Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kama to też niezły staż. U nas jakby tak policzyć od początku znajomości to w tym roku będzie 13 lat.
A mój mąż to raczej bardziej uroczyście obchodzi dzień naszej pierwszej randki niż walentynki bo mówi że "ja mam z nim walentynki cały rok" hehehe dlatego u nas jest tak symbolicznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 22:35
kama2784, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyMaMaMi to juz tez dluuugo sie znacie! Ja też bardziej świętuje date naszego poznania niz walentynki czy nawet date ślubu. Jakos tak dzien w ktorym sie poznalismy jest dla mnie najwazniejszy, bo od samego poczatku miedzy nami zaiskrzyło i to bardzo a poznaliśmy sie na polu namiotowym w Bieszczadach i wrocilismy do rzeszowa juz jako para.
MaMaMi83, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehhe no, zwyczajnie ja stałam czekałam na znajomego a zamiast kolegi przyjechał mój mąż hehhehe jak się później okazało my poznaliśmy się 2 lata wcześniej ale zadno z nas nie pamietalo. Dopiero on jak się zgadał z kolegą naszym wspólnym znajomym. To się zorientował że mnie zna. No i że spotkania z kolegą miałam randkę w ciemno. Heheheh więc tak naprawdę na PKP poznaliśmy się drugi raz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 23:16
kama2784, Pestkkaa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
My właściwie walentynek nigdy nie obchodziliśmy, zawsze mówiliśmy że kochamy się cały rok, ale parę dni wcześniej mamy rocznicę zaręczyn, więc w pobliżu walentynek jakieś małe wyjście czy w domu jakaś kolacja.
Powiem Wam, że my trochę nietypowo się poznaliśmy. W sanatorium w Rabce Zdrój to będzie w lato 14 lat (ja jestem.z Bydgoszczy, mąż z Tarnowskich Gór), po 3 latach spotkaliśmy ponownie i zaiskrzyło, ja studia, On studia i tak jeździliśmy do siebie przez kolejne 4 lata. Małżeństwem jesteśmy w tym roku 6 lat, ja przeprowadziłam się.na Śląsk i taka oto historia
Dziś badanie krwi, zbieram.się właśnie na nie. Miłego dniakama2784, MaMaMi83, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
Hej. Ja tam korzystam z każdej okazji by jakoś uczcić z M nasz związek. Jesteśmy razem 9 lat a po ślubie 4
Mieliśmy iść do knajpy ale wypadł nam przedwczoraj pogrzeb więc idziemy w weekend. Albo do knajpy gruzińskiej albo na sushi. Poza tym dziś dostanie ode mmie 3pak bokserek
a ja pewnie dostanę jakieś czekoladki lub kwiaty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 07:22
kama2784, MaMaMi83, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Walentynkowe życzonka dla Was ❤️
U nas zawsze jakiś upominek, kolacja/ randka itp.. w tym roku kupiłam perfum, ale były też jakieś fikuśne koszulki czy bielizna, pokal z napisem itp
Co do wyprawki - co na dzień się sprawdzi do salonu dla maluszka - tzn w czym takiego nawet noworodka trzymać w dzień (poza sypialnią)? Myślałam np o chicco baby hug czy Tiny love (na płasko)... co będzie u Was lub co polecacie?
Kciukasy za dzisiejsze badania/ wizyty!!! Ja izolacja pełna do wtorku - grypa szaleje a mnie czeka immuno we wtorek... już po wczoraj czuje się „chora” było tyle osób chorychago91, kama2784, PatkaPP, Szczęśliwa Mamusia, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKciuki za badania!
My jesteśmy razem 10 lat, obchodzimy Walentynki różnie, to zależy od humoru czasem szalejemy wyjazdy, prezenty, a czasem pizza w domuteż bardziej świętujemy nasze rocznice
Ja właśnie mam ogromny dylemat między baby hug a tiny love, różnica w cenie duża ale tiny love jest tak nisko, z pieskiem w domu to średnio no sama nie wiemago91, kama2784 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patka, dzięki za info, po Twojej wiadomości poczytałam trochę i Szpital jeśli chodzi o personel ma przerażające opinie, takim sposobem będę się modlić żeby dotrwać do 35 tygodnia i móc rodzić w miejskim szpitalu u mojego lekarza.
Ciasteczko, 1200 gram! Toż to kawał chłopczyka, czekam aż mój będzie miał taka wagę, jakoś tak powyżej 1kg psychicznie będzie mi łatwiej.
Ma ktoś może jakieś porządne siatki centylowe płodu? Bo wszędzie tylko opisane tygodniami i nie wiem czy w necie 25 tydzień to dla nich już 24 i 1 czy dopiero 25
Widzę, ze wszyscy macie dobre staże partnerskieu nas słabo, jesteśmy trochę ponad rok po ślubie, a razem w sumie 3.5 roku, bardziej prymitywnie niż w knajpie nie mogliśmy się poznać haha
Kciuki za wizyty! Piszcie Jak ktoś idzie na jakaś bo chyba mega braki na naszej pierwszej stronieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 08:07
Ciasteczko777, kama2784, Izka37, Milka1991, PatkaPP, Szczęśliwa Mamusia, ago91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChicco wyglada świetnie i napewno bardzo wygodne i praktyczne. Mysle, ze jeżeli kogos stac to lepie to. U nas salon polaczony z kuchnia jest pokojem przechodnim do naszej sypialni, a tam tez będzie stało łóżeczko to bede miec blisko do niego. Ale w sumie w salonie w czym go poloze to nie wiem
Dla mnie to za drogo a i nie planuję więcej dzieci. Gdyby to bylo moje pierwsze dziecko i bylo mnie stac to kupila bym. Tym bardziej, ze jest z tego później krzesełko do karmienia a takie lepsze to koszt 200 zl a tu jest kilka w jednym.
-
nick nieaktualnyJa mam wizyte o 14 i teoretycznie powinnam byc pierwsza ale czesto przychodza pacjentki z nagłymi sprawami i sa wcześniej. Teść przyjedzie do synka, bo mąż w pracy ja przeziebiona, syn tez i od niedzieli nosa z domu nie wystawiam przez te wszystkie choroby. U mojego syna w grupie w pn bylo 3 dzieci z 24, a wczoraj 1. Grypa, ospa i szkarlatyna szaleje. ( pracuje w przedszkolu do którego chodzi synek)
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja też chciałam kupić chicco baby hug ale zobaczyłam je ostatnio na żywo i jednak nie kupię. Ale nie chodzi o to że coś z nim nie tak, przeciwnie - wyglądał super solidnie i na pewno bardzo wygodny w użyciu dla mamy i dzidziusia, ale po prostu jest większy niż myślałam, a w moim mieszkanku w bloku nie miałabym miejsca na niego, myślałam że jest trochę mniejszy. Ale jak ktoś ma miejsce to naprawdę uważam że warto bo jest świetny:)
myślę że po prostu będę w kokonie trzymać małą na początku A później zobaczę, ewentualnie kosz mojżesza -
nick nieaktualnyPestkkaa wrote:A co sądzicie o Kinderkraft Unimo ?
-
Ja planuje przenosić dziecko w koszu Mojżesza, mąż zrobi mi stelaż do postawienia w salonie. Mam pokoje na piętrze i nie wyobrażam sobie takie małe dziecko nieść na rękach po schodach.
Powodzenia na dzisiejszych wizytachkama2784 lubi tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100