Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAktyde, próbuj
u nas w 1 lidlu od razu wszystko przeszurane zawsze a w pozostalych po kilka dni czasem leżą te rozchwytywane rzeczy. Chyba też po poludniu skoknę. W zeszlym tyg kupilam fajny pięciopak kopertowych bodziaków, czadowe pajacyki i skarpetki
Chociaż już zrobiłam przegląd i tak po prawdzie to z ciuszków chyba wszystko mam -
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:A ja w domu uziemiona z młodą i nie dotarła do Lidla
myślicie, że po południu jeszcze będzie sens się wybrać? Chciałabym koszule i jakieś bodziaki.
-
Aktyde często popołudniu ludzie oddają to co kupili i przymierzyli.
Moja babcia ma lidla pod domem i ten śpiworek nam wzięła
https://www.lidl.pl/pl/Asortyment.htm?articleId=44181
dużo o przewożeniu w aucie się naczytałam, że muszą pasy przylegać itp.
-
nick nieaktualnyOleander Ale cudne ciuszki ❤️❤️ jej jak ja chciałabym cokolwiek kupić , a tu kasy brak
.
Jestem już dawno w domu jakoś przeżyłam tą glukozę , jutro będą wyniki nie będę miała jak odebrać najwyżej później mąż mi wydrukuje, bo jak na razie są wyniki analizy moczu a tu jeszcze morfologia i glukoza do zbadania
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 12:59
-
Ja za duzo ciuszkow nie pootrzebje, bo mam trche po corce, troche moja mama juz buszuje po lumpach i znowu od kolezanek dostaje paczki, haha a akurat wszystkie mialy teraz corki
bede mloda zawozic po poludiu do taty to moze skocze do lidla
-
Ciasteczko777 wrote:Właśnie wróciliśmy z Usc
Tatuś uznał synka, nazwisko będzie też nosić ojca
wzruszyłam się...
po porodzie -jeszcze w szpitalu- przez ePUAP zarejestruje narodziny
Kciuki Dziewczyny, czekamy tu na dobre wieści od Was i szybkie powroty do domu.
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
A ja się szykuje na wizytę
już nie mogę się doczekać spotkania z malutka
Oleander, ago91, Pani Moł, Szczęśliwa Mamusia, Fikus, PatkaPP, slodka100, Milka1991 lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnyago91 wrote:Ciasteczko a jak to u Ciebie jest z tym nazwiskiem ? Ty masz po byłym mezu ? I chciałaś żeby dziecko miało nazwisko ojca ?
wróciłam do swojego - czyli mam swoje -panieńskie
a synek będzie nosić nazwisko M
ja też watpię czy w razie ślubu zmienię znowu nazwisko (trochę to kłopot w moim zawodzie).
ago91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja-33 wrote:Ja tez mam zaraz wizytę ale nie u lekarza prowadzącego. Dzisiaj mam jakaś schize straszna
strasznie się denerwuje
Moja droga jak to się mówi uszy i głowa do góry:-* , ja schizy mam zawsze a przed wizytą to serce mam w gardle , jak byłam w ciąży z Anią to żyłam od wizyty do wizyty od USG do USG , nie to że straszę czy coś ale " odetchnęłam " dopiero jak Ania się urodziła , jak usłyszałam jej płacz następnie Pani doktor położyła mi ją na piersi , to miałam łzy w oczach ❤️❤️ i to wszystko to czekanie , poród było warte tego ❤️ .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 14:12
Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
-
Ja już w poczekalni, przede mną jedna para. Ja widuje malutka co 2 tyg, od polowkowych z 4 tyg lekarz zmienił częstotliwość na 2 tyg chyba że względu na tą pepowine wokół szyi
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*)