Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiul wrote:Dziękuję Wam za odpowiedzi
przynajmniej będę miała pretekst do leżenia brzuchem do góry dwa dni
Zaczynają się powoli badania trzeciego trymestru, ciekawe ile dziewczynek okaże się chłopcem i odwrotnie:DCiasteczko777, Szczęśliwa Mamusia, Pestkkaa, Fikus, kama2784 lubią tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeraz to chyba rzadkość co do pomyłki płci
, przy mojej Gabrysi tak miałam że od 4 msc wiedziałam że synek , imię wybrane przychodzi czas porodu i co córeczka
❤️ , sama na własne oczy widziałam siusiaka byłam ogromnie zaskoczona , ja właśnie jakby co kupować będę ciuszki w takich neutralnych kolorach wózek chyba czerwony kupię lub zielony
, nie wiem jeszcze nie potrafię się zdecydować jaki typ wózka by mi odpowiadał .
-
Mi to wszystko jedno, chociaz czlowiek sie oswaja z mysla, ze bedzie syn lub corka, ale generalnie to wsio
To badanie 3 trymestru najlepiej w jakim terminie robic? Mam umowione na 19 marca, ale bym chciala do innego lekarza sie dostac, bo tego mruka to chyba tzreci raz nie zniose! -
aktyde85 wrote:Mi to wszystko jedno, chociaz czlowiek sie oswaja z mysla, ze bedzie syn lub corka, ale generalnie to wsio
To badanie 3 trymestru najlepiej w jakim terminie robic? Mam umowione na 19 marca, ale bym chciala do innego lekarza sie dostac, bo tego mruka to chyba tzreci raz nie zniose!ja bym w 30tc celowala
aktyde85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:Mi to wszystko jedno, chociaz czlowiek sie oswaja z mysla, ze bedzie syn lub corka, ale generalnie to wsio
To badanie 3 trymestru najlepiej w jakim terminie robic? Mam umowione na 19 marca, ale bym chciala do innego lekarza sie dostac, bo tego mruka to chyba tzreci raz nie zniose! -
Dziewczyny ja to jestem udana. Poszłam do dentysty dziś. Kazała odczekać godzinę po znieczuleniu z jedzeniem, to odczekałam grzecznie, ale musiałam zjeść w końcu, bo już głodna bardzo byłam. Znieczulenie do końca nie puściło, starałam się jeść tylko jedną stroną, ale patrzę potem, a tu od środka cała warga pogryziona. Mam teraz taką paskudną ranę, nie leje się krew więc daleko się nie wgryzłam. Widać, że lata u dentysty nic nie robiłam, nie spodziewałam się, że można sobie coś takiego zrobić. Poczytałam w necie i to w sumie dość częste zjawisko, dlatego dentyści zalecają odczekać z jedzeniem, aż znieczulenie zejdzie... Ale co zrobić jak dziecko się jedzenia domaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 13:43
-
nick nieaktualnyIwwk ałaaaa
ale się urządziłaś
Ja lubię bodziaki z lidla, i takie z zakładkami na ramionach i kopertowe, mi się nigdy nic z nimi nie stało a rozmiarówka jest dość zawyżona więc zawsze te lidlowe długo użytkowane były. Raz mi lidlowy pajac nie przypasił, taki welurkowy, mialam wrażenie że stopy młoda miała w nim tak jakby "zaparowane" - nie do końca suche, i przez to chłodne. Jednak pajace mi się sprawdziły bawełniane cieńsze tylko.
Córka moja ma przewalone teraz - odkąd wiemy, że będzie synek to Młoda dostaje sama czerwone, zielone, szare, białe i niebieskie ciuszkico by były dla dwójki... Choć mi to za specjalnie nie przeszkadza, bo nie jestem szczególną wielbicielką różu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:rany podziwiam
właśnie dlatego jestem b ciekawa jak przejdę poród i czy wytrzymam ten ból.. dotychczas najgorszym doświadczeniem było wyrwanie (inaczej tego nie nazwę) migdałów ze znieczuleniem miejscowym (miałam 25 lat) - po tym jeszcze 2’tyg wyłam z bólu .. miałam kilka różnych operacji ale to było najgorsze..