X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • Pantera Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pieczenie swędzeniu jest bardzo skuteczny Multigyn Actigel, bezbarwny bezwonny, nie wycieka jak probiotyki, a można profilaktycznie stosować, przeciwgrzybiczo. Fajnie łagodzi też po depilacji. Od lat stosuję go profilatycznie i udaje się uniknąć infekcji.

My się wybraliśmy do sklepów... masakra ile ludzi, chyba biorą wszystko co jest :)
    Jak dobrze że w tym roku zdectdowaliśmy się rodzinnie wyjechać!
    Ominie nas to szaleństwo, gotowanie, sprzątanie, będzie wszystko zorganizowane świątecznie na miejscu, jedziemy na gotowe i bardzo się cieszę, że moja mama się nie będzie musiała naharować

• Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie w trakcie zakupów tzn w kolejce do kasy..ma chyba z kilometr:( slabo mi juz i gorąco. U mnie jeszcze tak nie widac brzuszka ale pani obok miala z 7 miesiąc i stala az sie wkurzylam. Tez poniekad jade do siostry na swieta ale dzielimy sie gotowaniem. Zawsze to trochę lzej:)

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2018, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja teściowa mówi że nie mam robić nic i przyjechać do niej ;) ona zrobi to co my lubimy nawet karpia kupiła dla mnie żebym w kolejce nie stała i matjasy :D

Ale mój mąż chce wigilię nasza z dziećmi o robię troszkę dla nas tutaj Aby dzieci tradycje znaly A potem jadę do teściowej

• MaryJane Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśmy w zeszłym roku robili u nas wigilię, w tym jedziemy się gościć do innych haha :D maż pojechał po choinkę sam dzisiaj, miał kupić taka z 1.5m, myślałam że kupi jakieś obdarte gałązki a on tymczasem kupił wielką, piękna, gęstą 2metrowa choinkę... Która zmieści nam się w pokoju jakkolwiek tylko jeśli wymieniesiemy wszystkie meble :o matko jedyna, myślałam że wyjdę z siebie, musi jutro skombinować piłę i odciąć z dobre 50 cm, kosmos. A niedawno poszedł na wigilię firmowa, chce to widzieć jak i o której rano ściagnie :o a tymczasem ja leżę bo brzuch ciągle rwie, już mam wrażenie że do końca ciąży tak będzie :|

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 17:51

gann3e3k0unlohxb.png

• 4me Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari wrote:
    4me

No jasne że każdy ma prawo do swojego zdania ;) ja natomiast jestem nauczona przez właśnie firmy i życie tego co wyżej napisałam. Niestety taka smutna prawda. Też zawsze dawałam z siebie maksimum do pewnego czasu. Teraz wiem że choćby szef złoty tyłek miał nie jest warty. Wolę uwagę isike skupić na mojej rodzinie. Praca jest dodatkiem do życia człowieka i możliwością utrzymania się A nie całym życiem.

Ale szanuje twój wybór ;)
    Ale ja sie z tym zgadzam. Napisalam, ze praca dzis jest a jutro jej nie ma. Juz mnoe raz zawiedli i to mocno i zrobia to pewnie nie raz jeszcze. I nie pracuje dla szefa a dla siebie, swojego doswiadczenia i pensji co miesiac. Ale to nie zmienia faktu, ze jestem zdrowa i moge pracowac-ot tyle.
    A najwazniejsza jest dla mnie rodzina i to jest moj priorytet ;) :D

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skarb15 wrote:
    Niestety dziś zaczęło mnie dalej piec i swedziec ostatnio też tak mialam niby brak infekcji a pieklo mimo zażywania globulek dopochwowych clotrimazolum dał mi lekarz nastatyne i przeszło a teraz dalej odczuwam pieczenie i swędzenie posmaruje sobie . Ale do piątku zwariuje ....

Nystatyne może przepisać ci nawet rodzinny więc jeśli pomogła ci ostatnio podejdź do rodzinnego albo jak będziesz u gin powieść mu żeby Ci wpisał coś na wszelki wypadek jakby cię jeszcze kiedyś dopadło a do wizyty było daleko

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamami

Masz rację warto od giną wziąść receptę na w razie w bo grzybica czy pieczenie i swędzenie to częste zjawisko w ciazy

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny :D mamy wózek i fotelik :D

MaMaMi83, Samari, Oleander, Veri lubią tę wiadomość

• Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko jakie modele kupilas?

o148o7es5xrrd9s8.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko777 wrote:
    Co kupilas w koncu? :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko777 wrote:

Gratulacje pochwal się bryka ;)? Wzięłaś tego cybexa balios s ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2018, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieee ;) byłam z dziadkiem ... zobaczył balios a potem emmaljung Nxt60 i nie było nawet rozmowy ... nie chciał wyjść bez zamówienia ;) wybór to emmaljung nxt 60 competition Blue 2019, fotelik Maxi Cosi Pebble plus dostaliśmy gratis...
    Wiem, że cena ... ale bez problemu wchodzi całość do bagażnika .. nie krzyczcie :)

Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2018, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko

A co ty się cena przejmujesz i co ludzie powiedzą proszę Cię :) nikt do portfela ci zaglądał nie będzie. Jeśli jesteś zadowolona i szczęśliwa to oznacza ze to świetny wybór najważniejsze że tobiw się podoba ! Gratulacje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 21:22

Ciasteczko777 lubi tę wiadomość

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko

Az z ciekawości popatrzyłam na cenę... O wow!!!!
    Ale grunt to że spełnia twoje oczekiwania.

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) bardzo mi odpowiada i co najważniejsze wchodzi całość bez problemu (na płasko) do bagażnika i miejsce jeszcze zostaje :)
    Zamówiony i teraz czekamy / max 3 msc (!!!) bo produkują/ściągają ze Szwecji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 21:52

MaMaMi83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Męża kuzynka kupiła stokke xplory v6 2 w1 to dopiero cena wózka przeszło 5 tysięcy :) my stwierdziliśmy że zakładamy budżet 3 tysiące na wózek 2 w 1 plus 2 tysiące na fotelik porządny u tego się trzymam. A co ile i za ile to każdego wybór;)

Ja ogółem nastawiam się na foteliki Firmy Recaro dobrze wypadają w testach są porządnie wykonane i bezpieczne dla dziecka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 21:39

• puszek369 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i super Ciasteczko, że masz, wymarzony wózek :)

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2018, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Tobie ma pasować Ciacho. Super.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2018, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Ciacho, wozek jest rzeczywiscie piekny :)

Puszku mamy polowkowe tego samego dnia <3

Btw czy to nie dziwne, u mnie polowkowe wykonuja miedzy 18 - 24 tygodniem! W Polsce jest max do 22 chyba z tego co widzialam. W kazdym razie mi wypadnie na poczatek 22, mam nadzieje ze nie za pozno, ale nie mieli wolnych terminow wczesniej..

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2018, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy, to nie jest za późno, o ile się nie myle w Polsce chodzi po prostu o ewentualne prawo do terminacji ciąży, dlatego u nas zaleca się robić je do 22 tc. A wszędzie piszą że gdyby nie kwestie prawne to i 24tc byłby dobry na to badanie.

gann3e3k0unlohxb.png

‹‹ 480 481 482 483 484 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ