Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bo to jest tak że się nakrecamy. Człowiek już by chciał mieć choć odrobinę pewności że wszystko z dzieckiem ok jak od czasu do czasu pukanie w brzuszek. A tak to człowiek czeka od wizytydo wizyty 3-4 tygodnie i się denerwuje.
Jedziemy dziś w odwiedziny do małego nowego członka rodziny. Byłam wczoraj na zakupach dla niego. Matko jakie teraz wszystko drogie wypadlam już obiegu strasznie lubiłam ciuszki od Ewa Klucze bardzo dobra bawełna z której nie robi się szmata ale ceny takie kosmiczne. Śpiochy os 30zl w górę body tak samo. Bluza drsowa 70zl masakra. Na moją 9 latke bluza nie kosztuje 70zlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 10:29
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Ciacho jestes? Pamiętasz nasz rozmowe o fotelikach? Koles z osiemgwigwiazdek jest dzis goscinnie z doradztwem w bobowozki w Gd. Gnaj tam nikt Ci tak nie doradzi jak on. Jeszcze Ci wszystko w aucie posprawdza i pytania o kąt tez nie zostaną pewnie bez odpowiedzi
Info z ich strony fb, ktora Ci ostatnio przeslalam.Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, daje znać że Goldfinch żyje i ma się dobrze haha
odezwała się na Facebooku, nie zdając sobie sprawy ze się zastanawiamy co z nią, a po prostu jakoś nie zaglądała na belly
może ktoś jeszcze się odnajdzie
MaMaMi83, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Dawno się nie odzywałam, z miesiąc albo dłużej, ale miałam trochę spraw na głowie i w ogóle nie wchodziłam na belly. Łatwiej mi było wejść czasem na naszego FB i coś krótko napisać. Chyba nie dam rady nadrobić zaległości tutaj ba forum. Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze
u mnie na razie chłopczyk potwierdzony na kolejnym usg i na obecną chwile wszystko jest dobrze
Przepraszam jak się martwiłyście.
Milka1991, Alicja-33, Chusy, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy dziś mamy dzień porządkowy bo za tydzień już święta a w weekend przed świętami będę działać w kuchni także nie będzie czasu na porządki choinka ubrana teraz trzeba zajrzeć w dawno nie odwiedzane kąty i z dzieciakami upiec pierniczki żeby zmiękły do świąt
-
Ja dzis jade do Ikei. Obawiam sie najgorszego... Ale nie mam wyjścia w tym tygodniu pracuje od 8 do 20 bo przyjezdza boss i nie wiem jak ja to przezyje
Ale to juz ostatnie takie poswiecenie od nowego roku odmawiam wszystkich niewygodne zadania w pracy
Wczoraj bylam na kolacji swiatecznej i myślałam ze umre od siedzenia.
8h w pracy, chociaz co prawda siedzenie na przemian z chodzeniem to juz dla mnie za duzo. Chyba latka robia swoje bo w pierwszej ciazy siedzenie mnie tak nie meczylo
-
nick nieaktualny4me
A czym ty się zajmujesz na codzień ?
Ja uważam że dla pracy się nie warto poświęcać bo po 1 nikt tego nie doceni chyba że masz własną dg po drugie nic nie kest warte przemęczenia się w ciąży za którą masz 100% platne A po 3 nie ma ludzi nie zaztapionych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 13:37
-
Ogolnie mówiąc to wdrazam projekty w firmie produkcyjnej - hehehe nie lubie pisac o takich sprawach w sieci
Ja z kolei jestem zdania, ze tak dlugo jak lekarz mi pozwala a ja czuje sie dobrze powinnam pracowac. Ciaza to nie choroba
Tak czasem mi juz ciezko ale to wtedy kiedy przegne z iloscia godzin i nie ważne czy to praca czy zakupy. Na kolacje nie musialam iscchcialam po prostu milo spędzić zas z ludzmi z pracy.
W przyszłym tygodniu tez mam zamiar sie oszczedzac mimo wizyty szefa. Bede wychodzic czesciej na przerwy, w pn moze przyjda troche pozniej do pracy itd.
Lekarka, ktora mnie leczy nie widzi zadnych wskazan do L4 wiec tym bardziej...
Ja wiem, ze dzis praca jest a jutro moze jej nie byc. Wiem, ze moze i nikt tego nie doceni. Ja po prostu juz tak mam, ze jak cos robie to robie to na 200%. To jeat świadectwo mojej pracy a nie mojego szefa czy moich wspolpracownikow. A powiedzenie, ze nie ma ludzi nie zastapionych to jedno z ulubionych w mojej firmiewiem doskonale co to oznacza
Inie lubie strasznie wykorzystywanie stanu zdrowej! ciazy
W kolejkach tez bede stala tak dlugo jak bede miala sile. Dzis w ikei teztaka jestem.
Gdyby byl choc cien watpliwosci od lekarza, ze cos jest nie tak, gdyby bolal mnie brzuch, mialabym krwawienia czy inne niepokojące sygnaly nikt by mnie z lozka nie wygonil! Pierwsza ciaze mialam z krwiakiem, takim, ktory mnie polozyl na 3 miesiace wiec znam obie strony medaluWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 14:16
Pantera, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny4me
No jasne że każdy ma prawo do swojego zdaniaja natomiast jestem nauczona przez właśnie firmy i życie tego co wyżej napisałam. Niestety taka smutna prawda. Też zawsze dawałam z siebie maksimum do pewnego czasu. Teraz wiem że choćby szef złoty tyłek miał nie jest warty. Wolę uwagę isike skupić na mojej rodzinie. Praca jest dodatkiem do życia człowieka i możliwością utrzymania się A nie całym życiem.
Ale szanuje twój wybórWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 14:35
-
Zgadzam się z 4me
Również jestem PMem i zależy mi postrzeganiu mojej marki również po powrocie z macierzyńskiego
Chociaż bo tylu godzinach siedzenia w biurze wieczorem mam dyskomfort w nogach i z brzuchem przez stawianie się macicy, coraz częściej rozważam L4 od marca lub nawet lutego, mam sporo większy brzuch niż w 1szej ciąży i mocniej go odczuwam -
Posprzątałam trochę mąż pomógł ja leżę a ten myje okna chociaz tyle mam nadzieję że po tem nie będzie 3 lata przeżywał
Zaliczyłam dziś wymioty brrr... muli mnie ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 16:43
-
Niestety dziś zaczęło mnie dalej piec i swedziec ostatnio też tak mialam niby brak infekcji a pieklo mimo zażywania globulek dopochwowych clotrimazolum dał mi lekarz nastatyne i przeszło a teraz dalej odczuwam pieczenie i swędzenie posmaruje sobie . Ale do piątku zwariuje ....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny