Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Na pieczenie swędzeniu jest bardzo skuteczny Multigyn Actigel, bezbarwny bezwonny, nie wycieka jak probiotyki, a można profilaktycznie stosować, przeciwgrzybiczo. Fajnie łagodzi też po depilacji. Od lat stosuję go profilatycznie i udaje się uniknąć infekcji.
My się wybraliśmy do sklepów... masakra ile ludzi, chyba biorą wszystko co jest
Jak dobrze że w tym roku zdectdowaliśmy się rodzinnie wyjechać!
Ominie nas to szaleństwo, gotowanie, sprzątanie, będzie wszystko zorganizowane świątecznie na miejscu, jedziemy na gotowe i bardzo się cieszę, że moja mama się nie będzie musiała naharować -
Ja wlasnie w trakcie zakupów tzn w kolejce do kasy..ma chyba z kilometr:( slabo mi juz i gorąco. U mnie jeszcze tak nie widac brzuszka ale pani obok miala z 7 miesiąc i stala az sie wkurzylam. Tez poniekad jade do siostry na swieta ale dzielimy sie gotowaniem. Zawsze to trochę lzej:)
-
nick nieaktualnyMoja teściowa mówi że nie mam robić nic i przyjechać do niej
ona zrobi to co my lubimy nawet karpia kupiła dla mnie żebym w kolejce nie stała i matjasy
Ale mój mąż chce wigilię nasza z dziećmi o robię troszkę dla nas tutaj Aby dzieci tradycje znaly A potem jadę do teściowej -
Myśmy w zeszłym roku robili u nas wigilię, w tym jedziemy się gościć do innych haha
maż pojechał po choinkę sam dzisiaj, miał kupić taka z 1.5m, myślałam że kupi jakieś obdarte gałązki a on tymczasem kupił wielką, piękna, gęstą 2metrowa choinkę... Która zmieści nam się w pokoju jakkolwiek tylko jeśli wymieniesiemy wszystkie meble :o matko jedyna, myślałam że wyjdę z siebie, musi jutro skombinować piłę i odciąć z dobre 50 cm, kosmos. A niedawno poszedł na wigilię firmowa, chce to widzieć jak i o której rano ściagnie :o a tymczasem ja leżę bo brzuch ciągle rwie, już mam wrażenie że do końca ciąży tak będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 17:51
-
Samari wrote:4me
No jasne że każdy ma prawo do swojego zdaniaja natomiast jestem nauczona przez właśnie firmy i życie tego co wyżej napisałam. Niestety taka smutna prawda. Też zawsze dawałam z siebie maksimum do pewnego czasu. Teraz wiem że choćby szef złoty tyłek miał nie jest warty. Wolę uwagę isike skupić na mojej rodzinie. Praca jest dodatkiem do życia człowieka i możliwością utrzymania się A nie całym życiem.
Ale szanuje twój wybór
A najwazniejsza jest dla mnie rodzina i to jest moj priorytet
-
skarb15 wrote:Niestety dziś zaczęło mnie dalej piec i swedziec ostatnio też tak mialam niby brak infekcji a pieklo mimo zażywania globulek dopochwowych clotrimazolum dał mi lekarz nastatyne i przeszło a teraz dalej odczuwam pieczenie i swędzenie posmaruje sobie . Ale do piątku zwariuje ....
Nystatyne może przepisać ci nawet rodzinny więc jeśli pomogła ci ostatnio podejdź do rodzinnego albo jak będziesz u gin powieść mu żeby Ci wpisał coś na wszelki wypadek jakby cię jeszcze kiedyś dopadło a do wizyty było daleko2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNieee
byłam z dziadkiem ... zobaczył balios a potem emmaljung Nxt60 i nie było nawet rozmowy ... nie chciał wyjść bez zamówienia
wybór to emmaljung nxt 60 competition Blue 2019, fotelik Maxi Cosi Pebble plus dostaliśmy gratis...
Wiem, że cena ... ale bez problemu wchodzi całość do bagażnika .. nie krzyczcieSzczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiasteczko
A co ty się cena przejmujesz i co ludzie powiedzą proszę Cięnikt do portfela ci zaglądał nie będzie. Jeśli jesteś zadowolona i szczęśliwa to oznacza ze to świetny wybór najważniejsze że tobiw się podoba ! Gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 21:22
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
bardzo mi odpowiada i co najważniejsze wchodzi całość bez problemu (na płasko) do bagażnika i miejsce jeszcze zostaje
Zamówiony i teraz czekamy / max 3 msc (!!!) bo produkują/ściągają ze Szwecji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 21:52
MaMaMi83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMęża kuzynka kupiła stokke xplory v6 2 w1 to dopiero cena wózka przeszło 5 tysięcy
my stwierdziliśmy że zakładamy budżet 3 tysiące na wózek 2 w 1 plus 2 tysiące na fotelik porządny u tego się trzymam. A co ile i za ile to każdego wybór;)
Ja ogółem nastawiam się na foteliki Firmy Recaro dobrze wypadają w testach są porządnie wykonane i bezpieczne dla dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 21:39
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Super Ciacho, wozek jest rzeczywiscie piekny
Puszku mamy polowkowe tego samego dnia
Btw czy to nie dziwne, u mnie polowkowe wykonuja miedzy 18 - 24 tygodniem! W Polsce jest max do 22 chyba z tego co widzialam. W kazdym razie mi wypadnie na poczatek 22, mam nadzieje ze nie za pozno, ale nie mieli wolnych terminow wczesniej..Ciasteczko777 lubi tę wiadomość