Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Ja też kiepsko spałam, bardzo wieje u nas i wiatr mnie ciągle budził, a jak nie wiatr to siku
Ja mam nadzieję że w szpitalu będziemy krótko, już się swoje nasiedziałam, najgorzej było w sali 6 osobowej, jedna pani bardzo otyła cały dzień spała a całą noc krzyczała różne rzeczy, dostawała coś na uspokojenie ale słabo działało, no i pielęgniarki zmieniały jej ciągle pampersytak na prawdę chyba wtedy doceniłam ten zawód
Kama super gratuluję studniówkino to miałaś dzisiaj drineczka do świętowania hehe
kama2784 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane!
Ja znów po przerwie dłuższej
Dzisiaj zaczynam 3 trymestr wg belly jupi
U nas dzidzia się kręci i wierci, jezzcze do wczoraj czułam że była główka w dół i kopniaki byly cudowne i widoczne, a od południa fiknela i wróciła do pozycji poprzecznej, a nogi biją o jelita :p gr
Tez dzisiaj miałam tragiczna noc i pierwszy raz w życiu wybudzil mnie skurcz łydki, myślałam że umrę. Nigdy jeszcze tego nie doświadczyłam, teraz już wiem jaki to bólten mięsień boli do teraz
Wczoraj odebralismy wózek i fotelik
A w poniedziałek przyjedzie łóżeczko
Gratuluję wizyt dziewczyny!duże już te Wasze maluszki, ciekawa jestem ile moja już waży, dowiem się moze w 29 tygodniu o ile będzie mu się chciało
Dziewczyny idziecie jeszcze na to 3 badanie prenatalne? Ja się zastanawiama ale mój K mówi że już nie ma po co hmmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 08:54
slodka100, Milka1991, Chusy lubią tę wiadomość
-
No to dołączam do tych co złe spaly. Mąż zasmarkany, spał w salonie żeby mnie nie zarazić ale i tak budziło mnie każde wydmuchanie nosa. Młody wczoraj szalał do północy. Leży ewidentnie poprzecznie bo czyje kopniaki z lewej strony tylko z prawej tylko takie smyrnięcia.
I strasznie mnie stresuję ta mała aktywnością w dzień. Dopiero po kąpieli i w łóżku zaczyna szalanstwo.
Milego dnia.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
A ja dobrze spalam i poranek mnie dzis rozwalił. Moj maz ma dzis urodziny, zorganizowalam wyjazd niespodzianke do super hotel ze spa, basenami itp. I sie kuzwa mlody budzi rano z goarczaka.
Rezerwacja bezzwrotna, zadnego innego prezentu nie mam. Imprezę rodzinna przesunalam na za tydzien po kryjomu i doopa.
Następny wyjazd niespodzianke zoorganizuje jak moja dzieci beda nastolatkami i i tak nie beda chcialy z nami jezdzic
Do tego ja mam teraz zrabany humor i mężowi sie w urodziny dostalo od zony jedzyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 09:08
-
Witam i ja w moją 100-dniowke jupiii
Nie patrzcie na to gdzie was dzidzia kopie bo to nie znaczy że tam ma nózki bo np. Ja większość ruchów czuje u góry a jednak wczoraj się dowiedziałam że ma tam główkę a girki na dole więc ruchy to nie wyznacznikkama2784 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj tez poprzecznie caly czas ułożony. Ciagle go czuje jak kopie po biodrach. Wczoraj tak szalał, ze zaczelam sie martwic. Tez glownie wieczorami i w nocy zabawy urządza. Mam nadzieje, ze jak sie urodzi to godziny aktywności mu sie zmienia hehe
Jeszcze 30min i ostatnie pobranie. -
stężenie glukozy w osoczu na czczo od 92
stężenie glukozy po 60 minutach ≥180 mg/dl
stężenie glukozy po 120 minutach od 153
Cukrzycę w ciąży rozpoznaje się jak jakikolwiek wynik powyższy będzie równy lub przekroczy podana wartośćMaMaMi83, kama2784, Julia37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
4me mój miał wczoraj urodziny, to mnie na 24h okablowali, a jego wysłali z pracy na cały dzień w delegacje, a też miałam dużo planów żeby to uczcić, ale się rozmyły, na dzisiaj przełożyłam choć jedną miłą rzecz dla niego
Dodam, że wczoraj to jego 30 była i od roku się przymierzałam żeby ten dzień był mega wyjątkowy
-
nick nieaktualny
-
Apropo wyjazdów i niespodzianek chorobowych to my parę lat temu juz w lutym na wakacje zarezerwowalismy sobie już wypasiony hotel nad morzem zapłaciliśmy zaliczkę. Dwa dni przed wyjazdem młoda 40st gorączki dzień przed wyjazdem 40st gorączki angina taka że masakra - środek lipca - i musieliśmy zrezygnować bo z taką gorączka nie pojedziemy musimy przejechać cała Polskę. 500zl bezzwrotnej zaliczki poooooszłooooo eh...
Teraz każde wakacje planuje na kilka dni przed wyjazdemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 09:40
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Hej, gratuluję wszystkich wizyt i krzywych, coraz więcej nas ma to za sobą
ja z kolei zasnąć nie mogłam, na kolację zjadłam chleb z jajkiem i do północy walczyłam ze zgagą. Rennie nie pomogło.. na koniec sięgnęłam po szklankę mleka i udało mi się zasnąć.
Mała moja wariuje w brzuszku. Takie to pocieszne...
Choć ostatnio samopoczucie niezbyt dobre. Jakoś wszystko zaczęło mnie przytłaczać.
Z informacji wyprawkowych to udało nam się wybrać wózek, valco baby snap 4 trend sport wygrało z racji wagi, pompowanych opon i podbijania, łatwo się prowadzi.
Puszek, baaaardzo dziękuję za te informacje, niezwykle cenne..
Dobrego dnia
Aaa... Witam się w skończonym 25 tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 09:39
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
Kama, myślę że branie po jedzeniu nie ma sensu... A jednak.. Mąż mnie poprawił że ma to sens..
weź, weź..
Z tego co mi lekarz tłumaczył, to ważne aby tygodniowa dawka się zgadzała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 09:43
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
Kama, myślę że nic się nie stanie jak raz weźmiesz po posiłku. Moja siostrzenica w Irlandii dostaje zawsze do posiłku, tam inna szkoła jest
4me mega współczuję, myśmy swojego czasu nie umawiali się właśnie już na wyjazdy że znajomymi z mega małymi dziećmi bo zwykle właśnie pech chciał ze dzień przed robiły się masakrycznie chorekiedyś będzie lepiej, każda z nas nie raz czeka taka niespodzianka chociaż przykro pewnie.
Mamami, mi się młody czasem i cały dzień i cała noc słabo potrafi ruszać, co jakiś czas wymuszam na nim wtedy jak leżę jakiś ruch i na odczepnego coś tam kopnie. Chyba nocnego marka będziesz miała haha
-
kama2784 wrote:Dziewczyny biore euthyrox i dzis przez badanie nie wizielam to teraz po pobraniu powinnam wziasc? Bo to juz nie będzie naczczo. Wiecie jak to jest?
Ja biorę od kilku lat i z doświadczenia mojego powiem Ci ze jak mu się zapomni to nie biore, brak jednej tabletki nic nie zmieni.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc