Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAjj mój synio też ostatnio główkowo ułożony (tydzień temu) i jeszcze tego samego dnia wieczorem zrobił zwrot i teraz jest w poprzek - czuję kopniaki na max z boku
Zaczyna się u mnie 27 tc, echh!! Zaraz marzec a wtedy to dopiero juz będzie chwila-moment i się zaczną porodypuszek369, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
bylam w almedzie termin na 20 , karza szukac gdzie indziej bo jeden lekarz sie zwolnil wiec ide po corke i szukam dalej w przychodni na kraszewskiego a naprawde nie mam sily
MaMaMi83 lubi tę wiadomość
-
skarb15 wrote:bylam w almedzie termin na 20 , karza szukac gdzie indziej bo jeden lekarz sie zwolnil wiec ide po corke i szukam dalej w przychodni na kraszewskiego a naprawde nie mam sily
Na 20 tego nie jest źle za 8 dni. Jak nie znajdziesz nigdzie indziej bierz termin w Almedzie.
Nie dziwię się że nie masz siły, ale nie możesz tego odpuścić. 54 cukier jest okropnie niskim cukrem
A jak nie to w weekend na sor tyle tylko że wtedy obstawiam że cię zostawia na oddziale.
Ewentualnie Skarb podejdź bezpośrednio do lekarza do gabinetu pokaż wynik i zapytaj czy cie przyjmie, powiedz że prawie zaslabla że źle się czujesz że nie wiesz co robić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 14:37
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyPani Moł I każda będzie pisać tu te cudowne wieści ❤️❤️ .
Ja też Dominika wszędzie czuję chyba codziennie się przekręca, raz pod żebrami albo nawet pod biustem czuję
śmieję się że może ma z 8 nóg i rąk
, gdyż wszędzie te dotykanie kopniaki czuję
.
Pani Moł lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u mnie leje , qpia pogoda.
Mój 2 tygodnie temu był w poprzek teraz nie wiem bo czuję to raz tu raz tam
W piątek mam wizytę już nie mogę się doczekać, czy szyjka się nie skróciła, czy szew trzyma no i czy mały urósł, bo ostatnio był malutki ledwo nad 20 pc. Tyle się o tej hipotrofi naczytałam że teraz qpia głowa panikuje. Ohhh już chce piąteczek.
-
Na kraszewskiego termin na poniedziałek mówią że to za późno przy takim cukrze ...
Jutro jadę do poradni na szpital ponac mam pytać o 14 -
nick nieaktualnyNistera wrote:A u mnie leje , qpia pogoda.
Mój 2 tygodnie temu był w poprzek teraz nie wiem bo czuję to raz tu raz tam
W piątek mam wizytę już nie mogę się doczekać, czy szyjka się nie skróciła, czy szew trzyma no i czy mały urósł, bo ostatnio był malutki ledwo nad 20 pc. Tyle się o tej hipotrofi naczytałam że teraz qpia głowa panikuje. Ohhh już chce piąteczek. -
Nie mam napisanej wagi, tylko długości ale mierzyła po 3 razy wszystko, bardzo długo sprawdzała potem na kompie . No i te wszystkie długości są na najniższym poziomie. Znalazłam stronę od usg gdzie się wpisuje te długości i liczy wagę, to niby według tej strony syn w 25 miał 712g.
Nie będę się nakręcac, piątunio już niedługo.
aktyde nic nie mów jak tu dziewczyny czytam że one już to czy tamto mają A ja tylko łóżeczko i to bez materaca
I nie wiem kiedy się za to zabrać żeby za wcześnie nie było:DWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 16:31
-
Skarb.
Ja nie jestem lekarzem więc nie wypowiem się w sprawie możliwych powikłań związanych z niskimi cukrami bo bardziej interesowałam się tymi wysokimi. Po prostu się nie znam straszyć cię nie mam zamiaru a i pisać że jest ok też nie będę bo sama już wiesz ze ok nie jest z tymi niskimi cukrami
Nikt nie lubi leżeć w szpitalu ale ja pewnie tak jak mówi Puszek dałabym się położyć. Będą mierzyć ci cukier co jakiś czas, masz spadki możesz zaslabnac, co wtedy jak będziesz sama w domu?
Wiem że masz teraz gorący okres w życiu przeprowadzka, opieka nad dzieckiem ale musisz stanąć na głowie żeby w końcu się tobą konkretnie zajęli.
Podejrzewam że wszystkie tu przejmujemy się tym że masz tak pod górkę najpierw problem ze skierowaniem teraz problem by się gdzieś dostać i bardzo Ci kibicujemy żeby wszystko było dobrze.
Probuj jutro dostać się do tej poradni na szpitalu a jak nie to po południu sor. Może będziesz musiała trochę ubatwic sytuację (choć uważam że przy tym samopoczuciu nie musisz) ale sądzę że powinni cię położyć zrobić badania i będzie dobrze. Głowa do góry. Dzidziuś rozwija się prawidłowo. Wyrownasz cukry i będziesz się czuła o niebo lepiej.
Dasz radę! Trzymamy kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 16:30
Nistera, kama2784 lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Z mężem mieszkamy sami on do pracy ja z Nikola szybko wychodzi bo 5.45 wraca 17.. jak trzeba by było to babcie by zostały Ale w ostateczności
-
nick nieaktualnyNistera wrote:Nie mam napisanej wagi, tylko długości ale mierzyła po 3 razy wszystko, bardzo długo sprawdzała potem na kompie . No i te wszystkie długości są na najniższym poziomie. Znalazłam stronę od usg gdzie się wpisuje te długości i liczy wagę, to niby według tej strony syn w 25 miał 712g.
Nie będę się nakręcac, piątunio już niedługo.
aktyde nic nie mów jak tu dziewczyny czytam że one już to czy tamto mają A ja tylko łóżeczko i to bez materaca
I nie wiem kiedy się za to zabrać żeby za wcześnie nie było:DNistera lubi tę wiadomość