Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bierze ktoś witaminy pregne???
Dr kazała mi od 20 Tc brać pregna dha no i kupiłam ale tam w składzie jest tylko ten kwas??? To mam brać oprócz tego dalej pregne plus jak do tej pory bo tam jest i kwas foliowy żelazo jod... Itd kurde ja ją zrozumiałam że mam zamienić jedne na drugie. Jak to jest?2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:Dziewczyny bierze ktoś witaminy pregne???
Dr kazała mi od 20 Tc brać pregna dha no i kupiłam ale tam w składzie jest tylko ten kwas??? To mam brać oprócz tego dalej pregne plus jak do tej pory bo tam jest i kwas foliowy żelazo jod... Itd kurde ja ją zrozumiałam że mam zamienić jedne na drugie. Jak to jest? -
Mamami zalecenia ptg mówią o 600mg dha a w pregna musisz osobno kupić plus i wtedy 2x dha, bo w plus jest 100 dha a w każdej pregna dha po 250to drogo wyjdzie kup lepiej prenatal duo taniej wyjdzie a skład taki sam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 20:51
MaMaMi83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też biorę prenatal duo i bardzo polecam, cenowo wychodzą super patrząc na skład. A ryb niestety nie jem w ogóle. Początkowo w 1 trymestrze miałam straszną ochotę na łososia, trwało to chyba 2 tygodnie więc wtedy jadłam, potem całkowity odrzut, dopiero teraz na świętach trochę zjadłam. Muszę wrócić do picia oleju lnianego żeby te kwasy tłuszczowe dostarczać w większej ilości.
-
nick nieaktualny
-
U mnie na razie 3kg tak w porywach do 3,5, ale miarodajne ważenie w czwartek przed wizytą, bo teraz woda po świętach się mogła zatrzymać. Chociaż spodziewałam się dużego wzrostu jak to zawsze u mnie bywa po świętach
Jeszcze magicznej 60 nie przekraczam także oby jak najdłużej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOleander
Chyba pogoda to robi że człowiek taki skolowany ja też ogólnie bez nastrojowo... libido zero masakra w tej ciąży. A jak u was ?? Bo dla mnie w tej ciąży seks mógłby nie istnieć nie mam ani ochoty ano humoru ano na to ani na żadne zabawy. -
nick nieaktualny
-
U mnie z tym libido to jest tak ze niby niechce mi sie ale jak mnie tylko pocaluje to odrazu sie zachciewa
mdlosci standardowo rano codzien musza byc wiec raczej czerpiemy przyjemnosc wieczorami jak sie czuje najlepiej bo tak do 13 to jestem zwlokami
-
Hey dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie ale tak jak wy byłam na tym wątku miałam być majowa mama ale niestety moja historia była dziwna zaczęłam plamić krwawić aż w dwa dni przed ślubem poroniłam
Wróciłam na forum bellybestfriends gdyż mam znów to samo przeczucie które miałam i przed tą ciąża która straciłam ale myślę że to będzie omylne gdyż boję się kolejnych ciąż
Czasem wraca do mnie wspomnienie i płacze gdyż tak jak wy teraz i ja bym chodziła z brzuszkiem czułabym pierwsze ruchy kopniaki i szykowała wyprawkę
Czasem was podglądam i wam z całego serduszka zazdroszczę oraz modlę się o wasze szczęście i szczęśliwie rozwiązanie :* Życzę wam wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym nowym roku i cudownych chwil z nowo narodzonymi skarbami :*Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙