Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samari wrote:Apropo cery to ja wyglądam jak bym właśnie miała 13 lat i trądzik młodzieńczy masakra aż w lustro mam strach patrzeć haha
Na szczęście swędzenie na plecach ustalo ale.krostki jeszcze czuć..
Wiec wyglada na to ze to tylko jakies uczulenie. Cale szczęście2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
I ja się dołączę do tych co mają suchą skórę. Twarz i nogi najgorzej. Na nogach to prawie mi skóra schodzi
Kosmetyki o których piszecie są mi nieznane. Najczęściej jednak używam AA albo Ziaji.
Samari - chyba faktycznie to uczulenie. Dobrze że schodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 14:39
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi cos wyszlo na brodzie co wyglada jak AZS- takie czerwone, nieregularne, suche plamy... Mam z jakies dwa tygodnie juz to i nic nie schodzi. Nawet nie wiem czy sie nie pojawia na czole-jest o wiele, wiele slabsze ale za to swedzi. Zapisalam sie juz do dermatologa ale troche musze poczekac na wizyte.
Ma ktoras z Was jakies doawiadczenie z AZS? Jak to sie objawia i co najlepiej stosowac?
-
4me w ciąży takie dziwactwa często się pojawiają przez hormony. Ja mam takie suche pod oczami, mam maść i znika po niej. Moja ginekolog mówiła, że niektóre kobiety tak mają, że różne egzemy skórne się pojawiają właśnie przez działanie hormonów. Dobrze, że idziesz do dermatologa, a póki co musisz się zaopatrzyć w delikatne kosmetyki, bo takie drogeryjne mogą to dodatkowo pogłębiać
4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i mamusia dobrze czuła kogo nosi pod serduszkiem intuicja mamusie jeszcze nigdy nie pomyliła;) mamy synka ❤ na 100 % . Badanie robione u genetyka , malenstwo na początku przybrało dziwną pozycję po turecku i nie chciało się ruszyć ale lekarz zaczął delikatnie ruszać brzuszkiem by synek się ruszyl , chwilę mnie przetrzymal w niepewności bo nie dość że pozycja to jeszcze pepowinaale po dluzszym czasie pokazał siusiaka i już później caly czas
lekarz mowil ze jest bardzo spokojne
ja mówię że te malenstwo od poczatku bo moja druga corka to cały czas skakala a to malenstwo jak tu nie śpi to ruszy się od czasu do czasu
150 gram szczescia ❤❤iwwk, Ciasteczko777, 4me, Szczesliwa ledwo zywa, Oleander, Milka1991, puszek369, Chusy, PatkaPP lubią tę wiadomość