Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie, jak Puszek pisze, emolienty są szkodliwe dla skóry, gdyż baza jest tania ropochodna parafina.
Penaten to również mi sie kojarzy na bazie parafiny jest (mineral oil).
Derma z tego co widzę ma dobre składy, muszę spróbować. Na niektórych stronach są podane niepełne składy, ale te pełne i tak są ok. Tylko bazą jest aloes, a pamiętajmy, że są osoby które on uczula, to już trzeba samemu spróbować. -
Ja to się nie bardzo orientuję co jest dobre w tych składach A co zle. Na które składniki zwracać uwagę. A ten hipp sensitiv z naturalnym olejem migdałowym (Taka zielona seria) to dobry jest?
U mnie tu nie ma jakiegoś dużego wyboru w firmach. Nivea hipp Penaten i może 2 jakieś mniej znane. Także szału nie ma .
-
nick nieaktualny
-
Samari wrote:Dziewczyny
Na smyk.pl promocje rzeczy przecenione na 50% bluzeczki od 7 zł zerknijcie może coś wam się spodoba2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyago91 wrote:Wiem że już pewnie byl ten temat ale zapytam raz jeszcze, jakiej firmy polecacie kosmetyki ? Każda z moich koleżanek kupowała innej firmy i tak się zastanawiam. Moja siostra mówi że bambino najlepsze...
Ja od lat stosuję z Babimo i nie narzekam nic dziecku się nie dzieje , nie ma wysypki itp itd i teraz też będę stosować . Każda z nas będzie polecać co innego.
-
nick nieaktualnyMamami
Ja akurat karty nie mam ale mają pełno body pajacow pakowanych po 5 sztuk za 30 zł to się bardzo opłaca nawet wziąć większe rozmiary to.dsiecko i tal wynosi A za te pieniądze to warto
Ja dla starszej nic nie kupuje ani młodego bo się z szafy im występują ciuchy -
nick nieaktualny
-
Samari dokładnie, ja siebie samej bym tym nie smarowała, a co dopiero malucha. Kiedyś nie było tylu informacji na temat kosmetyków stąd jeszcze mała świadomość. Cieszę się, że istnieje Srokao też często korzystam z jej analiz
Oglądam te rzeczy w smyku, śliczne są, chciałoby się kupić, ale mam jeszcze blokadę w głowie i nie potrafię heh.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 17:45
o_mad.ko! lubi tę wiadomość
-
Kochane wrzesniowka na 100% testy dzisiejsze potwierdzają na 5 dni przed @ takie ładne są w środę idę na betę i będę spokojniejsza a wizyta 25.01
4me, iwwk, Samari, MaMaMi83, Ciasteczko777, Milka1991, Nistera, puszek369, Oleander, PatkaPP, Chusy, Pantera, Szczesliwa ledwo zywa, Agata :), Menka888, ago91, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
nick nieaktualny4me
Masz rację ale ja mogę powiedzieć że hipp jest bardzo wydajny jednocześnie , mimo kapieli wystarczał na dłuższy czas A myślę że od małego warto wybierać dla dziecka jak najlepsze produkty po co ładować mu chemię od małego ale wiadomo każdy ma prawo kupić co chce po to jest szeroki wachlarz produktów na rynku -
iwwk wrote:Oglądam te rzeczy w smyku, śliczne są, chciałoby się kupić, ale mam jeszcze blokadę w głowie i nie potrafię heh.
Nistera lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyiwwk wrote:Samari dokładnie, ja siebie samej bym tym nie smarowała, a co dopiero malucha. Kiedyś nie było tylu informacji na temat kosmetyków stąd jeszcze mała świadomość. Cieszę się, że istnieje Srokao też często korzystam z jej analiz
Oglądam te rzeczy w smyku, śliczne są, chciałoby się kupić, ale mam jeszcze blokadę w głowie i nie potrafię heh.
Kochana ! Bierz póki jest okazja wszystko będzie dobrzeja myślę że to czy kupimy ubrania czy nie nie ma żadnego wpływu na czas porodu dziecka tak naprawdę A to już ten czas żebyśmy były radosne jescze chwila moment miesiąc i pół i ostatnia prosta będzie
-
iwwk wrote:Samari dokładnie, ja siebie samej bym tym nie smarowała, a co dopiero malucha. Kiedyś nie było tylu informacji na temat kosmetyków stąd jeszcze mała świadomość. Cieszę się, że istnieje Srokao też często korzystam z jej analiz
Oglądam te rzeczy w smyku, śliczne są, chciałoby się kupić, ale mam jeszcze blokadę w głowie i nie potrafię heh.
Mam to samo, nie mam odwagi czegokolwiek kupić. Non stop mam dolegliwości bólowe, nie wiadomo co z lozyskiem, staram się myśleć pozytywnie ale nie na tyle żeby coś kupić. Miejmy nadzieję że dojdziemy do momentu w którym będzie trzeba kredyt brać żeby wszystko na raz potem kupić haha
Mamo dwójki! Cudowne wieści, miałaś dobre przeczucia, trzymamy mocno kciuki!! Czekamy na wieści po betachWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 18:05
Mamadwojki, MaMaMi83, Nistera lubią tę wiadomość
-
A ja myślę że nie ma co kogo namawiać. Każdy indywidualnie zdecyduje kiedy będzie gotowy i będzie robił zakupy bobasowe. Ja wcale nie czuje parcia na takie zakupy. Nawet szczególnie nie oglądam jeszcze.
Nistera lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
A ja mam taki problem, ze podobaja mi sie niedzieciowe rzeczy
tzn wszelkie baranki, pszczolki i motylki rysowane w inny niz dorosly sposob mnie odstarszaja a jeszcze jak jest to w zywych kolorach tonuz w ogole
I tym sposobem kwalifikuje sie do mega drogich ubranekstarsznie podobaja mi sie newbie z kappahl ale ceny powalaja...
pierwszy syn mial z newbie tylko to co dostal i z tym pewnie bedzie podobnie
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:A ja myślę że nie ma co kogo namawiać. Każdy indywidualnie zdecyduje kiedy będzie gotowy i będzie robił zakupy bobasowe. Ja wcale nie czuje parcia na takie zakupy. Nawet szczególnie nie oglądam jeszcze.
Wiqodmo ze to każdego indywidualna sprawa ale wiadomo jest że jak.sie coś ma.stac to.i się stanie czy to w ciazy3 czy po porodzie i akurat pełną Szafa nie ma tu nic do rzeczy... A myśląc źle i negatywnie się nastawiajac ściągamy na siebie te wszystkie nieszczęścia takie jest moje zdanie A na co kto wydaje swoją kasę to ja mu nie zaglądam do portfela.informuje o.promocjach bo może.ktos tak jak.ja kompletnie wyprawkę.i będzie chciał slorzystac