Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samari jakaś nowa historia? Pisałyśmy o tym z miesiąc temu, głośno już wtedy było o tym. 2 poród śmiertelny w przeciągu chyba miesiąca tam był.
A sylwester my też w tym roku w domu. Ogółem jesteśmy typem zabawowym, lubi gdzieś ze znajomymi poszaleć ale w tym roku ani nie mogę ani nie mam chęci, ciągle się martwię Jak to wszystko będzie także mamy sylwester z Polsatem bądź innym tvpWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 19:35
-
nick nieaktualnyMaryjane
Nie wiem czy nowa czy stara ale.dzis o tym mówili więc chyba świeża z sepsa kobieta urodziła w 28 tygodniu A nikt nie wykrył że to sepsa (to ktoś inny niż ostatnio bo tamci czekali na 1 dziecko A ci mieli już 4 letnia corke)
A myślę że jak to stara historia by była to by w mediach nie trafili o tymWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 20:27
-
nick nieaktualny
-
Moj tesc wlasnie zawinal sie do Rzymu na swieta i wraca w polowie stycznia ( ma tam corke) wysyla nam zdjecia z nad morza 15 stopni na plusie calkiem spoko;) ale tez chyba na podroz taka nie miala bym sily. Dzis pol dnia w aucie spedzilam i mam dosc wszystko mnie boli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaryJane wrote:Specjalnie weszłam sprawdzić przerażona ze to trzecia historia w tym szpitalu ale nie, to to samo. Dwie historię miały miejsce w przeciągu kilkunastu godzin. I faktycznie w jednej, ojciec został sam z 3 czy 4letnia córka bodajże
No ja się też zestresiwalam bo o tej pierwszej słyszałam ale o tej co dziś mówili to pierwsze słyszę. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny W biedronce promo na zestawy kosmetyków i słodycze wchodzi dopiero na kasie, ja kupiłam zestaw Perfecta peeling i masło do ciała za 10 i neutrogena balsam i krem do rąk też za 10. Ludzie jak szaleni kupują na fejsie widziałam, ale u mnie było spokojnie
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samari nie ma co przesadzać
w pierwszej ciąży latałam 13 razy, równiez na własne życzenie (do Londynu do męża i do Hiszpanii na wakacje). Marzy mi sie jeszcze wyjazd na Kanary teraz styczeń/luty, to ma swoje plusy - bo witamina D ze słońca i omegi 3 z rybek super wpływają na maleństwo
Co do tych sytuacji w szpitalach to krew mrozi w żyłach... dzis również słyszałam podobną syt u sąsiadki mojej mamy, dziewczyna urodziła martwe dziecko w 8mcu, prawdopodobnie z powodu wirusa, przyniosionego przez dzieci z przedszkola, szczegółów nie znam. Można sie domyslać ze mogło to byc cos w stylu mononukleozy