Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMenka ja tez +7 i mam wrażenie, ze coraz wiecej jem i pewnie waga teraz będzie mocno szła do góry. W pierwszej ciazy przytylam 15kg i teraz pewnie tez tyle bedzie. Nie martwie sie tym w ogóle.
Tez mysle, ze ceny sie aktualizują w koszyku. Tak napewno jest w innych sklepach typu h&m.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 06:30
-
Hej dziewczyny, buu.. I zatoki mnie dopadły.. głowa, katar, gardło.. Oby kaszel się nie nasilił, choć przy astmie to kwestia jednego dnia
Pamiętacie jak było w poprzednich ciążach z wagą? Tzn. Od tego momentu co teraz jesteśmy ile jeszcze przytyłyscie?
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualnyOj Patka współczuję! Kuruj się i wracaj do zdrowia!
Nie pamiętam właśnie ile na koncu przytylam w tych ostatnich miesiącach. Ogólnie 15ale ile kiedy to nie pamiętam. Teraz mocno brzuszki zaczna rosnąć. W ostatnich dniach zaczynam byc coraz bardziej głodna. W nocy budzę się i żołądek i zasysa z głodu. Dobrze, ze biore eutyrox rano ma czczo, bo pewnie w nocy bym zaczęła jesc hahaPatkaPP lubi tę wiadomość
-
PatkaPP wrote:Hej dziewczyny, buu.. I zatoki mnie dopadły.. głowa, katar, gardło.. Oby kaszel się nie nasilił, choć przy astmie to kwestia jednego dnia
Pamiętacie jak było w poprzednich ciążach z wagą? Tzn. Od tego momentu co teraz jesteśmy ile jeszcze przytyłyscie?ale jak skoncze z wynikiem 14kg to bede szczesliwa.
-
Szczesliwa ledwo zywa wrote:Mam pytanko: jesli mam juz gotowy koszyk na gemini ale jeszcze nie kupuje to jak miedzyczasie ceny sie pozmieniaja to w podsumowaniu koszyka będzie to widoczne czy kupie po cenach takich jak wtedy co klikalam ?
Co wiecej w gemini jest duża rotacja asortymentu wiec czegos juz moze nie byc jak upłynie duzo czasu od zapelnienia koszyka.
-
Hej. Patka u mnie obecnie prawie +11kg
Tyle samo ważyłam na tym etapie w poprzedniej ciąży. Skończyło się na +16kg. Ja bardzo dużo tyję na początku. Chyba organizm nadrabia straty. A potem jak już nadrobi to odpuszcza i wolniej tyję
Witam w skończonym 25tc. Zaczynam 26tc jupiii. 6 miesiąc. To już poważnie brzmiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 07:28
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
U mnie waga około 6 kg na plusie,jakbym tyła teraz 2 kg miesięcznie to bym była szczęśliwa haha
u mnie te 6kg przyszło w ciągu ostatnich 6 tygodni :o ale tak jak mówicie, mam nadzieję że organizm nadrabia teraz to co ma początku nie przybrał
Od rana tu dzisiaj aktywnie, też musiałam wstać i zaraz ruszam do endokrynologa. Tarczyca przy większej dawce trochę spadła no ale bez szału jest zdecydowanie
-
U mnie narazie +9 kg, na tym etapie z synem miałam już +15kg (sprawdziłam w książeczce ciąży) więc ogólnie nie jest tragicznie ale strasznie napuchlam . Spodnie noszę już 2 rozmiary większe niż normalnie bo wszystko poszło w pupę, uda i brzuch więc wyglądam jak gruszka . Tragedia . Mam tylko nadzieję że tym razem nie jestem na amen przykuta do łóżka i trochę się więcej ruszam więc nie nabiore 30kg. Jakby było 15kg na końcu to nie byłoby źle:D
Ja czekam na ten syndrom wicia gniazdka bo jak narazie to mi się nic nie chce. Młody będzie z nami w sypialni więc też muszę mu w szafie jakieś 2 półki wygospodarować ale jak pomyślę o wyciąganiu tego wszystkiego to stwierdzam nieeeee jeszcze czasWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 07:45
-
Patka zdrowka
Oj nawet nie mowcie o kilogramach.. u mnie +8kg w tym momencie i nie wiem ile mi jeszcze zejdzie do konca ciazy bo boje sie na wage wejsc. A tu co wchodze to jest kilos wiecej! A mam kosmiczne napady glodu poprostu, nie do wytrzymania. Jak czegos nie wszamie to mnie skreca
Ale w pierwszej ciazy na tym etapie wazylam duzo wiecej.
Mam nadzieje ze nie zrobie wiecej niz 15 kilo.. chociaz chcialabym 12-13 (HAHA.)
Czytalam gdzies ze w drugim trymestrze sie tyje najwiecej, w trzecim sie to stabilizuje, nie wiem ile w tym prawdy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 07:53
-
U mnie +7 kg
W pierwszej ciąży dobiłam do 12,5kg i teraz chciałabym podobnie, ale póki co szybko waga idzie w górę.
Co robicie dla dobrej formy i samopoczucia - w sensie aktywności fizycznej?
Chodzicie na zajęcia dla ciężarnych?
Ja mam plan zacząć od przyszłego tygidnia, 2 razy na tydzień chodzić. -
Ja nawet nie myślę o dodatkowej aktywności, wczoraj 3 godziny sprzatalam łazienkę po remoncie a potem przenosilam tam rzeczy. W zeszłym tygodniu to codziennie mylam schody i korytarz z kurzu z remontu na klęczkach. Zamierzam dzisiaj się zrelaksować.
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
U mnie też ciężko z aktywnością. Męczą mnie nawet schody na 1 piętro. Wchodzę do domu i muszę usiąść bo ma taką zadyszke. Ale to chyba wina zimy. W zimie zawsze zmieniam się w leniwca i najchętniej nie wstawalabym z kanapy2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
O to samo chciałam Was podpytać co Pantera. Wszystkie ćwiczycie?
Bo ja nie robię NIC oprócz chodzenia do pracyi zaczynam mieć straszne wyrzuty sumienia... ale jakoś nie mogę się zmusić nawet do fitnessu w domu.
Też mam już +8 kg.
Co dziwne.. długo było 57,3 a dwa dni temu bez ostrzeżenia 58,1. Myślałam, że będzie to szło mniej skokowoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 08:41
-
nick nieaktualnyJa ćwiczę z mel b i jogę ale nie regularnie, jak mam siłę i ochotę i ćwiczę w swoim tempie
jakbym chodziła do pracy to na pewno nie miała bym siły na to.
A od przyszłego tygodnia mają się zacząć treningi ze szkoły rodzenia, jeszcze nie wiem ile razy w tygodniu itpWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 08:51
Veri lubi tę wiadomość