans to w 2 weekendy zobaczyliśmy wszystkie sezonyskarb15, Szczesliwa ledwo zywa, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnio zwmowilam na Ali koszulkę ciążowa, jeszcze nie doszła, ale tak na próbę.
Co do komedii ja ostatnio właśnie jakieś świąteczne oglądałam, taki klimat miałam wiśnie na netflixie, a tak to taki standard Bridget, duże dzieci 1 lepsze, brzydka prawda, te wszystkie animowane ja też lubię bardzo takie przygodowe
Mnie też boli krzyż ogólnie, wczoraj dużo przeszliśmy bo wg flo 15km, to pewnie od zbyt dużej aktywności
-
nick nieaktualnyMoje ulubione komedie - Sposób na teściową i Starsza pani musi zniknąć. Seriale kocham, przede wszystkim klasyk - Gotowe na wszystko, jak skończę inżynierkę to chyba odpalę od nowa 58 raz dalej to Breaking Bad, Dexter, Narcos, Gra o tron.
Wczoraj tylko przez moment mnie mdliło, cały piękny dzień spędziłam z mężem i trochę z rodzinką, jadłam wszystko, było cudownie dziś chyba też będzie dobrze, mam nadzieję, że te najgorsze mdłości już za mną -
nick nieaktualny
-
Ja szperam po ebay :p
Dziewczyny sama mialam pytac o netflixa jakis czas temu : )
Polecam wam Stranger Things, jesli sie nie boicie strasznych rzeczy ogladac. Zaczelam tez 12 malp niedawno, ale odpuscilam sobie. Za brutalne jest, nie lubie takich rzeczy tymbardziej w ciazy na mnie zle wplywaja. Dlatego m.in odpuscilam ogladanie "gry o tron". Za to wlasnie bede probowala "Sabrine", moj maz oglada mowi ze spoko Chociaz do starej Sabriny ma sie nijak
Oleander "Gotowe na wszystko" sa swietne Tez uwielbiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 09:00
Pani Moł lubi tę wiadomość
-
Co do seriali, to my jak jakiś dobry odkryjemy to potrafimy w jeden wieczór wchłonąć
Stranger Things też oglądąłam, super, czekam na 3 sezon !
Polecam Wam "Dark" niemiecki, ale świetny. Z polskich teraz skończyliśmy oglądać "Ślepnąc od świateł" też bardzo fajny i na AXN jesteśmy w trakcie oglądania "Znaki". Belfer, Pakt - świetne!
Gra o tron, już mam dość tego serialu, bo ileż można czekać na kolejny sezon!
Gotowe na wszystko też mam zamiar od 1 sezonu zacząć oglądać, klasyk
Nie wiem czy znacie "Słodkie kłamstewka", ale dwa lata temu koleżanki mi poleciły i powiem Wam, że oglądałam cały czas, strasznie się wciągnęłam, do tego stopnia, że jak piekłam placki na Boże Narodzenie to z komputerem w kuchni
Ja to w ogóle jestem serialownik straszny, uwielbiam takie jesienne wieczory, herbatka kocyk i serialikWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 09:16
-
A ja lubię seriale, ale dopóki nie mają po 10 sezonów :p do takich się Nawet nie przymierzam. Uwielbiam seriale kostiumów i o dynastii Tudorów również oglądaliśmy. Marii Stuart jeszcze nie, ale idzie zima więc to jeszcze przed nami.
KarmeLove jak ja Cię rozumiem. Też jestem wiecznie glodna i już naprawdę nie mam pomysłu co mam jeść. Staram się zapchać jogurtami owocami, ale to pomaga na krótko. Codziennie rano budzę się z ssaniem w żołądku tak że aż boli jakbym nie jadła kilka dni :p nie mieszcze się już w żadne ciuchy.
Ja kupiłam sukienkę na allegro. Jeszcze jej nie otrzymałam, ale mam nadzieję że będzie taka jak na zdjęciu. Mam tez spodnie ciążowe i na zmianę z leginsami chodzę w nich caly czas. Na większe zakupy dla siebie i maleństwa pojadę za dwa tygodnie po badaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 09:42
-
nick nieaktualnyHej hej .
Wczoraj był taki dzień zadumy dla mnie byliśmy na cmentarzu i serce mi pękło jak widziałam groby małych dzieci :'(. Zapalilusmy znicze u mamy mojego męża i dziadków może na Święta po jedziemy do mojego taty i wstąpimy po drodze na cmentarz do mojej mamy oraz moich bliskich. Do wizyty już tylko 5 dni ❤.6 Listopada dentysta 8 Listopada zrobię badania a 9 odbiorę wyniki. A u nas w Rykach woj Lubuskie szpital zamknęli wiedziałam ze to kwestia czasu nic tam nie było żadnych specjalistów itp itd ten szpital umierał i w końcu go zamknęli teraz to kierunek Puławy co omijać z daleka zostaje tylko Garwolin lub Lublin albo Kozienice nie ma tu świątecznej nocnej pomocy lekarskiej w szpitalu zrobili a że zamknęli. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Każdy ma rózne poglady od tego jestesmy by dzielic sie nimi i swoim zdaniem. Lepiej nawet uslyszec cos co nie jest nam na reke jezeli my nie mamy racji, naprawde to pomaga. Nie jestem na 1 grupie , bylam na listopadowkach 2015 tam dziewczyny mi bardzo pomogly ,miałam ciaze lezaca i gdyby nie ich wsparcie to codziennie bym plakala w poduszke i do dzis jestem wdzieczna im ze byly i sa Moze nie najlepiej wspominam lutowki 2015 ale nie chce o tym wspominac. Wazne ze z 2 corka i teraz dobrze trafilam
Jestesmy dorosle, nie raz bedziemy sie roznic zdaniami.... Po porodzie to juz pewnie wogole temat pielegnacji wychowania szczepionek porodow i wiele wiele innych ..
Ja co do pielegnacji dziecka to mialam kontakt od dziecka z malenstwami ktorymi sie zajmowalam i nie mialam najmiejszego problemu
Szukam wlasnie fajnego serialu . Dzis bylam po wypis bo 05.11 wizyta u nowego gin zobaczymy czy spasuje... Mam pieczenie w srodku a uzywam globulek Clotrimazolum wzielam juz 2 dzis bedzie 3 a nadal mnie pieczeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 09:56
-
Dziewczyny przeżyłam dziś koszmar. Poszłam na ta glukoze na czczo, byłam mega głodna to sie jeszcze kolejka spora trafiła... Stałam stałam aż w końcu oblecial mnie pot, zrobiło sie słabo, twarz cala mokra. Powiedziałam dla pani za mną w kolejce ze jestem przed nia jak cos ale musze na chwile odejść usiąść. Posiedziałam troszkę i przeszło. Nie lubie takich sytuacji publicznych hehe ale nie mialam wyjścia.
Samari czy te leginsy z hm sa w miarę nieprzeswitujace na pupie? Tez planuje zakup wlasnie leginsow, w dżinsy jeszcze wchodzę ale juz styki, tak samo stanikiAnanana
-
nick nieaktualny