Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMenka ja tez +7 i mam wrażenie, ze coraz wiecej jem i pewnie waga teraz będzie mocno szła do góry. W pierwszej ciazy przytylam 15kg i teraz pewnie tez tyle bedzie. Nie martwie sie tym w ogóle.
Tez mysle, ze ceny sie aktualizują w koszyku. Tak napewno jest w innych sklepach typu h&m.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 06:30
-
Hej dziewczyny, buu.. I zatoki mnie dopadły.. głowa, katar, gardło.. Oby kaszel się nie nasilił, choć przy astmie to kwestia jednego dnia

Pamiętacie jak było w poprzednich ciążach z wagą? Tzn. Od tego momentu co teraz jesteśmy ile jeszcze przytyłyscie?
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualnyOj Patka współczuję! Kuruj się i wracaj do zdrowia!
Nie pamiętam właśnie ile na koncu przytylam w tych ostatnich miesiącach. Ogólnie 15ale ile kiedy to nie pamiętam. Teraz mocno brzuszki zaczna rosnąć. W ostatnich dniach zaczynam byc coraz bardziej głodna. W nocy budzę się i żołądek i zasysa z głodu. Dobrze, ze biore eutyrox rano ma czczo, bo pewnie w nocy bym zaczęła jesc haha
PatkaPP lubi tę wiadomość
-
Ja w poprzedniej ciazy tylam ok kg miesięcznie a na koncowce to niestety po dwa mi dowalalo. Takze w moim przypadku pewnie najgorsze przede mnaPatkaPP wrote:Hej dziewczyny, buu.. I zatoki mnie dopadły.. głowa, katar, gardło.. Oby kaszel się nie nasilił, choć przy astmie to kwestia jednego dnia

Pamiętacie jak było w poprzednich ciążach z wagą? Tzn. Od tego momentu co teraz jesteśmy ile jeszcze przytyłyscie?
ale jak skoncze z wynikiem 14kg to bede szczesliwa.

-
Na 100% zmienia sie na aktualne.Szczesliwa ledwo zywa wrote:Mam pytanko: jesli mam juz gotowy koszyk na gemini ale jeszcze nie kupuje to jak miedzyczasie ceny sie pozmieniaja to w podsumowaniu koszyka będzie to widoczne czy kupie po cenach takich jak wtedy co klikalam ?
Co wiecej w gemini jest duża rotacja asortymentu wiec czegos juz moze nie byc jak upłynie duzo czasu od zapelnienia koszyka.

-
Hej. Patka u mnie obecnie prawie +11kg
Tyle samo ważyłam na tym etapie w poprzedniej ciąży. Skończyło się na +16kg. Ja bardzo dużo tyję na początku. Chyba organizm nadrabia straty. A potem jak już nadrobi to odpuszcza i wolniej tyję 
Witam w skończonym 25tc. Zaczynam 26tc jupiii. 6 miesiąc. To już poważnie brzmi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 07:28
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
U mnie waga około 6 kg na plusie,jakbym tyła teraz 2 kg miesięcznie to bym była szczęśliwa haha
u mnie te 6kg przyszło w ciągu ostatnich 6 tygodni :o ale tak jak mówicie, mam nadzieję że organizm nadrabia teraz to co ma początku nie przybrał 
Od rana tu dzisiaj aktywnie, też musiałam wstać i zaraz ruszam do endokrynologa. Tarczyca przy większej dawce trochę spadła no ale bez szału jest zdecydowanie
-
U mnie narazie +9 kg, na tym etapie z synem miałam już +15kg (sprawdziłam w książeczce ciąży) więc ogólnie nie jest tragicznie ale strasznie napuchlam . Spodnie noszę już 2 rozmiary większe niż normalnie bo wszystko poszło w pupę, uda i brzuch więc wyglądam jak gruszka . Tragedia . Mam tylko nadzieję że tym razem nie jestem na amen przykuta do łóżka i trochę się więcej ruszam więc nie nabiore 30kg. Jakby było 15kg na końcu to nie byłoby źle:D
Ja czekam na ten syndrom wicia gniazdka bo jak narazie to mi się nic nie chce. Młody będzie z nami w sypialni więc też muszę mu w szafie jakieś 2 półki wygospodarować ale jak pomyślę o wyciąganiu tego wszystkiego to stwierdzam nieeeee jeszcze czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 07:45

-
Patka zdrowka

Oj nawet nie mowcie o kilogramach.. u mnie +8kg w tym momencie i nie wiem ile mi jeszcze zejdzie do konca ciazy bo boje sie na wage wejsc. A tu co wchodze to jest kilos wiecej! A mam kosmiczne napady glodu poprostu, nie do wytrzymania. Jak czegos nie wszamie to mnie skreca
Ale w pierwszej ciazy na tym etapie wazylam duzo wiecej.
Mam nadzieje ze nie zrobie wiecej niz 15 kilo.. chociaz chcialabym 12-13 (HAHA.)
Czytalam gdzies ze w drugim trymestrze sie tyje najwiecej, w trzecim sie to stabilizuje, nie wiem ile w tym prawdy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 07:53

-
U mnie +7 kg
W pierwszej ciąży dobiłam do 12,5kg i teraz chciałabym podobnie, ale póki co szybko waga idzie w górę.
Co robicie dla dobrej formy i samopoczucia - w sensie aktywności fizycznej?
Chodzicie na zajęcia dla ciężarnych?
Ja mam plan zacząć od przyszłego tygidnia, 2 razy na tydzień chodzić. -
Ja nawet nie myślę o dodatkowej aktywności, wczoraj 3 godziny sprzatalam łazienkę po remoncie a potem przenosilam tam rzeczy. W zeszłym tygodniu to codziennie mylam schody i korytarz z kurzu z remontu na klęczkach. Zamierzam dzisiaj się zrelaksować.

28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
U mnie też ciężko z aktywnością. Męczą mnie nawet schody na 1 piętro. Wchodzę do domu i muszę usiąść bo ma taką zadyszke. Ale to chyba wina zimy. W zimie zawsze zmieniam się w leniwca i najchętniej nie wstawalabym z kanapy2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc

-
O to samo chciałam Was podpytać co Pantera. Wszystkie ćwiczycie?
Bo ja nie robię NIC oprócz chodzenia do pracy
i zaczynam mieć straszne wyrzuty sumienia... ale jakoś nie mogę się zmusić nawet do fitnessu w domu.
Też mam już +8 kg.
Co dziwne.. długo było 57,3 a dwa dni temu bez ostrzeżenia 58,1. Myślałam, że będzie to szło mniej skokowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 08:41

-
nick nieaktualnyJa ćwiczę z mel b i jogę ale nie regularnie, jak mam siłę i ochotę i ćwiczę w swoim tempie
jakbym chodziła do pracy to na pewno nie miała bym siły na to.
A od przyszłego tygodnia mają się zacząć treningi ze szkoły rodzenia, jeszcze nie wiem ile razy w tygodniu itpWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 08:51
Veri lubi tę wiadomość