Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny kojarzycie czy zwykły clotrimaozl na pieczenie i swędzenie z zewnątrz w ciąży mogę bo nie pamiętam już ? Zawsze lekarz dopochowow nystatyne mi zapisywal jak nie przejdzie to w poniedziałek pójdę po receptę bo się wściekne i mimo brania probiotyku pojawiło się to jak duomox zaczęłam brać
-
Samari dzięki!
Kupie sobie bo mi facet ukradl skrobaczke i posilkowalam sie zmiotka i szufelka:P
Ja zawsze lapie infekcje bo antybiotyku. Raz mialam tak ze mialam zapalenie pęcherza zaczelam brac antybiotyk i doszla do tego grzybica pochwy myslalam ze zwariuje ciągle sikac ciagle pieklo , dramat. Naszczescie nie bylam w ciazy. Zobacz sobie recepte tej masci na necie powinno pisac czy sa przeciwwskazania w ciazy -
Samari mi kazał ostatnio gin kupić clotrimazol i smarować więc chyba można
Mówilam mu - mam infekcje a on ze nic nie widzi, wszystko w porządku to hmmmm... Smaruje póki co.
Boziu dziewczyny jak zimnooooooo, u nas w okolicach minus 1 ale taki wiaterek że wydaje się jakby minus 10
Na rynku we Wrocławiu taki tłok, imprezki i pachnące kolaczejuż miałam brać ale pomyślałam że to już przesada i odpuściłam. Następnym razem biorę!
U nas dzisiaj na obiad byly burgery na mieście ze znajomymi, mała po nich zaczęła tak kopać że myślałam że się przekrece, w sumie to trochę te odczucia sa czasami nieprzyjemne ale wolę jak się rusza niz nie
Co do apetytu mój jest ogromny, nie wiem gdzie to mieszcze ale przemiana materii też super więc ok
Witamy nowa koleżanke! Może coś opowiesz o sobie Natalie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 21:57
-
nick nieaktualny
-
Ciasteczko ja tez nie czuje i brzuch mam malutki z porownaniem do naszych dziewczyn. Tez sobie wkrecalam ale usg mnie bardzo uspokoilo lekarz dodal otuchy ze dzidzia pije i sika i mimo wymiotow napewno go nie glodze i wszystko co wazne trafia do niego w pierwszej kolejności:) kiedy masz wizyte?
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Ciasteczko777 wrote:Ja w ogóle nie czuję ruchów ... nic
a brzuch nie rośnie... mam film na bani ..
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Ciasteczko każda w swoim czasie jeszcze troszkę!
, może ja będę miała jakieś nadpobudliwe dziecko w sumie nie zdziwiłabym się, byłaby cała po tatusiu.........
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 22:04
-
Ja też nie czuje nic, brzuch raczej mało widoczny no może trochę, ale nam nadwagę i pewnie to trochę falszuje. Wizyta 27.12, ale w środę byłam w przychodni i sobie na chwilę przylozylam głowice serce było, więc powinnam przestać świrowac, możecie na mnie nakrzyczec :p
Ciasteczko777, Oleander lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczesliwa ledwo zywa wrote:Ciasteczko ja tez nie czuje i brzuch mam malutki z porownaniem do naszych dziewczyn. Tez sobie wkrecalam ale usg mnie bardzo uspokoilo lekarz dodal otuchy ze dzidzia pije i sika i mimo wymiotow napewno go nie glodze i wszystko co wazne trafia do niego w pierwszej kolejności:) kiedy masz wizyte?
-
Ciasteczko777 wrote:We wtorek lek ginek z NFZ, a w czw rano połówkowe NFZ ... oby, bo ja mam też obawy (czy go nie głodze i prawidłowo rośnie itp...). Idzie zwariować - a szczególnie jak mnie zaczyna boleć .. stresik jest przed połówkowymi.
Szczesliwa ledwo zywa, Ciasteczko777, Oleander, Agata :), PatkaPP, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja niunia się uaktywniła pod wieczór. Leżałam sobie na plecach i kilka razy poczułam w tym samym miejscu takie lekkie dotknięcia od środka, później na kilka sekund macica troszkę stwrdniała i poczułam jak się niunia przemieszcza. Fikała bardzo ładnie i mnie trochę uspokoiła
-
Tak clotrimazolum można stosować spokojnie.
U mnie na obiad ryba i zupa ze wczoraj .
U mnie ciąg dalszy zgagi i mdlosci maaaasakra
Wszyscy śpią mąż, corka tylko ja oglądam pierwsza miłość bo w dzień drzemkę mialam dłuższa no i synek się wierci w brzuszku zawsze o 23 w dzień nigdy nie zwróciłam w jakich godzinach aktywny;) dałam rączkę na brzuszek i tak do.mamusi ręki puka ♡Agata :), Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość
-
Ale cisza dzisiaj... Jedziemy z mężem po choinkę i na świąteczne zakupy
Samari lubi tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
nick nieaktualnyCiasteczko
Nie martw się to moja 3 ciąża A żadnych regularnych ruchów czy kopniaki nie czuje to jest kwestia indywidualna takie w miarę regularne ruchy czuje się po 22 tygodniu dopiero A już takie że powinno dziecko dawać znać codziennej to po 28 tygodniu. Nie ma coś się stresować ha oprócz pukniec jak rybka w akwarium od czasu do czasu nic specjalnego nie czuje A nie są to napewno kopniaki bo te akurat po 2 dzieci dobrze znam. Głowa do góryCiasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:) do nas wieczorem przychodzą znajomi zobaczyć jak tam po remoncie, więc muszę jeszcze jedzenia zrobić, wczoraj zrobiłam kruche chusteczka z orzechami i sałatkę gyros, zamarynowalam skrzydełka, dzisiaj chce jeszcze zrobić muszle makaronowe z kurczakiem, szpinakiem i feta i bagietki takie z pomidorami suszonymi i mozzarela. Mam nadzieję, że będzie wszystkim smakowało.
Miłego dnia życze:)Ciasteczko777, PatkaPP, Szczesliwa ledwo zywa, 4me, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
U mnie mąż dzisiaj jedzie po choinkę i ozdoby, teraz myje okna i firany będzie wieszal, już się boję jak wszystko będzie wyglądało. Juz mnie skręca że siedzę i patrzę na to a to 1 dzień dopiero. Ale przy tych ciągłych bólach brzucha i stawianiu się macicy co chwile chce kilka dni polezec, posiedzieć, odpocząć, pobiore nospe i magnez i mam nadzieję że zacznie to mijac jakoś powoli wszystko