X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki i czekam na info!

PatkaPP lubi tę wiadomość

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skarb15 Trzymam mocno kciuki za wizytę , i za pozostałe także zaciskam mocno kciuki ;-) do mojej wizyty zostały już tylko 4 dni ❤️.

Hej hej ;-).

Byliśmy wczoraj w gościach u mojej siostry , od razu jej się zapytałam czy zgodziła by się zostać matką chrzestną dla Dominika powiedziała że jak cis wstępnie się zgadza ale musimy chrzestnego znaleźć :-\ ciekawa jestem kogo mam wybrać . Jej dzieci jak już urosły szczególnie Filipek jest tego samego wzrostu co Ania , mój mąż do niego podszedł a on uciekał do mnie :-P . Oczywiście była nie zawodna ciocia której wręcz nie cierpię , i zaraz zaczęła prawić swoje morały ja tam mam głęboko gdzieś co ona mówi , niech spojrzy na swoją córkę kobieta 25 lat a jeszcze nawet chłopaka nie ma . Podróż spokojnie nam minęła tylko że pogoda paskudna padał śnieg jak jechaliśmy , a potem przestało jak wracaliśmy to tak ładnie było a potem dojeżdżamy do domu i co śnieg pada B-) . Samopoczucie oki , synek codziennie się rusza ❤️ , za to po nocach nie daje mi spać tak się kręci , okropnie jest zimno uważajcie tam na siebie strasznie ślisko jest na chodnikach .

PatkaPP lubi tę wiadomość

• Nistera Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki dziewczyny za wizyty , dajcie znać zaraz po :D

Chusy jak mała w przedszkolu pierwszy dzień? Została chętnie?

zrz6wn15ye2e98l6.png
    qb3ch371t1ljmt43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo.kosci ogniowej już nawet kiedyś wspominałam że żyć mi w tej ciąży nie daje.... A jak dłużej posiedzę to jestem tak sztywna że wstać nie mogę ... masakra nie wiem jak przeżyje do mają z tym bo ból nie da niesamowity

Chusy

Właśnie jak młoda 1.dzień w żłobku ??

MaryJane lubi tę wiadomość

• Kruszynka91 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, odbiegne od kontekstu, ale właśnie upolowalam na allegro nowiutki kosz Mojżesza za 150zl firmy obaby. Są tylko z wyściółka w kolorze różu, ale można to sobie wymienić i tak się opłaca. Sprzedawca się nazywa MY-BABY-ZONE. Nie chciałam robić reklamy, ale wiem że dużo tu z dziewczyn myślało o tym koszu...

Pani Moł lubi tę wiadomość

km5sroeqzvrm7hel.png

28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm

1.04 - 2260g
    4.03 - 1600g
    19.12 - 320g
    03.09.18 - pozytywny test!
    Beta 05.09.18: 462
    14 cykli starań
    Hashimoto - euthyrox 100
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruszonka
    No pewnie że promocjami się dzielić należy może ktoś skorzysta ;)

Ja akurat tego nie kupuje bo w ogóle ni się to nie podoba

• iwwk Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kciuki za wizyty!

Ja mam dzisiaj słaby dzień, wstałam po 9, nie mogłam dojeść śniadania, bo mi niedobrze było, chyba za późno się za jedzenie zabrałam.

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwwk

Nie zazdroszczę bo ja dla odmiany pół nocy nie spałam bardziej czuwalam bo jakieś głupoty mi się śniły...

• Chusy Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dziewczynka ;D ;D ;D

Szczęśliwa Mamusia, Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, puszek369, iwwk, PatkaPP, Nistera, Kruszynka91, ago91, 4me, Samari, Pani Moł, Ciasteczko777, Milka1991, Veri lubią tę wiadomość

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteśmy po wizycie, wszystkie wymiary i wyniki w normie, dzieciątko waży 291
    g, podczas badania leżało spokojnie :)

fc115e048597f993med.jpg

URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/6e12eb747e309d16]6e12eb747e309d16med.jpg[/URL]

URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/5b5f137f99720ffe]5b5f137f99720ffemed.jpg[/URL]

No i wiemy już, że będzie Marysia :)
    Chusy wpisz proszę dziewczynkę :) dziękuję dziewczyny za kciuki!

Nie wiem dlaczego zdjęcia są bokiem, na telefonie mam normalnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 11:19

Szczęśliwa Mamusia, iwwk, MaMaMi83, puszek369, PatkaPP, Nistera, Kruszynka91, ago91, Chusy, Ciasteczko777, Milka1991, Mamadwojki, Veri lubią tę wiadomość

• iwwk Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari, też mi się kolejną noc jakieś głupoty śniły i się budziłam co chwilę. Teraz chodzę taka otumaniona nie wiem za co się zabrać.

Jutro ma być gwałtowny spadek ciśnienia, także te które reagują na to tak samo jak ja czyli silny ból głowy i ogólne mega słabe samopoczucie łączę się już w bólu i mocno współczuje :)

Oleander, gratuluję córeczki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 11:22

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleander O jej jakie piękne imię wybraliście dla córeczki ❤️❤️❤️ , ja też mam Marysię teraz jakoś dość popularne to imię ;-) . Super wieści ❤️❤️ , i jak wszystko ltak profesjonalne opisane ;-) .

Ciekawa jestem mojego USG połówkowego :-P mąż nadal liczy na córkę :-P :-D :-D :-D , a czy to USG połówkowe to jak przez brzuszek czy dopochwowo , muszę jak coś być przygotowana i tak z resztą mąż mnie ogoli bo mnie te kłucia w pipi już do szału doprowadzają .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 11:26

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleander super wyniki.
    Coś mówił lekarz o położeniu łożyska bo widzę że masz na przedniej nisko?

Menka888 lubi tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje dziewczynek!:) Chusy dla Ciebie to chyba szok bo mial byc chlopiec:D

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny! <3
    Usg miałam przez brzuch, a o łożysku lekarz tylko powiedział coś w stylu "łożysko w porządku"

• iwwk Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy no to ładne zaskoczenie :D Gratulację :)

atdcjw4ziax1my6y.png
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No szok jest :P Wymiary corci sa wporzadku, wszystko ksiazkowo ale babka powiedziala ze poziom wod jest troche niski..

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • Nistera Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy A kiedy ci mówili że syn na być? W którym tc?

zrz6wn15ye2e98l6.png
    qb3ch371t1ljmt43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy wrote:
    No szok jest :P Wymiary corci sa wporzadku, wszystko ksiazkowo ale babka powiedziala ze poziom wod jest troche niski..

Nie no jaja sobie robią :-P co nie dopatrzyli się czy co :-P , u mnie to trochę było inaczej stary sprzęt i Pani doktor z okularami wielkości słoików miałam mieć synka ❤️ , a urodziłam kolejną córeczkę ❤️ .
    Moje gratulacje ❤️ ❤️ teraz musicie pomyśleć nad imieniem , jak coś naszykuj uniwersalne ciuszki ;-) .

• MaryJane Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super dziewczyny, no to właśnie nadchodzą te długo skrywane dziewczynki :D tak jak myślałam hehe :D
    Oleander wszystko idealnie widzę, też zwróciłam uwagę na łożysko, ale jak lekarz mówi że ok to jest na pewne wystarczająco wysoko :D
    Chusy, wrzucisz też swoje parametry które dostałaś? :D

Ciasteczko777 lubi tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

‹‹ 568 569 570 571 572 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ