Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję
cieszę się bardzo tatuś też dumny , a siostrzyczka cały czas przeżywa że widziala braciszka
Specjalnie w sumie poszłam na ta wizyte bo bardzo jestem nie cierpliwa i musiałam wiedzieć. Mogłam zaufać swojej intuicji
Urodzilam 2 corki i powiem przy nich wyglądałam no... makijaż mi nie pomagał trochę jak chinka.. No nie korzystnie duzy tradzik i wgl . A teraz przy synku no inaczej się nie dość że czuje to jeszcze powiem że dodało mi urody ani syfka nic nawet ładniejsza jestem mówią że ciąża mi służy a przy moich myszkach tego nie słyszałam. Niby zabobony ale u mnie 3 razy się sprawdziło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 19:23
-
No poważnie u mnie się sprawdziły w 100 procentach przy corkach nie szukałam imion dla chłopców;) teraz nie szukalam dla dziewczynki tylko dla chlopca ale mąż się uparł żeby poszukać tez dla dziewczynki
Ponac dziewczynka zabiera mamie urodę a chłopak dodajeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 19:28
Szczesliwa ledwo zywa, iwwk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie się żadne zabobony nie sprawdziły z córką każdy mówił że zabiera urodę że wyglądam na zmęczona z synem znów kwitnąć wyglądałam jeśli chodzi o cerę paznokcie włosy A teraz drugi syn i wyglądam jak bazyl
haha
Skarb
Gratulacje !!!skarb15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskarb15 gratuluję syna! I intuicji
No ciekawe, ja podobno też wyglądam pięknie i promiennie i w sumie sama też widzę, że nie jest źlehihi taka skromność z mojej strony. Kiedy ja się dowiem czy się u mnie sprawdzi i co tam mieszka w brzuchu?? Ciekawość mnie zżera
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny
no nie dość że intuicja jeszcze te zabobony to za każdym razem szłam w sumie pewna co mam chociaż ciekawość zzerala bo każdy może się mylić
Muszę się pochwalić bo normalnie jestem tak duma jak paw że mam ochote pochwalić się całemu światu:D
Oleander ja w pierwszej ciazy dowiedzialam się w 21 tc(skonczonym)
W drugiej 16 tc (skonczony)
Teraz to jutro już 17 ale tylko dlatego że poszłam prywatnie tak to nie wiem czy normalnie lekarz zwracał by na ta uwage byłam 14.11 i powiedział mi że za szybkoiwwk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam nadzieję, że 6 grudnia się potwierdzi już kto tam u mnie jest
chociaż nawet jak faktycznie dziewczynka i po tym wyrostka wszystko na to wskazuje to mówiłam do męża, że ja jakoś mam wrażenie, że jednak syn. Jednak czasem też mam pewność, że córka więc bądź tu człowieku mądry
-
Skarb gratulacje.
Co do AZS mój mąż ma, warto podejść do dermatologa, ale ja bym zaczęła od emolientow, powinny pomoc złagodzić, organizm może tak na ciaze reagować, albo na to zimno.
U mojego właśnie zimno to na dłoniach, a jak gorąco to w zgieciach kolan i łokci tragedia wychodzi. Najlepiej działa steryd, ale nie ciągle i on ma to potwierdzone.
-
Hej
Jestem po wizycie, synek waży już 180g i wszystko jest super)) to już 17 tydzień także mam nadzieje, ze do kolejnej wizyty poczuję jak bryka w brzuszku
Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, Chusy, 4me, iwwk, Milka1991, cookiemonster, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
Ja mam AZS, mam masc ktorej uzywalam przed ciaza ze sterydami wlasnie i moja ginekolog powiedziala ze jesli zmiany nie sa zbyt rozlegle to moge nadal uzywac. Ta mascia wystarczy raz posmarowac i objawy ustepuja a potem tylko dobrze natluszczac obszar alergiczny. U mnie zmiany sa na rekach, na palcach, czasami mnie tak swedzi ze szalu dostaje i spac nie moge.
Alicja super newsy, kurcze ty juz 17 tydzien!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 20:34
-
puszek369 wrote:Skarb gratulacje.
Co do AZS mój mąż ma, warto podejść do dermatologa, ale ja bym zaczęła od emolientow, powinny pomoc złagodzić, organizm może tak na ciaze reagować, albo na to zimno.
U mojego właśnie zimno to na dłoniach, a jak gorąco to w zgieciach kolan i łokci tragedia wychodzi. Najlepiej działa steryd, ale nie ciągle i on ma to potwierdzone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 20:37
-
Chusy wrote:Ja mam AZS, mam masc ktorej uzywalam przed ciaza ze sterydami wlasnie i moja ginekolog powiedziala ze jesli zmiany nie sa zbyt rozlegle to moge nadal uzywac. Ta mascia wystarczy raz posmarowac i objawy ustepuja a potem tylko dobrze natluszczac obszar alergiczny. U mnie zmiany sa na rekach, na palcach, czasami mnie tak swedzi ze szalu dostaje i spac nie moge.
Alicja super newsy, kurcze ty juz 17 tydzien!
-
A to ty 4me! Kurcze twarz to kiepsko, kiedys mialam na karku i caly kark wygladal koszmarnie do tego swedzialo niemozliwie. Na pewno dostaniesz masc, sa tez takie bezpieczne w ciazy zupelnie, wiem bo smarowalam w poprzedniej mascia od dermatologa ktora moglam uzywac w ciazy juz "legalnie".
Dziewczyny ktos tam jeszcze zostal pominiety na liscie? Pytam o plec dziecka itd, i jakies nowe wizyty/ polowkowe..?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 20:43
4me lubi tę wiadomość