Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja jest świrusek w brzuchu, cały dzień wariacji i jeszcze na wieczór szaleństwo, ale jak już zaśnie to śpi mocno jak ja w nocy. Mąż skwitował, że ona to jednak we mnie się wdała
Trochę wariatka, a trochę śpioszek haha
Też wybrałam wózek w końcu! Dla mnie tego jest za dużo i nie oglądałam wszystkiego i nie wiem czego tak naprawdę chciałam, ale padło na Cybex Balios Exclusive, jeszcze muszę do jakiegoś sklepu podjechać zobaczyć jak na żywo wygląda.
Kama wydaje mi się, że jak jedną dawkę dzisiaj pominęłaś to nie ma sensu już brać. Jutro weź normalnie tak jak zawsze. Nie wiem czy nawet w ulotce tak nie jest napisane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 09:48
-
MaryJane wrote:
Mamami, mi się młody czasem i cały dzień i cała noc słabo potrafi ruszać, co jakiś czas wymuszam na nim wtedy jak leżę jakiś ruch i na odczepnego coś tam kopnie. Chyba nocnego marka będziesz miała haha
Oj lepiej nie, ja jestem z tych co lubią długo spać więc młody niech też ładnie śpi jak siostra. Ona super mi spała. Dopiero jak miała z 1.5 roku zaczęła po nocach urzedowac.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
MaMaMi83 wrote:Apropo wyjazdów i niespodzianek chorobowych to my parę lat temu juz w lutym na wakacje zarezerwowalismy sobie już wypasiony hotel nad morzem zapłaciliśmy zaliczkę. Dwa dni przed wyjazdem młoda 40st gorączki dzień przed wyjazdem 40st gorączki angina taka że masakra - środek lipca - i musieliśmy zrezygnować bo z taką gorączka nie pojedziemy musimy przejechać cała Polskę. 500zl bezzwrotnej zaliczki poooooszłooooo eh...
Teraz każde wakacje planuje na kilka dni przed wyjazdemale udalo mi sie dogadac z Panią z hotelu. Kasy nie oddadzą ale mozemy przyjechać w innym terminie. Szkoda tylko ze dzis syn mialby gam kolege a następny termin to juz zajedzie meza w ramach niespodzianki urodzinowej
-
nick nieaktualnyDzieki Dziewczyny za odpowiedzi. To badanie w ciazy to tortura. Nie wiem jak Wy dałyście rade w pierwszych tygodniach to przejść. Wypicie tego to pikus ale to co sie pozniej zle czuje to masakra. Najchetniej teraz spędziła bym caly dzien w łóżku. Teraz jescze w stresie wyniki odebrać. Przyjemnej soboty Kochane!
-
Mamami niby tak. Ale my zawsze mimo to probujemy sie nie dac. Tzn wyjezdzamy co roku na 2 tygodniowe wakacje planowane duuuzo szybciej. Weekendowe wyjazdy tez lubimy-z tych latwiej zrezygnowac bo zazwyczaj straty mniejsze.
Dzis mnie to podlamalo bo to miala byc urodzinowa niepsodzianka i tyle innych rzeczy odwolalam z tej okazji... Ale generalnie to mam dewize, zeby sie tym chorobskom nie poddawac
Na pierwszych wakacjach młodego jak mial 8 mcy nie mielismy nic przez dwa tygodnie! Na kolejnych juz Bostonka, na innych temp 40 stopni ale na szczecsie wszystko zawsze szybko mijalo. Nie dam sie temu bo inaczej za 10 lat bede zalowac. Juz dzis wiem ile wspaniałych wspomnień daja nam wspolne wyjazdy i nie chce z tego rezygnowac.mlody ma 3 lata i non stop wspomina jak było yam i tam, co mu sie podobalo i kiedy znow pojedziemy. Pewnie jak bedzie starszy nie bedzie pamietal konkretnych wyjazdow ale bedzie mial wspomnienia takie ogolne, ze rodzice go ciagali i to uwielbial
No i zdjecia... Uwielbiam ogladam je ze lzami radości w oczach bo jest na nim takim malym bąblem!
Dzis sie tak strasznie ucieszyl i doopa.
Ok ale juz przebolalam. Oni tez. Teraz planuje by rodzinna imprezke przywrocic jednak na jutro i sie zastanawiam nad szybkimi przepisami na przekaskiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 10:33
-
nick nieaktualny
-
puszek369 wrote:Czyli już wcześniej w cytologii było coś nie tak, że robili HPV? Lekarz zlecił kolposkopie? W ciąży można
Nie ,zawsze cytologia prawidłowa. Zalecenia z ostatniej kontrola za 3 lata, oczywiście zrobiłam wcześniej.
HPV i inne tego typy chorób zrobiłam wcześniej w trakcie starań aby wykluczyć ewentualne wszystkie niedogodności.
Zobaczymy co powie lekarz...wizyta w przyszły tydzień.
Dobiły mnie jeszcze wyniki glukozy.... -
nick nieaktualny
-
Moje cudne wyniki 96/208/164.
Co lepsza co średnio dwa tygodnie robiłam glukoze na czczo z krwi było od 70 do 90 max, średnio 85.
Zrobiłam tez 2 tygodnie temu Hba1c i wyszło 25 jednostek(procentowo 4,4%).
W sumie jak patrze na diete to takie rzeczy zjadam..widocznie taka moja uroda...i widać że wszystko sie zmienia około 24 tygodnia.
-
nick nieaktualny
-
MaMaMi83 wrote:4 me oooo ja jestem maniczką zdjęć.
A wywolujesz?
Bo ja uwielbiam takie wlasnie wywołane. Za chwilę braknie mi miejsca na te wszystkie albumy a w folderze czeka kolejnych ok 2000 zdjęć do wywołania.chociaz tyle