Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie ten maj moze byc różny. Tez mam dylemat z kombinezonami. Mam jeden od koleżanki taki misiowy ciepły i zastanawiam sie czy dokupic jakis wlasnie welurowy. Duzo tez myślę, zależy kiedy urodzimy, bo jezeli w połowie miesiąca to nie wiem czy zdazymy za wiele w maju na spacery wychodzic ( chodzi mi o nasze samopoczucie). Syn urodzil sie pod koniec kwietnia i dopiero w polowie maja zaczelam z nim wychodzic na spacery i wtedy mialam jeden polarowy kombinezon i to mi wystarczylo. Potem juz bylo cieplo i zakładałam mu spodnie, body i bluzy.
Milka1991, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Haha. Dacie radę urodzić wszystkie ! Nie trzeba tu być jakimś strongmanem. To jest wysiłek owszem ale adrenalina robi swoje i bardzo pomaga
Co do ubranka na wyjście. Ja już pisałam że kupiłam pajacyk welurowy i tyle. Jak będzie chłodniej to przecież są kocyki itd...szkoda kasy bo może być upał
Asiul witaj. Na pierwszej stronie masz całą listę z wyprawką. Jak masz jakieś pytania odnośnie poszczególnych pozycji to dawaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 10:00
kama2784, Szczęśliwa Mamusia, Asiul lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izka zaakceptowalam.
Jak ktoś mi wysyła zaproszenie to napiszcie mi tutaj żebym tam zagladnela bo ja tam nigdy nie zagladalam.
Nisteria twoje też zaakceptowalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 10:08
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Alicja co z twoimi cukrami? Dalej ci wywala rano? A było już parę dni spokoju. Hmm...
Z tymi zakupami przy tej diecie to jakaś masakra. Pieniądze tak uciekają z portfela . Warzywa drogie jak nie wiem a do tego takie niesmaczne teraz zimaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 10:11
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Ja kombinezona nie kupuje, ale po wczoraj zastanawiam się czy w ogóle coś kupię z ubrań
przyszła paczka od mojej siostry z Irlandii po jej 4 miesięcznym synu, a wczoraj siostra przyrodnia dała mi dwie siaty ciuszków nowych bo urodziła jej się córka a dostała od kogoś na chłopca
takim oto sposobem nie kupując jeszcze kompletnie nic dla dziecka mam cały karton rzeczy, które zaraz przy kawce będę przeglądać i na pewno jest tam i jakiś grubszy kombinezon i jakiś pajac welurowy i w ogóle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 10:35
Pestkkaa, Szczęśliwa Mamusia, Nistera, Milka1991, Ciasteczko777, iwwk, PatkaPP, Veri lubią tę wiadomość
-
Mary oh jak ci zazdroszczę. Ja przy synu tyle dostawałam. Pamiętam do dziś jak siedziałam na podłodze na dywanie i to wszystko oglądałam, segregowalam . Mrrr cudowne uczucie
U mnie pech niestety nikt nie ma takiego maleństwa żebyśmy coś dostali. Coś tam kupiła już teściowa z mamą moja A 10 marca jest mega duży flohmarkt dziecięcy więc się wybieram i tam planuje resztę kupić. Te maleńkie ubranka tak szybko się zmienia że nie zdarza się zniszczyć więc nie widzę różnicy kupić nowe czy używane. Jedynie ręczniki z kapturkiem kupię nowe i pieluchy tetrowe. Pościel znalazłam niedawno po synu w szafie . 2 razy kołdra 2 razy poduszka i 4 poszewki na zmianę, nawet nie wiedziałam że mam , myślałam że wszystko oddałam. Kocyk też mam po synu , rożek teściowa kupiła więc zostanie kosmetyka wozek i nosidło więc nie ma tragediiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 10:46
-
nick nieaktualnykama2784 wrote:Ale mam dzis lenia. Najchetniej przeleżała bym z Wami caly dzień. Wygońcie mnie do smażenia naleśników, bo sie zebrać z lozka nie moge.
Jak chcesz to leż mi się gulaszu nie chce gotować ale no trzabyło wstawić mięso. Jeść też coś trzeba
.
kama2784 lubi tę wiadomość
-
Hej:) ja tez jeszcze leze . Jedyne co mnie wygoni z lozka to pragnienie zjedzeia sniadania:D
Mam wrazenie ze moj brzuch rosnie w oczach, co rano sie budze i klade na wznak to widze coraz wieksza gorke przed soba a jak wchodze pod prysznic to patrzac w dol nie widze nogSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
My robiliśmy tak przy pierwszym dziecku, że umawialismy sie z dziadkami na konkretny prezent z okazji narodzin dziecka ok 200-300zł, czyli: leżaczek FP, karuzela z projektorem FP, nosidło Lascale.
Niczego innego nie dostalismy oprócz używanych łóżeczka i wózka.
Przynajmniej nie było nietrafionych prezentówNistera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa ledwo żywa Ja mam na odwrót mąż mój ale żeś okrągła się zrobiła
tak ciekawa jestem gdzie , ale brzuszek Ci wywaliło tak z której z strony
. Jak leżę to widać tylko górkę jak chodzę to taką piłeczkę czasami mam takie wrażenie że od miesięcy mam taki sam brzuszek
.
Ja od rodziny nic nie chce aby coś Mi ktoś kupował , sama wiem co Mi potrzebne siostra dała mi chyba z trzy worki ubrań w tym dwa dla Ani jeszcze mam po Ani ciuszki takie uniwersalne kolory jak coś sobie jeszcze dokupię .Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 11:25
-
nick nieaktualnyAlicja-33 wrote:Kurde ja wczoraj sobie pozwoliłam i pojadłam
Cukier na czczo jakiś żart nawet nie napisze...
Trzeba się ogarnąć szybko. Najgorsze, ze co chwile trzeba robić jakieś zakupy bo znowu nic nie ma w lodowceja zawału dostałam po tej bułce!! Wywaliło mi 136!!! Dzis na czczo 87... bułka była wieczorem
Ojoj ... po śniadaniu - 2 kromki białego chleba (tak- czarny wyszedł) 118. Boje sie jeść dziś !!
Ciekawe co było w tej bułce że taki wystrzał !??! Pierwszy raz ją jadłam. Never again!
My od „dziadków” dostaliśmy ten wózek emmy. Cudny prezent ale przegięli, było mi długo niezręcznie i głupio - ale to pierwszy wnuczek moich rodziców a tak sie uparli...wózek odbieramy jednak na koniec lutego- dwa msc w domu wystarczą żeby „zapachniał” nami. Czy Wy pierzecie części gondoli ??
Nistera - acceptedWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 11:22
-
nick nieaktualnyCiasteczko Ja jak kupiłam dla Ani wózek to tylko trochę odświeżyłam wzięłam szczotkę ryżową i czyściłam potem sechł na dworzu akurat ciepło było , nie wszystkie części gondoli da się wyjąć sama gondole to miałam czysta i zadbaną jedynie materacyk wyprałam no i daszek , na pewno odświeżę wózek jak go kupię nadal nie wiem jaki kupić , najpierw czeka mnie rozmowa z mężem a coś czarno to widzę .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 11:30
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość