Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aktyde współczuję tych migren, oby przeszło i było już wszystko ok.
Puszek dziękuję twoja wiedzą jest nieocenionamój gin powiedział że w 35tc da mi już skierowanie.niestety nie pracuje w żadnym szpitalu w okolicy. Co do samej blizny udawać nie będę musiała bo rzeczywiście momentami czuje ciągnięcia i pieczenie zwłaszcza po jednej stronie, na szczęście na razie jest wszystko ok.
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzik, ja mam starsza córkę urodzoną 29 maja. Wszystko zależy od pogody w tym roku, ona się urodziła w 2015 i było bardzo ciepłe lato. Już pierwszy spacer to była w samych spiochach, a potem już na krótkie bo były upały, nawet jeśli będzie chłodniej, to moim zdaniem głupotą jest kupować same długie rekawki
Lepiej dziecko ubrać na cebulkę. Ja ją zawsze ubieralam w body na krótki i na to pajace, lub body krótki, spodenki i bluzka z długim, a lipiec, sierpień to właściwie ciągle se body z krótkim albo luźne sukienki. A nawet jak będzie chłodniejsze lato, to na cebulkę.
Szczęśliwa Mamusia, Rudzik1, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiała Azlia wrote:Hej. Ja w szpitalu. Podejrzenie cholestazy:(
O matko współczuję , oby lekarze Wam pomogli , kiedyś byłam na takim forum na FB i tam jedna z nas mam miała właśnie choleztazę .Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 12:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzik1 wrote:Aktyde zastanawiałam się właśnie, czy spodenki lub półśpiochy sprawdzą się u takiego malucha. W H&M widziałam śliczne rampersy z odkrytymi rączkami i nóżkami dla dziewczynek, ale na razie się wstrzymam
Wszystko się przydaje takie te rampersy to bardziej na lato , ja mało co używałam tych półśpiochów dużo miałam takich pajacy śpiochów rozpinanych w kroku lub po całej długości i jedne miałam takie rozsuwane .Rudzik1 lubi tę wiadomość
-
Polspiochy i spodenki owszem, ale rampersow ani razu nie ubralam jakos mi sie niepraktyczne wydawaly. Wole pajace. Ale wiadomo kazdy ma swoje upodobania, mysle jednak ze w pierwszych miesiacach wiekszosc mam stawia na wygode, wiec pajace pod tym wzgledem sa najlepsze. Albo body kopertowe z dlugim/krotkim rekawem i polspiochy/spodenki.
Rudzik1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlt mi uroslo w ciagu dwoch tygodni z 64 na 84 i doktor kazala mi sie polozyc do szpitala. Objawow nie mam zadnych wlasnie. Ale za to zrobili usg malego i szyjki i wszystko ok. A szyjka ma 4 cm az. A tak sie o nia martwilam. Dzieki za wsparcie. Bede pisac co i jak
Szczęśliwa Mamusia, Milka1991, Pani Moł, kama2784, PatkaPP, Veri lubią tę wiadomość
-
Biała Azlia wrote:Alt mi uroslo w ciagu dwoch tygodni z 64 na 84 i doktor kazala mi sie polozyc do szpitala. Objawow nie mam zadnych wlasnie. Ale za to zrobili usg malego i szyjki i wszystko ok. A szyjka ma 4 cm az. A tak sie o nia martwilam. Dzieki za wsparcie. Bede pisac co i jak
Lepiej dmuchać na zimne. Kciuki żeby przebadali i okazało się, że to tylko przypadek. -
Hej u nas też wszystko ok. Szyja zamknięta ma 38mm. Wszystkie organy w porządku, przepływy też ok. Mały na 28+5tc ma 1130g jest w tej dolnej granicy cały czas ale równo przyrasta więc lekarz stwierdził że pewnie taka jego natura i będzie po prostu mniejszy. Następną wizyte w szpitalu mam dopiero 22.03 , lekarz mnie poinformował że na ta chwilę zrobili już dla mnie wszystko co mogli i wszystko jest ok więc nie ma konieczności kontroli co 2 tygodnie. 25.02 mam u swojego ginekologa termin ale to mi chyba tylko książeczkę podbije.
Ciasteczko777, Szczęśliwa Mamusia, Milka1991, Pani Moł, kama2784, Izka37, puszek369, Rudzik1, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, trochę mnie nie było, bo wracam do żywych.
Wirusowa infekcja kompletnie mnie rozłożyła, słabosc, prawie omdlenie, kłopoty żołądkowe, gorączka, nie miałam siły wstac z łózka a maż za granicą, zresztą i tak by niewiele pomógł bo ostatnio pracuje 8:30-22. Aż po raz pierwszy musiałam wezwać mamę, by pomogła przy córce.
Aktyde znam ten ból migrenowy... czy lekarze ustalili powód drętwienia? Maleństwo gdzieś uciskało na nerw?
Azalia trzymam kciuki aby alarm okazał się fałszywy. Pamiętam ze w 1szej ciąży tez miałam podejrzenie cholestazy, ale na szczęscie badania krwi nie potwierdzily, a swędzenie ciała bylo od miejskiej wody w zimę.
Puszek dzieki za wrzucenie listy leków wycofanych.
Ostatnio bardzo często się to zdarza. Wycofali tez Mucifluid, ktory fajnie działa na gęsty katar.
Czytałam, że często te wycofywane pochodzą od azjatyckich producentów. A tam wiadomo, trochę inny poziom trzymania jakościSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Azalia, jak nie objawów to trzymam kciuki żeby Cię szybko puścili i na strachu się skończyło
trzymaj się dzielnie! Teraz to ja się wystraszylam bo z takim wynikiem wychodziłam prawie 4.miesiace temu i nikt nie kazał tego kontrolować a ggtp to miałam z 10krotnie przekroczone. Takim sposobem zmobilizowalas mnie do zrobienia prób watrobowych.
Nistera, jakby mój lekarz powiedział to długasna szyja a nie szyjka hahaja na początku takiej nawet nie miałam
maleństwo rośnie proporcjonalnie, to najważniejsze, różne wagi nasze dzieci będą miały