X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2018, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh współczuję, same problemy z tym jedzeniem. Ja mogę wszystko ale nie chce mi się jeść. Oby po ciąży mi nie odbiło na punkcie jedzenia.. :D

• Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2018, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze mialam apetyt jak dorosly chlop a od początku ciazy dziubie jak wrobel i boje sie ze jak zaczne nadrabiać to zamieszkam w lodowce:D

Oleander, iwwk, Agata :) lubią tę wiadomość

o148o7es5xrrd9s8.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa ja to samo :D Jak się dorwałam jedzenia na jakimś weselu to się tylko ze mnie wszyscy śmiali, że takie "chucherko", a tyle je i gdzie ja to mieszczę, a teraz puchnę w oczach, a jem strasznie mało. Boje się jak ten apetyt wróci, bo wtedy dużo biegania, roweru, siłowni, a teraz nie ma jak spalać :D Dzisiaj jak sobie zaczęłam ćwiczyć to zobaczyłam, że z nóg mi się takie paróweczki robią, brakuje biegania. Ale od jutra postanowienie, codziennie długie spacery, nie ma zmiłuj, bo potem będzie płacz.

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo jak ja tęsknię za bieganiem :)

iwwk lubi tę wiadomość

Wysłany: 14 grudnia 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja od kad jestem na zwolnieniu to moja aktywnosc tak spadla ze az wstyd. W pracy to mialam bieganie na porzadku dziennym , lazenie wte i we wte po 12 godzin. Lubilam to czulam sie taka aktywna i efektywna:D nogi ladnie podkreslone a teraz flaczki

o148o7es5xrrd9s8.png
  • PatkaPP Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo... Jak ja Was rozumiem. Od prawie trzech miesięcy zero jakiejkolwiek aktywności.. Tyle co domu coś porobie. Może w poniedziałek lekarz powie że mogę choć na spacery codziennie chodzić. Bo ostatnio ciągle mówi że najwyżej co parę dni..
    Tak brakuje mi sportu.

3jgxskjopx38dbpv.png
    07.2020 - 16tc👼💔
    05.2019 - Zosia ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2018, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A za chwilę będziemy biegać, ale za maluszkami :D

Szczesliwa ledwo zywa, iwwk, PatkaPP lubią tę wiadomość

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Was tez tak przerazliwie zimno??

o148o7es5xrrd9s8.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na razie tylko - 2 na zewnątrz, przedtem byłam w sklepie i nie było jakoś strasznie źle, bywało gorzej. Mam nadzieję, że jutro będzie w miarę przyjemnie, bo chcę trochę połazić :D

atdcjw4ziax1my6y.png
  • o_mad.ko! Koleżanka

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, Iwwk, oleander a nie wolno Wam biegać?Czytałam gdzieś, że jak się wcześniej biegało, to nie ma przeciwwskazań. Ja się zapisuję od miesiąca na aquaaerobic i ciągle coś.

.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płukalam te zatoki irigasinem serio lepiej :) szkoda, że wcześniej się nie zdecydowalam :p

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa ledwo zywa wrote:
    U Was tez tak przerazliwie zimno??

U mnie minus trzy stopnie i pada śnieg :) ale zimno jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    puszek369 wrote:
    Płukalam te zatoki irigasinem serio lepiej :) szkoda, że wcześniej się nie zdecydowalam :p

Płukanki są spoko ja używałam fixsin akurat

• iwwk Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O madko, tak nie ma przeciwskazań do kontynuacji biegania jeśli wcześniej się to robiło, ale ja jakoś odpuściłam w tej ciąży, bo początkowo czułam się źle i nie miałam ochoty i jakoś tak zostało, że tylko ćwiczę w domu i jeżdżę na rowerku stacjonarnym. Ale może w któryś dzień wybiorę się potruchtać pomalutku.

Też chciałam bardzo aquaaerobic ale u mnie nigdzie nie ma, kiedyś był na wielu basenach, a teraz nie wiem co się stało, że nie ma. Ale od nowego roku będę chodzić na basen trochę się pomoczyć.

atdcjw4ziax1my6y.png

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem czemu ale w ciazy strasznie boje sie infekcji a baseny to zawsze takie skupisko bakterii i wirusow mi sie wydawalo i osobiście mnie obrzydzaja po za tym boje sie wody:D

o148o7es5xrrd9s8.png
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to bym najchętniej z kanapy spod koca nie wylazila. Niecierpie zimy bo jestem straszny zmarzluch. Wychodzę jak tylko muszę. W domu wszyscy na krótki rękaw chodzą i wspodenkach a ja w dresie i polarze. Za to nadrabiam latem i wiosna. Uwielbiam taka pogodę gdzie chodzi się w samym sweterku. A w zimie to najchętniej przeszlabym w stan hibernacji. Mój mąż się śmieje że ja nie marzne dopiero jak jest +30

Szczesliwa ledwo zywa, Veri lubią tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas zero stopni wczoraj pasal śnieg dzisiaj dość mokro jest:p

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2018, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O madko ja mogę biegać ale jak wyjdę za szybko po schodach to muszę usiąść bo mi się kręci w glowie, wiem że moje bieganie teraz po kilku minutach skończyło by się wymiotami. Ćwiczę sobie delikatnie w domu żeby całkiem nie skostnieć :D

U nas też -2 ale taki nieprzyjemny wiatr że czuć jakby było -15

Wysłany: 14 grudnia 2018, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie teraz -2 i sypie ale jest jakos tak mega zimowo i taki przenikajacy mroz czuc. Brr...! Dzis 30 min auto skrobalam juz mialam dosc bo sie tym zmeczylam:P

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa kup sobie odmrazacz Alaska z k2 za 12 zł popryskasz szyby 2 minuty i możesz jechać po co się że skrobaniem męczyć

Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość

‹‹ 477 478 479 480 481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ