Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Chusy wrote:Dziewczyny dajcie mi znac w takim razie kogo jeszcze mam dopisac z przodu bo pewnie mi jakies posty umknely.
Aktyde na kiedy masz termin? Znasz juz plec?
19 maja, lekarz mówił, że bardziej baba, ale ja sie upieram, ze bedzie chłopak hahaha na razie nie wpisuj płci -
nick nieaktualnyMaryJane wrote:W ogóle wydaje mi się, że trzeba listę troszkę zmodyfikować bo mam wrażenie że ponad połowy osób od dawnaaaa nie ma
Racja już też o tym myślałam że wszystkich którzy się nie udzielają i nie ma na watki to usunąć bo w sumie to bez sensu jest taka długa lista. -
Wow 73% do 27% dla chłopców! Niezły wynik. Chusy super prowadzisz statystykę
Ciekawa jestem jak się proporcje zmienią gdy już wszystkie poznamy płeć
Milka śliczny malutki brzuszek!
Mój już pokaźny
https://m.fotosik.pl/zdjecie/238860f73c9be922
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 16:01
Oleander, Chusy, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChusy
Dobrze że zrobiłaś porządek A jak ktoś będzie się chciał udzielać to dopisać to do grupy to nie problemfajnie prowadzisz ta pierwsza stronę
zerkam sobie kto kiedy ma wizytę i widzę że w poniedziałek 3.12 mamy trzy razem wizytę fajnie ♥️
Chusy lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa ledwo zywa - wydaje mi sie ze mozna zmienic ale nigdy nie probowalam. A podaj nam imie, wrzuce na glowna strone i bedziemy sie zwracac do ciebie po imieniu bo rzeczywiscie ten twoj nick troche dlugasny
Milka slodki brzusio, piekna figura : ) Pantera rowniezWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 16:17
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
iwwk wrote:MaMaMi super
Gratuluję
Jak duży dzidziek jest?
Iwwk kurcze dopiero się ogarnęłam od rana. Wiesz co nie wiem jaki młody jest długi bo dr mówiła że na tym etapie już nie mierzy tylko patrzy na wagę to o ile dobrze pamiętam waży 108g. I z tych pomiarów co robila wychodzi ze ciąża jest starsza o 3 dni niż z Om.
Koleją wizytę mam 19 grudnia i na polówkowe mam umówić się tam gdzie na prenatalne.
Młody dziś pięknie współpracował chyba dlatego że był z nami tata i pokazywał siusiaka na lewo i prawo aż się uśmialysmy z dr. Mówiła że ewidentnie widać że chłopak ale kazała żebym zapytała na następnej wizycie i na badaniach połowkowych.
Oczywiście dietę cukrzycowa trzymać pilnować tarczycy.
Aaaa i tętno 158Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 16:22
Oleander, Milka1991 lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyO jeny, rzeczywiście maj będzie miesiącem chłopaków
dziewczynek mini! Ale może się jeszcze ujawnią i nastanie trochę równowagi
Dekoracje swiąteczne - moze pomyślicie, że mnie powaliło, ale takie pierwsze kilka gwiazdek już na karniszu zawiesiłam, wystawiłam na półki jelenia,skrzaty i drewnianego konika na biegunachhihu, uwielbiam sobie dozować tę przyjemność, w domu rodzinnym też choinka w wigilię albo w absolutnych porywach - dzien przed i dla mnie to jest za krotko, az przykro ją potem rozbierać... Ubiorę u siebie pewnie w 2 tyg grudnia:) kocham świąteczny klimat i odkąd nie wynajmujemy aamy władne mieszkanie, pozwalam sobie zaszalec.
Co do aliexpress to kika razy przejechałam się na ciuszkach dla corki. Wyflądaly w rzeczywistości gorzej niż na zdjęciu i mimo metek 100% cotton material byl jak na parasol albo guma rozciągliwa jak szlag. Nie dość że córce nie założyłam to nawet na olx sie to wstydziłam wystawicjeszcze kilka rzeczy mam tam na oku, jak znowu będzie taka sytuacja to dziecięce ubranka na ali odpuszczę
-
iwwk wrote:MaMaMi czyli tak jak większość lekarzy już wagę podała u Ciebie. Byłam właśnie ciekawa czy zmierzy, ale chyba tak jak mówisz na tym etapie się nie mierzy już, albo od lekarza zależy
Najważniejsze, że wszystko w porządku
Zapytałam właśnie o to bo byłam ciekawa ile dziecko uroslo od prenatalnych czyli przez 12 dni. I właśnie taką odpowiedź otrzymałam ze juz się nie mierzy.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
Oleander wrote:MaMaMi no mi się właśnie wydawało, że dzidziuś ważył 85g ale na suwaczku pisze że powinien około 14g i byłam pewna że coś źle usłyszałam..
Pani Moł a sprawdzałaś opinie przed zamówieniem?
Wiesz co na wydruku mam napisane coś takiego 108g (+-16g) nie znam się na tym kompletnie. Dla mnie ważniejsze jest zdanie. "nie widzę nic niepokojącego, dziecko rozwija się zgodnie do swojego wieku" i w sumie te cyfry są mniej dla mnie istotneWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 16:58
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
iwwk wrote:Ciekawa jestem jak tam mój bąbelek, za tydzień się dowiem, jak znowu usłyszę, że dziewczynka to wyląduje na pierwszej stronie i wzmocni trochę płeć piękną
Skoro chłopaków więcej bedzą miały dziewczyny w czym wybierać za paręnaście lat Hehe i będzie się mówiło o chopakach " tego kwiata jest pół świata"Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc