Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy tylko ja ucinam drzemki po 20 a o 1:24 wywieszam pranie i nie wiem co począć ze sobą?
Pani Moł, didi123 lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Ciasteczko777 wrote:Dziękuje za odpowiedzi..
Byłam.. nie wiem jaki ma wymiar ... szczerze.. byłam zbyt przejęta i łeb boli... niestety dalej zwolnienie... musze brać 150 acardu już (ciekawe po co tyle - zapomniałam spytać?) dalej proga
Ja miałam niedobór żelaza - biore suple, teraz ładnie urosło.
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
Dzięki dziewczyny
wczoraj po badaniu skoczylismy do Lidla i kupiliśmy na pamiątkę tego dnia różowe body w serduszka
jak wyskoczy przy następnym badaniu siusiek to nie wiem co...
Agata :), Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
Gratulacje kruszynka!
Hehe u mnie też dziewczynka na 90% dlatego u mnie same body białe, szare i kremowe póki co
Chociaż narzeczony wziął jeden róż też ten w serduszka -
ago91 wrote:Miała któraś z Was niedobór zelaza ? Ja właśnie dziś robiłam badanie i mam poniżej normy. Biorę pregne plus tam jest zelazo co prawda ale widocznie dla mnie za mało. Wizytę u lekarza mam dopiero 15.11 więc kupiłam sobie bez recepty zelazo w aptece o nazwie Szelazo i tam jest też kwas foliowy i witaminy z grupy B. I teraz się zastanawiam czy mogę to brać bo i w pregnie jest kwas i w tym zelazie i niby pisze w ulotce że nie należy łączyć z innymi preparatami zawierającymi też zelazo i kwas. Ale pani w aptece właśnie mi to poleciła.
A badalas poziom ferrytyny?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula nie. W ogóle to ja mam morfologie wzorową Ale mówiłam lekarzowi że strasznie mi włosy wypadają już mam ich tak mało że widać mi miejsca na głowie gdzie nie mam w ogóle włosów. I kazał zrobić poziom zelaza bo mogę mieć niedobór nawet jeśli morfologia dobra.
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
ago91 wrote:Paula nie. W ogóle to ja mam morfologie wzorową Ale mówiłam lekarzowi że strasznie mi włosy wypadają już mam ich tak mało że widać mi miejsca na głowie gdzie nie mam w ogóle włosów. I kazał zrobić poziom zelaza bo mogę mieć niedobór nawet jeśli morfologia dobra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2018, 08:36
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny miłego dnia życzę
my chyba na cmentarz nie jedziemy dzisiaj, bo korki, że masakra, skoczy się w weekend.
Biedna Samari, to odpoczywaj dzisiaj, należy się
Aga u mnie morf spoko, jedynie hematokryt poniżej normy, więc pewnie poleci, ale w ciąży to normalne, do tego od 10 lat nie jem czerwonego mięsa, więc już mam gadanie przez wszystkich
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny :* no dziś mam zamiar odpoczywać właśnie. My na cmentarz skoczymy gdzieś za godzinę jak tescie do dzieciaków przyjadą bo chcemy zdążyć zanim wszyscy na miasto rusza i nie będzie jak autem przejechać.
Miłego dnia wam życzę bo napewno w gronie rodzinnym będziecie je spędzać -
U nas już wszyscy w miasto ruszyli, przy cmentarzach nie ma się jak ruszyć więc nawet auta nie biorę i busem jadę tylko tacie i dziadkom zapalić. Zresztą dalej kompletnie sił nie mam na nic. A po szpitalu mam 3kg na minusie, masakra, średni czas na chudniecie
-
nick nieaktualnyKruszynka91 wrote:Ja po prenatalnym, wszystko super, na 90% dziewczynka
bardzo się cieszymy obdzwonilismy wszystkich, mąż oblewal teraz dopiero wróciliśmy. Termin ma 11.05. Teraz ma 62mm, ryzyko wad genetycznych poniżej 1:20000 mała się super ułożyła, jak będę wiedziała jak się wrzuca zdjęcie to Wam prześle
Córeczka
super !!
imię macie?
Słuchaj a miałaś usg i pappa test?ago91 wrote:Jaki bierzesz suplement ?
Musisz zbadać ferrytyne też. U mnie poleciało na pocz ciąży - włosy garściamido tego tsh do góry/ ale szybka reakcja leczeniem i boom mega w dół - co 2 tyg robię krew i mam endo
Ps. Wbiłam do lidl i mam 5 bodziakow ale rozmiary dziwne - najmniejszy 62??
Czy któraś z Was łyka Acard (150)??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2018, 10:34
-
ago91 wrote:Tarczyce tak mam dobry wynik bo leczę się na niedoczynność.
mlody urodzil sie zdrowy z waga 4150 wiec raczej mu ten brak witamin nie zaszkodzil
-
nick nieaktualnyMy byliśmy na cmentarzu ale jechaliśmy o 11 żeby ominąć korki i się jakoś udało teraz zjedliśmy rosół i zjedliśmy ciasto A na 16 robię drugie danie dzisiaj ziemniaki udka piekarnika i dodatki zrobię zieloną fasolę bułka i masłem mizerie i pekinke z kiełkami
-
nick nieaktualnyA co to zelaza to po 1 cesarce tez miałam ale lekarz mi je na receptę wypisywal bo to jakaś mocna dawka była bo na czarno się zalatwialam. Może zapytaj lekarza czy da ci coś na receptę oprócz wszechobecnych suplementów ktore średnio coś dają
To był TardyferonWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2018, 13:51
-
nick nieaktualny