Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko na suszona żurawine trzeba uważać, bo ma full cukru:) ja lubię kisiel z żurawiny polecam chwila roboty gotujesz przecierasz slodzisz i maka ziemniaczana:) można też profilaktycznie Wit c i oczywiście dużo wody niech nerki filtruja:) miałam dużo problemów z ukl moczowym od dziecka i jeszcze dwa lata temu. Na razie odpukać Oki, bałam się, że w ciąży będzie źle.
Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
-
Agata mi hemoglobina spadła bodajże z 13.4 na 11.7 i czułam się jak wrak człowieka nie miałam na nic siły. Teraz po zelazie wróciłam do normalności.
Żelazo lubi powodować zatwardzenia choć ja odziwo nie mam z tym problemu mimo że biorę 3x dziennie. Będę robiła morfologia w przyszłym tygodniu to zobaczę jak się ma sytuacja2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa biorę cały czas ta mama dha Premium plus i nic mi po niej nie dolega w sensie żadnych zapytać czy problemów z wyproznianiem A wyniki moczu miałam ostatnio w normie
Wiecie co się zastanawiam czy to kłucie w pochwie nie jest na tle nerwowym czasami.... Bo wszystko było okej i od czasu mocniejszych nerwów właśnie to uczucie klucia i tego że wszystko jest otwarte takie wrażenie.... przypominam sobie że że 2 miesiące temu miałam takie samo coś potem było już okej....A nie chce jechać na ip bo nie mam żadnych plamien skurczy młody się rusza więc biorę nospe i magnez i staram się wyciszyć oby przeszło -
nick nieaktualnySamari Ja to już od tego kłucia w pochwie wariuję plamień nie ma , brzuch nie boli itp itd maluszek się rusza nie jestem specjalistą się obserwuj jak będzie dalej Cię to niepokoić to do gina zadzwoń powiedz co i jak . Ja te kłucia mam od czasu do czasu uważam że tam w środku wszystko się rozciąga i stąd te kłucia , zapomniałam o tym ginowi wspomnieć a tam za dwa tygodnie wizyta to mu powiem o ile znów nie zapomnę
.
-
nick nieaktualnyMamusiu
No właśnie ja też mam takie wrażenie klucia i narażenie jak bym wszystko w środku miała.otwarte.... bez sensu śluz okej żadnych boli skurczy plamien młody fika sama nie wiem ja wizytę mam 7.01
Przysięgam że jak do mają nie zwariuje to poproszę jakis order!Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAla
Dzięki ! Nie chce panikowac i jeździć na ip bo u nas zaraz klada do szpitala.... nie ma że zbadaja i wtedy decydują o przyjęciu tylko od razu na oddział A potem dalej...bez sensu. Wiadomo jeśli coś zacznie się dziać to pojadę bo wyjścia nie będzie ale oprócz tego dyskomfortu nic innego się nie dzieje. I już nie wiem czy to w głowie mi siedzi i ciągle o tym myślę czy co... pierwszy raz mam.taka sytuację bo ja raczej jestem opanowana i nie oanikije -
dziekuje kochane za wssparcie , tak biore magnez aspargininian forte.
Ja chyba do konca osiwieje .. jeszcze 2 msc i bedzie 30 tydz\ moze jakos sie uspokoje jak nie bedzie plamien to nie ma co jechac na ip bo odrazu klada na oddzial nawet jak nic sie zlego nie dzieje. -
Mój mąż fan skoków narciarskich właśnie ogląda skoki - co robi nasz chłopczyk w brzuchu....???? Skacze!!!
No pieron mały do tej pory nie chciał się ruszać i straszył matkę, jakbym wiedziała że lubi skoki to bym na yt cała dobę oglądała.
Oleander, iwwk, Szczesliwa ledwo zywa, Ciasteczko777, puszek369, PatkaPP lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamari wrote:Moje dziecko za to.jest fanem piłki nożnej
graliśmy, chodzimy na mecze, oglądamy w tv... to nasze wspólne hobby
Mamami - super, że czujeszwidzisz - ha ha skoki !
Szczęśliwa - gratuluje wizyty i Synka!
Dziewczyny z problemami moczowymi - zróbcie pilnie posiew- mi w bad ogólnym wyszły liczne bakterie a w posiew jałowy ... okazało się że pojemnik był zanieczyszczony i stąd... od teraz sikam tylko do jałowych -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA moje dziecię też się rozfikało nareszcie
a dziś miałam powalone sny, że mi wody odeszły itp
uhhh! Jeszcze z 5 min dochodziłam do siebie po przebudzeniu.
Dziś mieliśmy 40stkę szwagra, moja córka wytrzymała całe 45 minuthi hi!
My w sylwestra mamy plany!hi hi. Wpadają znajomi i gramy w planszówki
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość