Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za opinie! Właśnie tak myślałam, ze jeżeli kupimy ten przewijak z wanienką to może i tak kupimy jeszcze jeden na łóżeczko albo na co dzień będzie on stał koło łóżeczka a na czas kąpieli będziemy go przesuwać do łazienki. Co do ceny, to my go znaleźliśmy u nas w mieście na promo, więc tam wychodziło jakieś 100 zł taniej a może nawet więcej?
Tylko tak jak Alicja pisze nie wiem na jak długo taka wanienka starczy, ona ma chyba ok. 80 cm długości (tak na oko)?
Co do wiaderka, ja dostałam je od siostry, ale jakoś póki co sobie nie wyobrażam kąpieli w wiaderku, może z czasem się przekonam -
India, chyba nie ten wątek ale tez trzymamy kciuki!
Ja nie wybrałam jeszcze komody ani łóżeczka, więc nie wiem co jakie ma wymiary, Ale przewijak chcemy zwykły przenośny, posłuży pewnie i w łazience na pralce i w pokoju na łóżeczku czy komodzie, zobaczy się
-
Izka Odpowiedź jest prosta
Potem męża nie ma w domu i nie miał by kto mi zrobić zastrzyk.
A po drugie na tyg o 6 wstaje bo córka ma na 7.30 do szkoły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 10:41
Izka37 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokładnie - my chyba też przewijak na łóżeczko + organizer... komode mamy 40 to za wąskie na przewijak.. i szkoda niszczyć mebel. Stojaki też/ jednak to na krótko + miejsce. My mamy prysznic długi na 160 cm i wtedy już będziemy wchodzić razem z wanienka
a póki mały to salon i na stole ? To się sprawdzi ?? Gdzie taka wanienkę postawić do mycia maluszka?
Ok - byliśmy już w ikea (jakie tłumy od otwarcia /masakra !) / rano oddalam hektolitry krwi i prosto do ikea po kartony - majątek a to głupie kartony.
Te przewijaki na łóżeczko są stabilne !? Jak długo można tak przebierać i kiedy trzeba zejść niżej - w ogóle jak się pózniej (gdzie) przebiera takie dziecko - bo rozumiem że ten przewijak na łóżko / komode wystarcza na krótko ?
Ale jestem zielona
Oleander wrote:Hej! U nas przewijak będzie na komodzieobudziłam się z mdłościami o 3 i już prawie nie spałam a budzik na 6 ustawiony buu może kawka mnie uratuje
co gorsza znowu pusty żołądek i ból okropny ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 12:19
-
Izka37 wrote:A czemu o 6 przyjmujecie te leki? Ja heparyne biore o 9, letrox o 7.
Ale ja tego tak nie pilnuje w weekend czasem wezme i z godzinę później niz w tygodniu... Trudno inaczej nie potrafie. Wyniki tarczycy dobre wiec tego sie trzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 11:59
Izka37 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiasteczko777 wrote:Dokładnie - my chyba też przewijak na łóżeczko + organizer... komode mamy 40 to za wąskie na przewijak.. i szkoda niszczyć mebel. Stojaki też/ jednak to na krótko + miejsce. My mamy prysznic długi na 160 cm i wtedy już będziemy wchodzić razem z wanienka
a póki mały to salon i na stole ? To się sprawdzi ?? Gdzie taka wanienkę postawić do mycia maluszka?
Ok - byliśmy już w ikea (jakie tłumy od otwarcia /masakra !) / rano oddalam hektolitry krwi i prosto do ikea po kartony - majątek a to głupie kartony.
Te przewijaki na łóżeczko są stabilne !? Jak długo można tak przebierać i kiedy trzeba zejść niżej - w ogóle jak się pózniej (gdzie) przebiera takie dziecko - bo rozumiem że ten przewijak na łóżko / komode wystarcza na krótko ?
Ale jestem zielona
Ja wcześnie rano miałam znowu ostre wymioty ...co gorsza znowu pusty żołądek i ból okropny ...
przewijałam synka dopóki nie zaczął się uginać pod jego ciężarem
a później to na łóżko po prostu kładłam podkład i na tym przewijałam.
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Mój przewijak to taka porządna deska z bokami, bardzo stabilny, nie pamiętam dokładnie do kiedy służył ale chyba wiele miesięcy. Po 9 mcu życia juz przenieslismy materacyk do przewijania na blat w łazience.
Oczywiscie od ok 3 mca już trzeba trzymać dziecko i nie obracać się np po kosmetyk/pieluszkę bez trzymania dziecka choćby za nóżkę, bo sekunda i może się wywinąć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny