X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle wydaje mi się, że trzeba listę troszkę zmodyfikować bo mam wrażenie że ponad połowy osób od dawnaaaa nie ma :P

gann3e3k0unlohxb.png

• Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda ze nie da sie zmienić nicka bo moj zaczął mnie irytowac:D wolala bym chyba zebyscie sie zwracaly do mnie imieniem

o148o7es5xrrd9s8.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy wrote:
    Dziewczyny dajcie mi znac w takim razie kogo jeszcze mam dopisac z przodu bo pewnie mi jakies posty umknely.

Aktyde na kiedy masz termin? Znasz juz plec? :)

19 maja, lekarz mówił, że bardziej baba, ale ja sie upieram, ze bedzie chłopak hahaha na razie nie wpisuj płci

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaryJane wrote:
    W ogóle wydaje mi się, że trzeba listę troszkę zmodyfikować bo mam wrażenie że ponad połowy osób od dawnaaaa nie ma :P

Racja już też o tym myślałam że wszystkich którzy się nie udzielają i nie ma na watki to usunąć bo w sumie to bez sensu jest taka długa lista.

• Chusy Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami sa dziewczyny ktore lubia wracac po jakims czasie, ale jak bardzo chcecie to moge pousuwac :P

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lista zredukowana ;)

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • Pantera Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow 73% do 27% dla chłopców! Niezły wynik. Chusy super prowadzisz statystykę :)
    Ciekawa jestem jak się proporcje zmienią gdy już wszystkie poznamy płeć :)

Milka śliczny malutki brzuszek!

Mój już pokaźny

https://m.fotosik.pl/zdjecie/238860f73c9be922

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 16:01

Oleander, Chusy, Milka1991 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja oszalałm kupiłam łóżeczko dla syna :O akurat mieli 100 zł taniej A i tak muszę kupić więc pierwszy dzieciowy zakup grubszego kalibru zrobiony :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy

Dobrze że zrobiłaś porządek A jak ktoś będzie się chciał udzielać to dopisać to do grupy to nie problem :) fajnie prowadzisz ta pierwsza stronę :) zerkam sobie kto kiedy ma wizytę i widzę że w poniedziałek 3.12 mamy trzy razem wizytę fajnie ♥️

Chusy lubi tę wiadomość

• Chusy Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa ledwo zywa - wydaje mi sie ze mozna zmienic ale nigdy nie probowalam. A podaj nam imie, wrzuce na glowna strone i bedziemy sie zwracac do ciebie po imieniu bo rzeczywiscie ten twoj nick troche dlugasny :D

Milka slodki brzusio, piekna figura : ) Pantera rowniez <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 16:17

Milka1991 lubi tę wiadomość

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprostu Klaudia:)

o148o7es5xrrd9s8.png
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwwk wrote:
    MaMaMi super :) Gratuluję :) Jak duży dzidziek jest?

Iwwk kurcze dopiero się ogarnęłam od rana. Wiesz co nie wiem jaki młody jest długi bo dr mówiła że na tym etapie już nie mierzy tylko patrzy na wagę to o ile dobrze pamiętam waży 108g. I z tych pomiarów co robila wychodzi ze ciąża jest starsza o 3 dni niż z Om.

Koleją wizytę mam 19 grudnia i na polówkowe mam umówić się tam gdzie na prenatalne.
    Młody dziś pięknie współpracował chyba dlatego że był z nami tata i pokazywał siusiaka na lewo i prawo aż się uśmialysmy z dr. Mówiła że ewidentnie widać że chłopak ale kazała żebym zapytała na następnej wizycie i na badaniach połowkowych.
    Oczywiście dietę cukrzycowa trzymać pilnować tarczycy.
    Aaaa i tętno 158

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 16:22

Oleander, Milka1991 lubią tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi czyli tak jak większość lekarzy już wagę podała u Ciebie. Byłam właśnie ciekawa czy zmierzy, ale chyba tak jak mówisz na tym etapie się nie mierzy już, albo od lekarza zależy :) Najważniejsze, że wszystko w porządku :)

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jeny, rzeczywiście maj będzie miesiącem chłopaków :) dziewczynek mini! Ale może się jeszcze ujawnią i nastanie trochę równowagi :)

Dekoracje swiąteczne - moze pomyślicie, że mnie powaliło, ale takie pierwsze kilka gwiazdek już na karniszu zawiesiłam, wystawiłam na półki jelenia,skrzaty i drewnianego konika na biegunach ;) hihu, uwielbiam sobie dozować tę przyjemność, w domu rodzinnym też choinka w wigilię albo w absolutnych porywach - dzien przed i dla mnie to jest za krotko, az przykro ją potem rozbierać... Ubiorę u siebie pewnie w 2 tyg grudnia:) kocham świąteczny klimat i odkąd nie wynajmujemy aamy władne mieszkanie, pozwalam sobie zaszalec. :)

Co do aliexpress to kika razy przejechałam się na ciuszkach dla corki. Wyflądaly w rzeczywistości gorzej niż na zdjęciu i mimo metek 100% cotton material byl jak na parasol albo guma rozciągliwa jak szlag. Nie dość że córce nie założyłam to nawet na olx sie to wstydziłam wystawic ;) jeszcze kilka rzeczy mam tam na oku, jak znowu będzie taka sytuacja to dziecięce ubranka na ali odpuszczę

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwwk wrote:
    MaMaMi czyli tak jak większość lekarzy już wagę podała u Ciebie. Byłam właśnie ciekawa czy zmierzy, ale chyba tak jak mówisz na tym etapie się nie mierzy już, albo od lekarza zależy :) Najważniejsze, że wszystko w porządku :)

Zapytałam właśnie o to bo byłam ciekawa ile dziecko uroslo od prenatalnych czyli przez 12 dni. I właśnie taką odpowiedź otrzymałam ze juz się nie mierzy.

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi no mi się właśnie wydawało, że dzidziuś ważył 85g ale na suwaczku pisze że powinien około 14g i byłam pewna że coś źle usłyszałam..

Pani Moł a sprawdzałaś opinie przed zamówieniem?

• iwwk Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa jestem jak tam mój bąbelek, za tydzień się dowiem, jak znowu usłyszę, że dziewczynka to wyląduje na pierwszej stronie i wzmocni trochę płeć piękną :D

atdcjw4ziax1my6y.png
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleander wrote:
    MaMaMi no mi się właśnie wydawało, że dzidziuś ważył 85g ale na suwaczku pisze że powinien około 14g i byłam pewna że coś źle usłyszałam..

Pani Moł a sprawdzałaś opinie przed zamówieniem?

Wiesz co na wydruku mam napisane coś takiego 108g (+-16g) nie znam się na tym kompletnie. Dla mnie ważniejsze jest zdanie. "nie widzę nic niepokojącego, dziecko rozwija się zgodnie do swojego wieku" i w sumie te cyfry są mniej dla mnie istotne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 16:58

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Większość chłopców mamy czyli śmiem twierdzić że sierpień był miesiącem sprzyjającym plodzeniu chłopców :)

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwwk wrote:
    Ciekawa jestem jak tam mój bąbelek, za tydzień się dowiem, jak znowu usłyszę, że dziewczynka to wyląduje na pierwszej stronie i wzmocni trochę płeć piękną :D

Skoro chłopaków więcej bedzą miały dziewczyny w czym wybierać za paręnaście lat Hehe i będzie się mówiło o chopakach " tego kwiata jest pół świata"

Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
‹‹ 394 395 396 397 398 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ