Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nistera
Z tego co kojarzę wagę określa się poprzez poszczególne wymiary. Noga, głowa, brzuch i coś jeszcze
Czy któryś z tych wymiarów miałaś odbiegający od tygodnia ciazy ? I czy wyliczyło datę porodu na inna niż z miesiączki ? -
Z promocjami na 5-10-15 trzeba uważać, sciemniaja jak nie wiem, ceny są ciągle te same a tylko napisane że na przykład body przecenione z 60 zł na 20
mamy kupę dzieci w bliskiej rodzinie, śledzę często te promocje 
A ja nie wytrzymałam i napisałam do lekarza swojego, mówi żeby zaczekać czy jakieś nieprawidłowości nie wyjdą na polowkowych dziś i wtedy się odezwać to będziemy myśleć co dalej robić. Bo jak leżę klucie jest nie do wytrzymania
A o ile dobrze kojarzę to wczoraj jeszcze Menka miała badania polowkowe, nie odzywala się nic, nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 14:13

-
I Skarb się coś nie odzywa ? Chyba, ze coś przeoczyłam
Nistera
Może któryś wymiar rzutował na wagę, w sensie u mnie była to kość udowa a na kolejnym badaniu było już super. Przy czym wszystko oczywiście w granicach normyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 14:32
-
Alicja-33 wrote:Nistera
Z tego co kojarzę wagę określa się poprzez poszczególne wymiary. Noga, głowa, brzuch i coś jeszcze
Czy któryś z tych wymiarów miałaś odbiegający od tygodnia ciazy ? I czy wyliczyło datę porodu na inna niż z miesiączki ?
Wsumie to chyba nie jakoś specjalnie

Ale tak to dokładnie oglądała że chyba jakby było coś nie tak to by powiedziała. Nie będę się przejmować poczekam za 2 tygodnie mam następne usg to zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 14:22

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam zobaczyć na przeceny w reserved mohito hm ale powiem wam że jakoś spektakularnych obniżek nie ma.kurtki z 300 na 200 to żadna przecena albo z 370 na 50% w reserved mieli tam coś po.150 zł... A nie ukrywam że poprostu kurtkę kupić muszę bo to dopiero styczeń A nie wiadomo jak zima A w moja się ledwo dopinam problem jedynie jest taki jaki rozmiar wziąć żeby zmieścić.brzuch hmmm A jak i was z kurtkami ?
-
A ja mam z tamtego roku taką w kształcie trapezu. Nie wiem czy kojarzycie ala Lewandowska i ona super nadaje się na brzuch
Coś w tym stylu tylko czerwona mam. Spokojnie obchodzezime
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f337582c3a6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 16:13
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc

-
nick nieaktualny

Myślałam, że na tym etapie to już będę kupować nową, ale dobrze, że ten brzuch powolutku rośnie. Też jesteście dzisiaj zmarnowane? Ja chodzę jak zombie

Ale nie na kazda pogode niestety, na mrozy odpada zdecydowanie