Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa ja to samo
Jak się dorwałam jedzenia na jakimś weselu to się tylko ze mnie wszyscy śmiali, że takie "chucherko", a tyle je i gdzie ja to mieszczę, a teraz puchnę w oczach, a jem strasznie mało. Boje się jak ten apetyt wróci, bo wtedy dużo biegania, roweru, siłowni, a teraz nie ma jak spalać
Dzisiaj jak sobie zaczęłam ćwiczyć to zobaczyłam, że z nóg mi się takie paróweczki robią, brakuje biegania. Ale od jutra postanowienie, codziennie długie spacery, nie ma zmiłuj, bo potem będzie płacz.
-
nick nieaktualny
-
Noo ja od kad jestem na zwolnieniu to moja aktywnosc tak spadla ze az wstyd. W pracy to mialam bieganie na porzadku dziennym , lazenie wte i we wte po 12 godzin. Lubilam to czulam sie taka aktywna i efektywna:D nogi ladnie podkreslone a teraz flaczki
-
Ooo... Jak ja Was rozumiem. Od prawie trzech miesięcy zero jakiejkolwiek aktywności.. Tyle co domu coś porobie. Może w poniedziałek lekarz powie że mogę choć na spacery codziennie chodzić. Bo ostatnio ciągle mówi że najwyżej co parę dni..
Tak brakuje mi sportu.
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O madko, tak nie ma przeciwskazań do kontynuacji biegania jeśli wcześniej się to robiło, ale ja jakoś odpuściłam w tej ciąży, bo początkowo czułam się źle i nie miałam ochoty i jakoś tak zostało, że tylko ćwiczę w domu i jeżdżę na rowerku stacjonarnym. Ale może w któryś dzień wybiorę się potruchtać pomalutku.
Też chciałam bardzo aquaaerobic ale u mnie nigdzie nie ma, kiedyś był na wielu basenach, a teraz nie wiem co się stało, że nie ma. Ale od nowego roku będę chodzić na basen trochę się pomoczyć. -
A ja to bym najchętniej z kanapy spod koca nie wylazila. Niecierpie zimy bo jestem straszny zmarzluch. Wychodzę jak tylko muszę. W domu wszyscy na krótki rękaw chodzą i wspodenkach a ja w dresie i polarze. Za to nadrabiam latem i wiosna. Uwielbiam taka pogodę gdzie chodzi się w samym sweterku. A w zimie to najchętniej przeszlabym w stan hibernacji. Mój mąż się śmieje że ja nie marzne dopiero jak jest +30
Szczesliwa ledwo zywa, Veri lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyO madko ja mogę biegać ale jak wyjdę za szybko po schodach to muszę usiąść bo mi się kręci w glowie, wiem że moje bieganie teraz po kilku minutach skończyło by się wymiotami. Ćwiczę sobie delikatnie w domu żeby całkiem nie skostnieć
U nas też -2 ale taki nieprzyjemny wiatr że czuć jakby było -15
-
nick nieaktualny