Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2018, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh współczuję, same problemy z tym jedzeniem. Ja mogę wszystko ale nie chce mi się jeść. Oby po ciąży mi nie odbiło na punkcie jedzenia.. :D

• Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2018, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze mialam apetyt jak dorosly chlop a od początku ciazy dziubie jak wrobel i boje sie ze jak zaczne nadrabiać to zamieszkam w lodowce:D

nick nieaktualny, iwwk, Agata :) lubią tę wiadomość

o148o7es5xrrd9s8.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa ja to samo :D Jak się dorwałam jedzenia na jakimś weselu to się tylko ze mnie wszyscy śmiali, że takie "chucherko", a tyle je i gdzie ja to mieszczę, a teraz puchnę w oczach, a jem strasznie mało. Boje się jak ten apetyt wróci, bo wtedy dużo biegania, roweru, siłowni, a teraz nie ma jak spalać :D Dzisiaj jak sobie zaczęłam ćwiczyć to zobaczyłam, że z nóg mi się takie paróweczki robią, brakuje biegania. Ale od jutra postanowienie, codziennie długie spacery, nie ma zmiłuj, bo potem będzie płacz.

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo jak ja tęsknię za bieganiem :)

iwwk lubi tę wiadomość

Wysłany: 14 grudnia 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja od kad jestem na zwolnieniu to moja aktywnosc tak spadla ze az wstyd. W pracy to mialam bieganie na porzadku dziennym , lazenie wte i we wte po 12 godzin. Lubilam to czulam sie taka aktywna i efektywna:D nogi ladnie podkreslone a teraz flaczki

o148o7es5xrrd9s8.png
  • PatkaPP Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo... Jak ja Was rozumiem. Od prawie trzech miesięcy zero jakiejkolwiek aktywności.. Tyle co domu coś porobie. Może w poniedziałek lekarz powie że mogę choć na spacery codziennie chodzić. Bo ostatnio ciągle mówi że najwyżej co parę dni..
    Tak brakuje mi sportu.

3jgxskjopx38dbpv.png
    07.2020 - 16tc👼💔
    05.2019 - Zosia ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2018, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A za chwilę będziemy biegać, ale za maluszkami :D

Szczesliwa ledwo zywa, iwwk, PatkaPP lubią tę wiadomość

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Was tez tak przerazliwie zimno??

o148o7es5xrrd9s8.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na razie tylko - 2 na zewnątrz, przedtem byłam w sklepie i nie było jakoś strasznie źle, bywało gorzej. Mam nadzieję, że jutro będzie w miarę przyjemnie, bo chcę trochę połazić :D

atdcjw4ziax1my6y.png
  • o_mad.ko! Koleżanka

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, Iwwk, oleander a nie wolno Wam biegać?Czytałam gdzieś, że jak się wcześniej biegało, to nie ma przeciwwskazań. Ja się zapisuję od miesiąca na aquaaerobic i ciągle coś.

.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płukalam te zatoki irigasinem serio lepiej :) szkoda, że wcześniej się nie zdecydowalam :p

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa ledwo zywa wrote:
    U Was tez tak przerazliwie zimno??

U mnie minus trzy stopnie i pada śnieg :) ale zimno jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    puszek369 wrote:
    Płukalam te zatoki irigasinem serio lepiej :) szkoda, że wcześniej się nie zdecydowalam :p

Płukanki są spoko ja używałam fixsin akurat

• iwwk Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O madko, tak nie ma przeciwskazań do kontynuacji biegania jeśli wcześniej się to robiło, ale ja jakoś odpuściłam w tej ciąży, bo początkowo czułam się źle i nie miałam ochoty i jakoś tak zostało, że tylko ćwiczę w domu i jeżdżę na rowerku stacjonarnym. Ale może w któryś dzień wybiorę się potruchtać pomalutku.

Też chciałam bardzo aquaaerobic ale u mnie nigdzie nie ma, kiedyś był na wielu basenach, a teraz nie wiem co się stało, że nie ma. Ale od nowego roku będę chodzić na basen trochę się pomoczyć.

atdcjw4ziax1my6y.png

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem czemu ale w ciazy strasznie boje sie infekcji a baseny to zawsze takie skupisko bakterii i wirusow mi sie wydawalo i osobiście mnie obrzydzaja po za tym boje sie wody:D

o148o7es5xrrd9s8.png
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to bym najchętniej z kanapy spod koca nie wylazila. Niecierpie zimy bo jestem straszny zmarzluch. Wychodzę jak tylko muszę. W domu wszyscy na krótki rękaw chodzą i wspodenkach a ja w dresie i polarze. Za to nadrabiam latem i wiosna. Uwielbiam taka pogodę gdzie chodzi się w samym sweterku. A w zimie to najchętniej przeszlabym w stan hibernacji. Mój mąż się śmieje że ja nie marzne dopiero jak jest +30

Szczesliwa ledwo zywa, Veri lubią tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas zero stopni wczoraj pasal śnieg dzisiaj dość mokro jest:p

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2018, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O madko ja mogę biegać ale jak wyjdę za szybko po schodach to muszę usiąść bo mi się kręci w glowie, wiem że moje bieganie teraz po kilku minutach skończyło by się wymiotami. Ćwiczę sobie delikatnie w domu żeby całkiem nie skostnieć :D

U nas też -2 ale taki nieprzyjemny wiatr że czuć jakby było -15

Wysłany: 14 grudnia 2018, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie teraz -2 i sypie ale jest jakos tak mega zimowo i taki przenikajacy mroz czuc. Brr...! Dzis 30 min auto skrobalam juz mialam dosc bo sie tym zmeczylam:P

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa kup sobie odmrazacz Alaska z k2 za 12 zł popryskasz szyby 2 minuty i możesz jechać po co się że skrobaniem męczyć

Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość

‹‹ 477 478 479 480 481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ