Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny. Spróbuję więcej wody pić i może z rana faktycznie ciepłą z cytryną, bo do tej pory z butelki lałam i z cytryną piłam. Jem morele, ale spróbuję się na śliwki przerzucić.
Piję do 2 litrów dziennie wszelkich napoi, więc wydawało mi się że jest ok. Zobaczymy czy za parę dni będzie poprawa. Brzuch mam jak balon napompowany
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
Zabezpieczenia? O tym za rok będziemy myśleć, jeszcze duuuużo czasu na to, mam nadzieje, ze po drodze juz zamieszkamy na swoim. Z tego co pamietam przed starszą zabezpieczalam jeden regał i szuflady w komodzie, bo namietnie otwierala i wszystko wywalala...tylko te zabezpieczenia to ch***owe bo ona je w try migi rozpracowała...
Co do pępka, w poprzedniej ciąży zrobił się płaski, ale nie wywalił, teraz szybciej brzuch rośnie, więc się okaże. Ja się boję rozstępów, zrobiły mi się dwa malutkie w pierwszej ciąży i to bardzo nisko, sa praktycznie niewidoczne, to luz. Ale szczerze, jak widzę poorane brzuchy na całej powierzchni moich koleżanek...nie wiem, czy dałabym radę siebie zaakceptować. Nie przemawia za mną argument "to nic, liczy się dziecko "no może tak...
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ago Ty Jesteś rocznik 91 jak ja? Pięknie wyglądasz ! Co robisz że masz takie piękne włosy ? Ja też mam długie, ciemne i z grzywką. Ale moje takie klapnięte są
Co do zabezpieczeń to hmm. Te przypinane do szafek i szuflad się nawet sprawdziły. Długi czas zajęło młodej rozpracowanie ich. Za to te gumowe na kanty były przez jeden dzieńNo cóż, Trzeba było bardziej pilnować i tyle. O piekarnik jakoś nigdy się nie bałam. Nawet nie wpadłam na to że mogłaby go otworzyć
No i zamówiłam to gemini. Czekam na kuriera. Kupiłam też ten termometr braun i też na niego czekam
Ja się ważyć będę jutro. Ostatnio było +13kg :pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 17:12
-
Mi pępek jeszcze nie wylazł, póki co jeszcze dziura jest i oby tak zostało! Co do rozstępów to niby wiem, że to może być nieuniknione, jestem świadoma, że genów nie oszukam to i tak chyba ciężko będzie się pogodzić jeśli popęka brzuch i też za mną nie przemawia argument, że nie powinnam się przejmować, bo mam dziecko. Póki co, smaruję, masuję i modlę się, żeby cudem mnie to ominęło
Ojj też się dzisiaj objadłam, pierogi dzisiaj wjechały, bo został farsz z piątku to dolepiłam, a teraz odpoczywam -
Milka1991 wrote:Ago Ty Jesteś rocznik 91 jak ja? Pięknie wyglądasz ! Co robisz że masz takie piękne włosy ? Ja też mam długie, ciemne i z grzywką. Ale moje takie klapnięte są
Co do zabezpieczeń to hmm. Te przypinane do szafek i szuflad się nawet sprawdziły. Długi czas zajęło młodej rozpracowanie ich. Za to te gumowe na kanty były przez jeden dzieńNo cóż, Trzeba było bardziej pilnować i tyle. O piekarnik jakoś nigdy się nie bałam. Nawet nie wpadłam na to że mogłaby go otworzyć
No i zamówiłam to gemini. Czekam na kuriera. Kupiłam też ten termometr braun i też na niego czekam
Ja się ważyć będę jutro. Ostatnio było +13kg :pMilka1991 lubi tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
Moj pępek też jeszcze nie wyszedł
ale juz go wypycha więc na bank niedługo wyjdzie
rozstępów narazie nie mam żadnych i nie smaruje brzucha niczym. Ale siostry moje miały rozstępy więc na pewno i mi wyjdą ale może pod koniec ciazy
iwwk wrote:Dziewczyny, macie jakieś odżywki do paznokci sprawdzone i dozwolone w ciąży?
iwwk wrote:Dziewczyny, macie jakieś odżywki do paznokci sprawdzone i dozwolone w ciąży?
Jakoś specjalnie nie stosuje ale wcieram córce we włosy olejek arganowy wiec korzystają przy tym moje dłonie. Można wcierac też w skórki i plytkeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 19:31
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc