Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
4me to za kare wam to zdjecie wyslalam bo mi sie teskni za sniegiem z kolei
Taki puszysty krajobraz za oknem, kakao, kocyk i ksiazka. Swiat wyglada pieknie przykryty pierzynka
Cos sciemniaja okrutnie na tych suwaczkach info. Zawsze podaja za male rozmiary. Jakie pol kilo w 25 tyg, to chyba ze dwa tyg temu juz tyle dziec mialWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 20:29
Pestkkaa, 4me lubią tę wiadomość
-
MaryJane wrote:Ago a mnie się nie wydaje czy Ty nie zdałaś relacji po wizycie ostatniej?
czy ja coś przeoczyłam?
Ja jeszcze pod kołdrą, mam tylko wiadomość od mamy między innymi o tym że koszmarnie nasypało, a już taka spoko temperatura była przez weekend
Kciuki za wizyty!
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualny4 me
hahahah ok
ale ja już listy mam, tylko to ma być lista z konkretnym produktem czy co?
bo mam ogólne. I takich list mam kilka
masakraaaaa
a po glukozie- mdliło, czułam się senna, trochę na haju, zamulona... byłam sama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 20:34
4me lubi tę wiadomość
-
Tak mam mdlosci i czasami zdarzyły się wymioty czuje się ogólnie kiepsko .
Na grupie cukrzycowej pisza ze powinnam dostać skierowanie na szpital z tym za niskie cukrem . Ze to hipoglikemia . Itp.
Diabetolog kiedy mnie przyjmie. Lekarz mówił że to dobre wyniki i mnie zmotal -
nick nieaktualnyChusy wrote:4me to za kare wam to zdjecie wyslalam bo mi sie teskni za sniegiem z kolei
Taki puszysty krajobraz za oknem, kakao, kocyk i ksiazka. Swiat wyglada pieknie przykryty pierzynka
Cos sciemniaja okrutnie na tych suwaczkach info. Zawsze podaja za male rozmiary. Jakie pol kilo w 25 tyg, to chyba ze dwa tyg temu juz tyle dziec mial -
Ciasteczko777 wrote:4 me
hahahah ok
ale ja już listy mam, tylko to ma być lista z konkretnym produktem czy co?
bo mam ogólne. I takich list mam kilka
masakraaaaa
a po glukozie- mdliło, czułam się senna, trochę na haju, zamulona... byłam sama.
- Jedna lista z konkretnym produktem a nie dziesiec list
- zapełniony wirtualny koszyk w gemini lub rossmanie i rzeczy skreslone z tej jednej jedynej listy.
A jak zdążysz to zamowic to juz wogole cud miod malina!
Za duzo więcej nie szukaj bo jak zaoszczedzisz 2 pln na produkcie w innym sklepie to stracisz drugie 2 pln na wysylce z koljenego miejsca
Skupmy sie na pierwszej liscie higieniczno kosmetycznej.
Do niedzieli pamiętaj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 20:50
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Dzieki za pocieszenie dziewczyny. Nie bedzie źle z glukoza. Przemyslalam za to kwestie jedzenia- zamiast slodkiej drozdzowki po tej glukozie zjem sobie pyszna bagietke z wedlinka i pełna iloscia warzyw! Mniam. Tak na wszelki wypadek, zeby mnie po tej drożdżowce nie zmulilo
Pestkkaa lubi tę wiadomość
-
To ja wychodzac z labo po glukozie obok mialam zabke pierwsze co wzielam gotowa bulke z jajkiem i zlapalam batona do ręki ale stwierdzilam ze chyba zwariowalam i go odlozylam. Ogolnie chyba ta glukoza nie zrobila wrazenia na moim organizmie. Jedyne co to drapalo mnie w gardle od slodkiego i z tad chwile bylo mi nie dobrze. Co prawda nie bylam sama bo zalatwilam sobie kierowce ale wrocilam to odrazu wzielam sie za sprzatanie potem padlam dopiero na jakies 4 godz ale jak wstalam to znowu cos zjadlam i wysprzatalam reszte chalpy:D
4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciasteczko777 wrote:Ok
wpadłam też w pułapkę szukania niższych cen czy polowania na olx ...
nie wiem tylko czy kupię bo nie mam miejsca ogarniętego jeszcze/ ledwo ciuszki upchałam po szafach
Ale juz nie idz w takie skrajnosci, ze sprawdzasz gacie poporodowe w kilku miejscachja np bralam bardzo dużo z gemini a drozsze rzeczy typu plyn do kapieki hipp sprawdzalam dodatkowo w rossmanie. I to wszystko bo inaczej nigsy bym nie skonczyla.
Tobie tez polecam- na pewno Ci trochę ulzy jak będziesz kolejny kroki skreslasz z listy "do celu"Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Co do miejsca w szafach to tez mi go brak mimo, ze mam 3 garderoby w domu
Ale właśnie codziennie wieczorem przeglądam szafy-powoli polka po polce bo praca- i juz wywalilam troche za malych rzeczy mlodego i miejsce sie zwolnilo. Teraz u siebie w sypialni przegladam swoje i robie ze dwie polki wolne dla drugiego-bedzie z nami w sypialni wiec wygodniej miec jego ubrania blizej.
Krok po kroku i ogarne. A uwierz mi, ze z wyprawki nie mam NiC ogarniętego. Jakies poupychane rzeczy w piwnicy, z ktorych nie wiem czy cokolwiek sie nadaje bo pora roku zupelnie inna. Nie wiem tez ile mi zostalo tych ciuchow tak naprawdę bo troche oddalam bratowej juz dawno temu.
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
A ja dziś pojechałam z siostrą na większe zakupy bo zjeżdżają z zagranicy i mebluja i urządzają wszystko praktycznie od zera. 8 godzin chodzenia po sklepach. Oczywiście nie była bym sobą gdybym nie kupiła coś dla malenstwa! Jutro znów jedziemy tym razem meble i oświetlenie. Z tego wszystkiego moje dzisiejsze menu, w drodze na szybko Hot doga z Orlenu i potem uwagaaaa 6 świeżych jeszcze ciepłych pączków!!! Aaa mam wyrzuty sumienia teraz
u mnie już +7 kg
PatkaPP, Chusy lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*)