Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nistera
Z tego co kojarzę wagę określa się poprzez poszczególne wymiary. Noga, głowa, brzuch i coś jeszcze
Czy któryś z tych wymiarów miałaś odbiegający od tygodnia ciazy ? I czy wyliczyło datę porodu na inna niż z miesiączki ? -
Z promocjami na 5-10-15 trzeba uważać, sciemniaja jak nie wiem, ceny są ciągle te same a tylko napisane że na przykład body przecenione z 60 zł na 20
mamy kupę dzieci w bliskiej rodzinie, śledzę często te promocje
A ja nie wytrzymałam i napisałam do lekarza swojego, mówi żeby zaczekać czy jakieś nieprawidłowości nie wyjdą na polowkowych dziś i wtedy się odezwać to będziemy myśleć co dalej robić. Bo jak leżę klucie jest nie do wytrzymania
A o ile dobrze kojarzę to wczoraj jeszcze Menka miała badania polowkowe, nie odzywala się nic, nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 14:13
-
I Skarb się coś nie odzywa ? Chyba, ze coś przeoczyłam
Nistera
Może któryś wymiar rzutował na wagę, w sensie u mnie była to kość udowa a na kolejnym badaniu było już super. Przy czym wszystko oczywiście w granicach normyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 14:32
-
Alicja-33 wrote:Nistera
Z tego co kojarzę wagę określa się poprzez poszczególne wymiary. Noga, głowa, brzuch i coś jeszcze
Czy któryś z tych wymiarów miałaś odbiegający od tygodnia ciazy ? I czy wyliczyło datę porodu na inna niż z miesiączki ?
Wsumie to chyba nie jakoś specjalnie
Ale tak to dokładnie oglądała że chyba jakby było coś nie tak to by powiedziała. Nie będę się przejmować poczekam za 2 tygodnie mam następne usg to zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 14:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam zobaczyć na przeceny w reserved mohito hm ale powiem wam że jakoś spektakularnych obniżek nie ma.kurtki z 300 na 200 to żadna przecena albo z 370 na 50% w reserved mieli tam coś po.150 zł... A nie ukrywam że poprostu kurtkę kupić muszę bo to dopiero styczeń A nie wiadomo jak zima A w moja się ledwo dopinam problem jedynie jest taki jaki rozmiar wziąć żeby zmieścić.brzuch hmmm A jak i was z kurtkami ?
-
A ja mam z tamtego roku taką w kształcie trapezu. Nie wiem czy kojarzycie ala Lewandowska i ona super nadaje się na brzuch
Coś w tym stylu tylko czerwona mam. Spokojnie obchodzezime
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f337582c3a6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 16:13
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny