Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:Samari mam to samo z parzoną. Rozpuszczalna mogę a po fusiarze mi skreca kiszki. Ale jeszcze za czasów szkoły średniej i studiów piłam fusiare i nic mi nie bylo
Ja właśnie tak samo na dodatek wtedy byłam nie mądra i paliłam papierosy hahaA teraz naprawdę dokładnie mam skręt kiszek od takiej "parzochy"
-
nick nieaktualny
-
Papieroch, kawa, kiedyś najlepszy sposób na toaletę
Też kiedyś kawa parzona, a nawet rozpuszczalna powodowała u mnie skręt w jelitach, ale od paru lat pracują jak należy i już nie mam tego problemu, czasami tylko po kawie z mlekiem, ale to sporadycznie.
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór, jeszcze nie jestem Przyszłą Mamą, mam nadzieję, ze ten czas za 2 lata nadejdzie. Jestem obecnie studentką dietetyki na Śląskim Uniwersytecie Medycznym. Piszę pracę magisterską dotyczącą wiedzy i nawyków żywieniowych wśród Przyszłych Mam. Dlatego zwracam się do Was z olbrzymią prośbą o wypełnienie ankiety, jest ona w pełni anonimowa. Nie spodziewałam się, że przeprowadzenie ankiety przez internet wiąże się z wieloma przeszkodami, dlatego liczę na Was Przyszłe Mamy. Z góry dziękuję za pomoc oraz życzę dużo zdrowia dla Was i Waszych maluszków.
https://drive.google.com/open?id=1HQuYs-DAgy1M2JyrO73QmyfKHd39rEIIkxcMtYWWzVo -
nick nieaktualny
-
Pani Moł, spokojnie, jesteśmy w podobnej sytuacji, u mnie 2 tygodnie temu też było wciąż przodujace i tez mam we wtorek połówki to się coś dowiem. Stres jest okrutny, Ale czytając fora to i przed 30 tygodniem dziewczynom dopiero się podnosiło. Bądźmy dobrej myśli, ja się skupiam póki co na tym żeby okazało się że dziecko dobrze się rozwija i nie dzieje się nic z szyjka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 20:53
Pani Moł lubi tę wiadomość
-
Pani Moł wrote:Na ostatniej wizycie było przodujące nachodzące na bliznę. Lekarz mowil, że może nie przyrośnie i się podniesie, we wtorek zobaczę, ale serio aż się trzęsę ze strachu.
Ja też do tej pory miałam przodujące zasłaniające całe ujście a na połówkowym w opisie mam napisane że na przedniej ścianie wysoko więc albo się podniosło albo któryś z lekarzy się myli. Moja dr mówiła że mało prawdopodobne że się podniesie bo ja jestem po lyzeczkoeaniu i często wtedy przytrafiaja się przodujące łożyska.
W środę mam wizytę u swojej prowadzącej zobaczymy co powie.
W ciągu 2 tyg między jedna a druga wizyta by się tak podniosło?
No i od 2 dni pobolewa mnie blizna po cięciu z jednej strony.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pani Moł wrote:Mamami, mnie pobolewa tak bardziej w pachwinie i okolicach prawego jajnika, i ruchy dzidzi czuję mega nisko. Moj lekarz mowil ze w ciagu 3 tyg moze się podniesc, więc pewnie w ciągu dwóch tez...
No oby. W środę się przekonam.
Ja czuję wysoko. Nawet dziś widziałam te ruchy nie tylko czułam. Na wysokości jakieś 2-3 cm poniżej pępka tylko bardziej z boku. Do południa po lewej stronie a po południu po prawej.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyPani mol
Bezie wszystko dobrze napewno nic nie wzrosło ja jestem po dwóch cesarkach i też wszystko jest okej tylko łożysko mam na tylnej ścianie akurat to też inaczej. Ale nie ma co się martwić na zapas zobacz ja napanikowalam że szyjka mi się skraca polowkowe przełożyłam A okazało się że na darmo bo wszystko w porządku A szyjka ma 45 mm tyle że dowiedziałam się że młody z główkowego ułożył się na pośladkowo i kopie dokładnie bardzo nisko w bliźnie odczuwam kopniaki nad spojeniem lonowym -
nick nieaktualny
-
Witam trzymajcie kciuki jestem przed gabinetem ale czwarta także sobie poczekam .
Szczęśliwa Mamusia, Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, puszek369 lubią tę wiadomość