Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam Was Kochane w Nowym Roku
Jeszcze raz wszystkiego dobrego, żeby ten rok był jeszcze lepszy od poprzedniego
Wyspane? Ja zakończyłam imprezę o 2, bo już opadłam z sił. Piccolo brzoskwiniowy mogłabym pić codziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 09:55
puszek369, Oleander lubią tę wiadomość
-
Witam się w nowym roku i ja! Ja wstałam przed 8 wyjątkowo ale chyba zjem i pójdę jeszcze na drzemkę
a spałam już chyba chwilę po 1, siedzieliśmy z bratem męża, jego żona i Polsatem
po północy już poszli, a toast wznosiłam herbata z mlekiem hahah, to był niezapomniany sylwester
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 10:00
puszek369 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja w tym pięknym Nowym Roku!
My wczoraj pierwszy raz Sylwester we dwoje i było cudownie, również przy brzoskwiniowym picolo, ale dla mnie za słodkie, upilam parę lykow i nie mogłam więcej
Bardzo się cieszę że 2018 już się skończył bo był dla nas wyjątkowo ciężki
Szczęśliwego Nowego Roku kochane! Samych szczęśliwych rozwiązań!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 10:25
puszek369, Oleander lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to pomyślności w Nowym Roku!!! Brzuchy niech rosną, dzieciaki niech kopią, starszaki niech będą zdrowe i pomocne przy dzieciątku, mężowie /partnerzy niech "noszą nas na rękach"a na wiosnę niech będzie piękna pogoda bo ruszamy na spacery. Wszystkiego dobrego.
Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, puszek369, ago91, Pani Moł, Veri lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyO północy popłakałam się ze wzruszenia, to będzie piękny rok
maleństwu się chyba podoba w 2019 bo kopie dziś jak szalone
Wytrzymałam do 3 ze znajomymi ale już czułam się jak babuszka haha za głośno było głowa mnie rozbolała, plecy mnie rozbolały z siedzenia i mąż masował hahhaha no tragedia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama mi
Haha no to.przygody ma.ta choinka.my też przeważnie rozbieralismy albo po 3 króli albo po kolędzie zależy w jakim stanie była choinka. Tym razem nie dotrwa ani jednego.ani drugiego bo ksiądz dopiero 17.01 u nas będzie A ta jodła się obsypuje jak szalona
-
U nas jeszcze stoi, w piątek kolęda to w weekend pewnie pójdzie niestety już do wyrzucenia bo coś szybko w tym roku opadła. A my do mamy na obiad dziś jeszcze bo siostra z rodzinka wraca na wyspy jutro, pewnie się spotkamy na chrzcinach dopiero jak dobrze pójdzie
i koniec odwiedzin, bo powiem szczerze w tym roku był taki natłok ze w domu nawet nie zdążyliśmy się razem poleniuchowac
-
U mnie choinka to zawsze do końca stycznia stoi
Sztuczna nie więdnie to może stać
Właśnie zjedliśmy rosołek, zaraz nastawie ziemniaczki na drugie i dzisiaj dzień totalnego leniuchowania i przytulania przed tvPoćwiczyłam trochę z rana także można z czystym sumieniem nic nie robić teraz, ewentualnie wieczorem jakiś spacer jak się zachce
ago91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy choinkę rozbieramy jak nas najdzie, myślę, że minimum 2 tygodnie jeszcze
lubię choinkowy klimat i nostalgią napawa mnie jej rozbieranie.
My ze znajomymi graliśmy w monopoly i dixit do 2:30coreczka dosc ladnie pospala.
Ech nareszcie 2019teraz to do maja hyyyyc i szybko zleci
najlepszego!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 14:30
-
nick nieaktualny
-
Witam
.
U nas kolejny leniwy dzień
Choinke nie wiem kiedy rozbieram młoda ciągle się przy niej bawi mąż się wkurzył i mówił że rozbiera jutro ale nie wiem jak będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 15:00
-
nick nieaktualnyHej! Zaś wszystkiego dobrego !!
U mnie lipa - od nocy biegunka i ostre bóle brzucha, skręca mnie aż (nie wiem od czego bo b mało zjadłam)... jestem odwodniona i tak słaba, że już ledwo człapie do łazienkipróbuje pić wodę i tylko probiotyk wzięłam ...
-
nick nieaktualny