Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Samari wrote:Mamami haha nie żartuj Magda jesteś ???.o to nie źle
dobrze że to tylko teoria może będziesz 1 którą polubie
skarb15 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki
Piccolo już się chłodzi.
Życzę Wam samego szczęścia w Nowym Roku i cudownych dzieciaczków. Szczęśliwych,trwających krótka chwile, bezbolesnych porodów)
Samari, puszek369, Oleander, 4me, Ciasteczko777, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oleander wrote:Może mi doradzicie, w sypialni będziemy mieć łóżeczko ale większość czasu spędzam 2 piętra niżej (mamy wysoki dom) i nie wiem co kupić żeby maluszek był na dole ze mną. Kokon nie zabardzo miałabym gdzie położyć, drugie łóżeczko kupować to bez sensu, widziałam takie leżaczki dla niemowląt np Tiny Love 3w1 myślicie że się sprawdzi?
dzieki funkcji 3 w 1 w starszym wieku nie mialam kilku sprzetow zamiast jednego
ja zdecydowanie polecam
A oprocz tego witam Was dziewczyny po krotkiej przerwie! Mam nadzieje, ze u Was wszystko oki a po swiateczne wizyty u doktorkow udane.
Tymczasem szampanskiej zabawy jesli sie na takową wybieracie. Ja pierwszy raz w swoim doroslym zyciu realizuje groźbęzostania w domu na Sylwka i dobrze mi z tym. Bylam na imprezie w piereszej ciazy, z 3 miesiecznym maluchem, roczniakiem i dwulatkiem a w tym roku chyba pokonala mnie starosc
Mlody juz w kąpieli, wymeczony zaraz zaśnie a na nas czeka 40 kawałków sushi grillowanego i film
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 19:23
puszek369, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość
-
Samari wrote:Dziewczyny
Pytanie . Co sądzicie na temat przywileju nie Psikania pasów w ciąży ? Podstawa prawna mówi że kobieta w widocznej ciąży nie ma obowiązku spinania pasów musi mieć przy sobie kartę ciąży . Jak się odnowcicie do tego ? Kupujecie adaptery, nie zpainacie pasów ?
U nas 6 miesiąc i dopóki pas mnie nie ucieka i mogę sama kierować to co porostu zpainam ale zastanawiam się nad adapterem na te ostay ie miesięcy ciąży gdzie jest to utrudnieniem
Ja niestety uwazam ze jezdzenie w ciazy bez pasow to totalna glupota i nie miesci mi sie w glowie. Wypadki zawsze przytrafiaja sie nie nam a innym... A jak wyleci taka kobieta przez przednia szybe to juz marne szanse i dla niej i dla dziecka.
Ja jeżdżę tylko z adapterem be safe. Z tego co pamietam to koszt 180 pln wiec naprawdę mozna na to uzbierac lub poprosic Mikolaja o prezent...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 19:35
-
Ciasteczko777 wrote:Mamami - super !!! Ale dobre wieści
No to Kochana możesz odetchnąć i tylko nie szalej za bardzo dziś wieczorem
Te kosze Mojżesza są serio takie fajne ? Ja myśle nad Chicco next jako dostawka i jako łóżeczko do salonu- po paru msc przejdziemy może na babybjorn bujaczek- co o nim sądzicie ?
Co do imienia - rozumiem, że większość z Was jeszcze też nie wybrała tego jedynego imienia ? Co sądzicie o Maksiu lub Teosiu?
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję super wieści z wizyt.
Życzę Wam samych szczęśliwych chwil w 2019 roku, niech Wam się spełnią marzenia, a dzieciaczki urodziły się zdrowe i pełne energii. Zmykamy do znajomych na imprezęCiasteczko777, MaMaMi83, puszek369, PatkaPP lubią tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
A ja Wam zycze samych szczęśliwych chwil , aby Nowy Rok byl lepszy od tego! Duuzo zdrowia dla Was i dzieciaków tych co juz biegaja po swiecie i tych w brzuchach! Spełnienia marzeń i duuzo sily bo sie przyda;)
puszek369, PatkaPP, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My z mężem w domu filmy ogladamy cora od 21 śpi. Szczęśliwego Nowego roku który będzie pełen zmian oczywiscie takie zmiany to cudowne zmiany byśmy szczęśliwie donosily nasze szkraby i byśmy zaczęły się rozpakowywac w maju nie szybciej nie nie :* Zdrowia dla Was i Waszych rodzin :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 23:33
Szczesliwa ledwo zywa, PatkaPP, puszek369 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny