Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyskarb15 Trzymam mocno kciuki za wizytę , i za pozostałe także zaciskam mocno kciuki
do mojej wizyty zostały już tylko 4 dni ❤️.
Hej hej.
Byliśmy wczoraj w gościach u mojej siostry , od razu jej się zapytałam czy zgodziła by się zostać matką chrzestną dla Dominika powiedziała że jak cis wstępnie się zgadza ale musimy chrzestnego znaleźćciekawa jestem kogo mam wybrać . Jej dzieci jak już urosły szczególnie Filipek jest tego samego wzrostu co Ania , mój mąż do niego podszedł a on uciekał do mnie
. Oczywiście była nie zawodna ciocia której wręcz nie cierpię , i zaraz zaczęła prawić swoje morały ja tam mam głęboko gdzieś co ona mówi , niech spojrzy na swoją córkę kobieta 25 lat a jeszcze nawet chłopaka nie ma . Podróż spokojnie nam minęła tylko że pogoda paskudna padał śnieg jak jechaliśmy , a potem przestało jak wracaliśmy to tak ładnie było a potem dojeżdżamy do domu i co śnieg pada
. Samopoczucie oki , synek codziennie się rusza ❤️ , za to po nocach nie daje mi spać tak się kręci , okropnie jest zimno uważajcie tam na siebie strasznie ślisko jest na chodnikach .
PatkaPP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyApropo.kosci ogniowej już nawet kiedyś wspominałam że żyć mi w tej ciąży nie daje.... A jak dłużej posiedzę to jestem tak sztywna że wstać nie mogę ... masakra nie wiem jak przeżyje do mają z tym bo ból nie da niesamowity
Chusy
Właśnie jak młoda 1.dzień w żłobku ??MaryJane lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, odbiegne od kontekstu, ale właśnie upolowalam na allegro nowiutki kosz Mojżesza za 150zl firmy obaby. Są tylko z wyściółka w kolorze różu, ale można to sobie wymienić i tak się opłaca. Sprzedawca się nazywa MY-BABY-ZONE. Nie chciałam robić reklamy, ale wiem że dużo tu z dziewczyn myślało o tym koszu...
Pani Moł lubi tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJesteśmy po wizycie, wszystkie wymiary i wyniki w normie, dzieciątko waży 291
g, podczas badania leżało spokojnie
URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/6e12eb747e309d16][/URL]
URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/5b5f137f99720ffe][/URL]
No i wiemy już, że będzie Marysia
Chusy wpisz proszę dziewczynkędziękuję dziewczyny za kciuki!
Nie wiem dlaczego zdjęcia są bokiem, na telefonie mam normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 11:19
Szczęśliwa Mamusia, iwwk, MaMaMi83, puszek369, PatkaPP, Nistera, Kruszynka91, ago91, Chusy, Ciasteczko777, Milka1991, Mamadwojki, Veri lubią tę wiadomość
-
Samari, też mi się kolejną noc jakieś głupoty śniły i się budziłam co chwilę. Teraz chodzę taka otumaniona nie wiem za co się zabrać.
Jutro ma być gwałtowny spadek ciśnienia, także te które reagują na to tak samo jak ja czyli silny ból głowy i ogólne mega słabe samopoczucie łączę się już w bólu i mocno współczuje
Oleander, gratuluję córeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 11:22
-
nick nieaktualnyOleander O jej jakie piękne imię wybraliście dla córeczki ❤️❤️❤️ , ja też mam Marysię teraz jakoś dość popularne to imię
. Super wieści ❤️❤️ , i jak wszystko ltak profesjonalne opisane
.
Ciekawa jestem mojego USG połówkowegomąż nadal liczy na córkę
, a czy to USG połówkowe to jak przez brzuszek czy dopochwowo , muszę jak coś być przygotowana i tak z resztą mąż mnie ogoli bo mnie te kłucia w pipi już do szału doprowadzają .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 11:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChusy wrote:No szok jest
Wymiary corci sa wporzadku, wszystko ksiazkowo ale babka powiedziala ze poziom wod jest troche niski..
Nie no jaja sobie robiąco nie dopatrzyli się czy co
, u mnie to trochę było inaczej stary sprzęt i Pani doktor z okularami wielkości słoików miałam mieć synka ❤️ , a urodziłam kolejną córeczkę ❤️ .
Moje gratulacje ❤️ ❤️ teraz musicie pomyśleć nad imieniem , jak coś naszykuj uniwersalne ciuszki.
-
Ale super dziewczyny, no to właśnie nadchodzą te długo skrywane dziewczynki
tak jak myślałam hehe
Oleander wszystko idealnie widzę, też zwróciłam uwagę na łożysko, ale jak lekarz mówi że ok to jest na pewne wystarczająco wysoko
Chusy, wrzucisz też swoje parametry które dostałaś?Ciasteczko777 lubi tę wiadomość