Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja po wizycie i zakupach
U nas wszystko okej dzidzia zdrowia i mega ruchliwa ledwo udało się zmierzyć ale przezirwrnosc Karkowa i pomiary okej. Szyjka długa zamknięta ale super widok się wzeuszylam. O płci nic nie mówił ale sprzęt też tu nie jest powalający
Aaaa i słyszałam serduszko włączył na chwilę lekarz cudowne dla uszu ❤❤
Chusy
Ta druga wizytę mam w piątek.9.11 bo dzwonili dziś potwierdzać źle w kalendarz zapisałam. No to pojde2 do mojego ginekologa który ma dobry sprzęt i zobaczę co powie ale kamień z serca i ulga że wszystko okejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 11:23
Szczęśliwa Mamusia, Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, didi123, MaMaMi83, Alicja-33, Chusy, Paula_071, Ciasteczko777, PatkaPP, Goldfinch26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOleander To tak jak kiedyś w moim zamkniętym szpitalu, mają tam sprzęt z przed 30 lat i mój Pan gin swój przywozi sprzęt do badań USG .
Samari Super wieści, o to masz drugą wizytę tuż przede mną .Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 11:13
-
nick nieaktualnySzczęśliwa
Też masz w tym tygodniu ? super ja mam w piątek 9.11 na 10 rano ale u tego giną zawsze jest spóźnienie więc wcale nie liczę że wejdę o czasie hehe
Jeden stres za mną A jutro kolejny stres męża operacja bardzo się martwięSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Super wiadomosci dziewczyny Byle do konca takie udane wizyty!
Wrocila mi ochota na kawe, hurra, hurra! *tanczy*
Mdlosci tez juz nie daja o sobie znac chyba ze jestem bardzo glodna. Ale musze z tymi slodyczami przystopowac bo dramat..
Samari bedzie dobrze, trzymam kciuki!Szczęśliwa Mamusia, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamari wrote:Szczęśliwa
Też masz w tym tygodniu ? super ja mam w piątek 9.11 na 10 rano ale u tego giną zawsze jest spóźnienie więc wcale nie liczę że wejdę o czasie hehe
Jeden stres za mną A jutro kolejny stres męża operacja bardzo się martwię
Czy my czasem nie chodzimy do tego samego gina u mojego Pana gina też jest zawsze opóźnienie . Wizytę mam 10 Listopada o 9.00 a na bank o tej nie wejdę ostatnio miałam na 10.50 i weszłam o 11.45.
Oby wszystko było dobrze , mój mąż też miał operację ale to było w Styczniu byłam przez tydzień sama z 4 dzieci, a miał mieć operacje w Marcu/Kwietniu w ubiegłym roku dobrze, że w tym roku miał tą operację gdyż nie wiem kto by przy dzieciach był i zawoził mnie do Lublina na KTG i na wizyty . Mój mąż czekał na tą operację 3 lata to operacja na NFZ taka normalna operacja jaką mój mąż przeszedł kosztuje 100 000 tyś w życiu byśmy nie uzbierali takiej sumyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 11:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamari wrote:Ciasteczko
On jest po.artroskopii A teraz będzie miał.rekonstrukcje i przeszczep więzadeł krzyżowych prawa noga
Do oper miałam zewnatrzoponowe znieczulenie.
Trzymam mocno kciuki- nie denerwuj sie- operacja sie na bank uda- ważna rehab po niej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiasteczko777 wrote:Miałam rekonstrukcję i przeszczep własny - z rzepki - acl i mcl dwa więzadła w kolanie - operacja jedna trwała 3 h. ... ale ja miałam dwa rekonstruowane mam rozprute pół kolana ale mogę chodzić - pół roku wyjęte z życia (rehab). Jak mogę cos doradzić daj znać.
Do oper miałam zewnatrzoponowe znieczulenie.
Trzymam mocno kciuki- nie denerwuj sie- operacja sie na bank uda- ważna rehab po niej.
O ciasteczko super wiedzieć A w Gdańsku miałaś ? Bo on będzie miał w.wojskowym szpitalu mam nadzieję że dobrze lekarze tam.sa....
On będzie miał.relonstrukcje acl
No on właśnie będzie miał.przesczep własny z łydki bodajze mają pobrać więzadła i stamtąd przeszczepic no właśnie słyszałam że rekonwalescencja od 4.do.6 miesiący trwa
A zaraz po operacji musialas nosi ta orteze długa z regulacja kątów ?
O matko.az tak długo ? No to się tam.nalezalas on też będzie mieć zzo w kręgosłup od pasa w dółWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 12:46
-
nick nieaktualny