Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dajcie spokój, niech każda bierze co uważa, niech każda żyje jak uważa. Bez przesady. Tak samo jak ze szczepionkami i witamina k. Niech każdy dba jak uważa o siebie i swoje dziecko.
Szczesliwa ledwo zywa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
nick nieaktualnydomi1906 wrote:Safari. Ja jestem biologiem i takich rzeczy nie gadam sobie od tak. Mam większe wiedzą w tym temacie niż Ty. Widzę że nawet nie mogę powiedzieć własnego zdania, a podobno jest wolność słowa.
Rozumiem że zostałam wykluczona z Waszego grona przez inne poglądy?
Gdybyś była osoba wykształcona to byś się nie chwaliła i nie podkreślała tego non stop bo osoby z wykształceniem nie szukają atencji i poklasku w Internecie. Sory ale dla mnie ściemniasz i nie interesuje mnie kim jesteś. Piszesz bzdury i tyle. Ja też mam.wyzsze wykształcenie i nie mam.zmaoaru czytać takich bzdur bo w Internecie to możesz kreować się i na profesora. A pozatym skąd ty możesz wiedzieć jakąś ja mam wiedzę i kim jestem z wykształcenia ? No właśnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2018, 22:18
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Acard w ciąży nie jest szkodliwy, kurcze Domi, że nie boisz się nie brać z zaleceń lekarza, oby wszystko było oki. Czasami przy otyłości nawet clexane włączają, wiadomo ciąża jest obciążająca dla organizmu, lekarz na pewno lepiej zna Twoją historie, ale trzeba pamiętać, że z każdym kolejnym rokiem życia i kolejną ciąża może być coraz więcej powikłań, ja bym się nie odważyła i nie ma co dziewczyn straszyć wadami, bo na wszystko można znaleźć różne artykuły bardziej i mniej rzeczowe i naukowe, niektórzy myślą, że usg jest szkodliwe. Ja też mogłabym opowiedzieć o sytuacjach gdzie pacjentka nie brała lekow np na nadciśnienie i miało to tragiczny skutek, a potem pretensje do wszystkich, ale to nie mój cel. Nikt Cię nie wyklucza, jedynie wyrażamy swoje zdanie.
Myśmy w końcu byli wieczorem na cmentarzu, o dziwo było mniej ludzi niż myślałam.KarmeLoVe, Ciasteczko777, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam, że ja tęsknię za takim odwiedzaniem bliskich na cmentarzu, jakkolwiek to brzmi. Od 4 lat na wszystkich świętych nie byliśmy w Polsce,a to super czas do zadumy, wszystko wygląda tak inaczej. Jeździmy na groby jak jesteśmy w Polsce, ale właśnie w listopadzie taka magia spada na te miejsca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2018, 22:31
Urodzony 3.05.2019 ❤️
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
nick nieaktualny
-
domi1906 wrote:Safari. Ja jestem biologiem i takich rzeczy nie gadam sobie od tak. Mam większe wiedzą w tym temacie niż Ty. Widzę że nawet nie mogę powiedzieć własnego zdania, a podobno jest wolność słowa.
Rozumiem że zostałam wykluczona z Waszego grona przez inne poglądy?
Super, że masz wiedzę. Cieszę się, że jest wśród nas osoba z takim wykształceniem. Tu bardziej chodzi o to, że na forum są osoby wrażliwsze. Sama złapałam się na tym, ze po Twoim komentarzu zaczęłam czytać artykuły na temat kwasu...a uwierz nie chce się nakręcać. U mnie na koncie 2 poronienia, teraz 3 ciaza prowadzona na acardzie i heparynie ..póki co jest ok. Korzyści w moim przypadku przewyzszaja ewentualne skutki uboczne. Nasi lekarze wiedzą co robią !
puszek369, Ciasteczko777, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Na netflixie polecam "Ania, nie Anna". Bardzo fajny serial o Ani z Zielonego Wzgórza tylko bardziej rozwinięty niż książka czy filmy Obejrzelismy z mężem The Crown- również polecam i czekam z niecierpliwością na trzeci sezon. Stranger Things spoko - obejrzałam do końca, chociaż trochę nie moje klimaty, ale mężowi się podobalo. House of Cards zaczelismy oglądać, ale nam nie bardzo szło. A może Wy możecie polecić coś fajnego ? Z kobiecych seriali to polecam Velvet coś pięknego, ale Chyba nie puszczają na netflixie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2018, 22:56
-
Goldfinch
Anię, crown, stranger things oglądałam super są.
Z kostiumowych o monariach lubi reign o Mari Stuart, teraz męczę Tudorow, biała królowa i księżniczke czy coś też kiedyś oglądałam, tego tam chyba nie ma.
Dość podobne do stranger things jest dark też taki mroczny.
Super serial to grimm i lucyfer z mężem bardzo nam się podobało. Trochę też izombie.
Atypowy moim zdaniem super porusza ważny temat.
Riverdale takie na luzie.
Dużo zaczęliśmy, ale nie skończyliśmy jak coś sobie przypomnę to dam znać, nie wiem jakie klimaty lubicie
Ooo mi się podobało jeszcze seria niefortunnych zdarzeń.
Wyszło, że nic innego nie robię tylko seriale oglądam :o
-
puszek369 wrote:To może zmieniając temat ma ktoś netflixa? Jakieś seriale lubicie? My Sabine zaczynamy:) ale dużo mam obejrzane
-
Piszcie, piszcie, podpatrze jutro, mam 6miesiecy w domu więc coś muszę zacząć oglądać.
Tymczasem walczę z głodem serio, już nie wiem co mam jeść.
Dlatego wcisne jogurt i lecę do łóżka.
Dobrej nocki dla WasGoldfinch26 lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
Wodę chyba można ale ręki sobie uciąć nie dam
Hej kochane! dziś znów pobudka o 5. Dzidzi chyba już mnie przyzwyczaja do wstawiania
My wczoraj cały dzień na kilku cmentarzach, wieczorkiem faktycznie KarmeLoVe pięknie było
Mnie coś boli strasznie krzyż od kilku dni i właśnie ta kość ogonowa? Ale na tyle że ciężko mi się poruszać, mam nadzieję że taki ból to nic złego.
Dzisiaj jedziemy na drugi koniec Polski na Podkarpacie, ktos z tych rejonów? mamy do zwiedzania kolejne cmentarze i rodzinkę i jedziemy dalej głosić nowiny brzuszkowo-weselne, rodzina moje narzeczonego nie ma końca.
Milego dnia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 06:22
-
nick nieaktualnyWłaśnie... nikt nikogo nie wyklucza z grupy ani nie chce się kłócić ale wczoraj już puściły mi nerwy. Nikt nie chce żeby w koło ktoś kogoś straszył bo ja mimo że ciążę każda miałam donoszona i wszystko było okej przez takie gadanie się tylko stresować zaczęłam... mam nadzieję że już nie będzie takich sytuacji.