Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, ostatnio nie pisałam bo mnie wylogowało i na pecha nie mogłam się zalogować.. dziwne coś.
Cieszę się że w poniedziałek wizyta.. może i ja się dowiem kto u mnie mieszka, choć nie śpieszy nam się z tą informacją. Kiedyś nawet twierdziłam że nie chcę znać płci do porodu ale mi się odmieniło.
Co do prezentu dla 7latka my kupiliśmy Laboratorium Małego Inżyniera..
Z aliexpress zamawiam rzeczy, ale raczej elektroniczne czy inne typu żarówki do piekarnika, czy elementy do urządzeń bo są naprawdę tańsze. Ubrań już nie kupuje bo się parę razy przejechalam, choc znam osoby które są zadowolone. Mi tam się podobają sukienki ciążowe, kto wie może się skuszę
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualnyA ja w.sumie jak.jestem przy wyprawce robiłam sobie listę i dodałam wszystko do koszyka jak będzie darmowa dostawa to zamówię po nowym roku . Bo tak zaczęłam sobie myśleć że czas szybko leci u co miesiąc coś kupię żeby się wyrobić wyprawka nie lubię wszystkiego na ostatnią chwilę. Plan miałam inny czyli się niwnsoieszyc z zamawianie ale co ja poradzę że tak lubię kupować haha
P.s jak ktoś będzie chciał to wrzucę wyprawkę jaką ja kompletnie i co mam sprawdzone przy 2 dzieciaków A kto będzie chciał to sobie modyfikuje po swojemu -
"16. tydzień ciąży powinien przebiegać bez większych dolegliwości. W tym okresie dziecko mierzy od 10 do 12 cm, waży ok. 100 gramów" - takze raczej niemozliwe zeby wazylo 28 g jak suwaczki pokazuja
Sama nad tym dumalam ostatnio.
Oleander lubi tę wiadomość
-
My z mezem wybralismy imie dla synka od poczatku Wiktor i tak zostanie
Chuksy moje dziecko w 16 t 6 d mialo 150 gramow wiec na milion procent nie mozliwe moze ze mam kolosaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 17:33
-
chcebardzobycmama wrote:Dziewczyny ,mam juz syna Oskara ,ale dla drugiego mam pustke w glowie swojej i meza:D ktore z tych imion ladniejsze ? Jakub czy Mikolaj ...?
Mysle ze Jakub -
nick nieaktualny
-
My z dziewczynką nie mieliśmy problemu, będzie Helena Zofia. Z chłopcem był impas,zupełnie nie mogliśmy dojść do porozumienia, ale w końcu zrobiliśmy losowanie i wylosowany został Stanisław Michał, ale rozważamy jeszcze Bogusława i Ignacego.
P.S. zawsze chciałam.drugi córkę, a teraz marzy mi się chłopak, ale dla.dziewczynki mam przynajmniej stosy ubrań odlozonych. A i tak myślę.O tym, żeby tylko było zdrowe. -
Patka jak myślisz o ciążowych ubraniach z Aliexpress to warto już zamawiać, bo często czeka się 2 miesiące na dostawę...
Akurat ciuchów stamtąd nie zamawiałam, ale w poprzedniej ciaży kupowałam w podobnym sklepie (www.patpat.com) kilka ubranek dla synka, m.in. kombinezon, też czeka się kosmicznie długo na dostawę, ale byłam zadowolonaZamawiałam stamtąd jeszcze takie same piżamy dla siebie, męża i nowonarodzonego synka- urodził się w grudniu a piżamy były w świątecznym klimacie
-
nick nieaktualnyWiadomo, że najważniejsze że zdrowa dzidzia ale przez ten dziadowski suwaczek już myślałam że mam problemy ze słuchem albo już mi się całkiem w głowie miesza od tych hormonów
My dalej nie mamy imienia dla chłopca, jak mi się jakieś podoba to za kilka dni już nie ehh -
Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, Milka1991, Chusy, 4me, Pani Moł, ago91, maderdin lubią tę wiadomość
-
Skarb, piękny brzuszek, taki prawdziwie ciążowy, a nie jak mój spożywczy
Co do imion to u nas ma być chłopiec i będzie mega problem, nie dość, że mało jakie imię nam sie podoba to jeszcze żeby się zgodzić na jedno będzie horror hahadziewczynka od dawna miała być Pola, no ale chyba nic z tego
a mnie też z telefonu wylogowało i nie idzie się za nic zalogować, żadne przypomnienia hasła nie działają ani nic, na szczęście na kompie jestem zalogowana, ale jak mnie stąd zmiotnie to będę musiała nowe konto założyć
-
nick nieaktualny