X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki MaMaMi :D!

Dziewczyny mamy 16 chlopcow i 6 dziewczynek! Byc nie moze :D!

MaMaMi83, Szczęśliwa Mamusia, skarb15 lubią tę wiadomość

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwwk wrote:
    MaMaMi super :) Gratuluję :) Jak duży dzidziek jest?

Napisze jak wrócę do domu. Nie pamiętam dokładnie wszystkiego.

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy wrote:
    Gratki MaMaMi :D!

Dziewczyny mamy 16 chlopcow i 6 dziewczynek! Byc nie moze :D!
    mnie ciągle nie ma na froncie :P

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi83 wrote:
    Jestem już po wizycie. Będzie najprawdopodobniej SYN. Dziś na usg dumnie prezentował tatusiowi siusiaka :D

Z całego serca gratuluję synka ❤️❤️ , ale wysyp chłopców .

Tak strasznie ciekawi mnie co nasze szczęście chowa między nogami , takie żywe i ruchliwe więc ciekawa jestem czy w ogóle poznam płeć :-P sama na USG genetycznym widziałam jak się kręci .

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Mamami! :)

Kiedy dekorujecie dom w świątecznym klimacie? W moim rodzinnym domu choinke ubiera się w wigilię rano, przez to mam chyba lekki niedosyt i najchętniej już bym wszystko obwiesiła lampkami, ale mąż mnie powstrzymuje (i dobrze :D )

• Milka1991 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusia Ty się przejmujesz że brzuch Ci nie rośnie ?
    Ja Bogu dziękuję za taki. Identyczny jak w pierwszej ciąży. Niech będzie jak najmniejszy a dzidzi w nim zdrowe ;)

838672bbfd4dc0a4m.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 12:30

Szczęśliwa Mamusia, iwwk, Oleander, Chusy, Paula_071 lubią tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleander jak ja już chodzę po sklepach to korci żeby wszystko kupić i zrobić sobie z całego domu jedną wielką choinkę :D Jednak mam jeszcze trochę zdrowego rozsądku w głowie i za bardzo szkoda mi pieniędzy na takie pierdółki :D Plany już były, że w tym roku pościel świąteczne, poszewki do salonu na poduszki też :D Ale jak tak sobie to podliczę to jednak schodzę na ziemię :D Ale pewnie tak na tydzień-dwa przed świętami będę chciała stroić dom żeby był klimat przy pieczeniu pierniczków :)

atdcjw4ziax1my6y.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka jaki zgrabny i piękny brzuszek :)

Milka1991 lubi tę wiadomość

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwwk dokładnie haha ceny to jedno, a my mamy też mało miejsca i jakbym dała się ponieść mojej fantazji to nie byłoby jak przejść z łóżka do szafy :D zostaje mi parapet, coś małego na stoliku i szaleństwa na niezbyt dużej choince ;) jak już zamieszkamy w naszym domu to świecić będzie wszystko :D jak w amerykańskich filmach haha

iwwk, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mileczko Jesteś kochana ❤️. Ja to mam zawsze jakieś schizy , a to brzuszek niby nie rośnie , albo coś innego i ciągle jakieś czarne myśli .

Oleander Ja to niczym nie stroję dom , drzwi nasze wejściowe mamy całe szklane na całych drzwiach jest szyba to gdzie bym tą ozdobę powiesiła :-P , w domu wiadomo obrusy , choinka w tym roku kupujemy nową jeszcze musimy bombki i nowy czubek gwiazdę kupić .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 12:38

Milka1991, Oleander lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama mi

Gratulacje syna super wiadomość.;)

Ja w sumie od początku mam na plusie cały czas 2.5 kg A brzuch mam duży ale może dla tego że to trzecia ciąża sama nie wiem chociaż mi zawsze po 4 miesiącu brzuch wywalalo

• iwwk Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleander mi się dokładnie tak samo marzy :) Kiedyś na pewno dom będzie zawsze na święta pięknie wystrojony, na razie tylko salon stroimy żeby było pięknie i przytulnie :) Ale marzy mi się kiedyś tak naprawdę ze wszystkimi dodatkami :) Od A do Z :D

Oleander lubi tę wiadomość

atdcjw4ziax1my6y.png
  • chcebardzobycmama Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ,mam juz syna Oskara ,ale dla drugiego mam pustke w glowie swojej i meza:D ktore z tych imion ladniejsze ? Jakub czy Mikolaj ...?

grudzień2015 mama aniołka (*)
    październik2017 mama Oskarka <3
    maj2019 mama Mikusia <3

oar8skjou77gkdir.png
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakub : )

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem za Jakubem :D

• Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez stawiam na Kube!:)

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebardzobycmama wrote:
    Dziewczyny ,mam juz syna Oskara ,ale dla drugiego mam pustke w glowie swojej i meza:D ktore z tych imion ladniejsze ? Jakub czy Mikolaj ...?

Jakub to dosyć popularne imię sama takie chciałam np dla ewentualnie synka dać Mikołaj też jest niczego sobie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chce bardzo być mama

Hmm w sumie powiem Ci że żadnego z tych imion bym nie wybrała bo nie są w moim guście więc ciężko coś doradzic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 13:55

• MaryJane Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy, nie wiem czy mnie w tym liczyłaś, nie jestem na pierwszej stronie a na prenatalnych lekarz stwierdził, że wygląda mu na chłopca haha :D jutro mam wizytę, jeśli się okaże, że dalej jest wszystko dobrze to się wpiszę, jakoś ciągle się martwie, że dziecko przestało się rozwijać :/

a do do imion to Jakub dużo ładniejsze, ale od długich lat jest w czołówce najpopularniejszych imiona więc dla mnie już odpada haha :D

gann3e3k0unlohxb.png

• Chusy Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dajcie mi znac w takim razie kogo jeszcze mam dopisac z przodu bo pewnie mi jakies posty umknely.

Aktyde na kiedy masz termin? Znasz juz plec? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 14:03

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
‹‹ 393 394 395 396 397 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ