Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej.
Powodzenia na wizytach. Dużo zdrówka dla dziewczyn w szpitalach.
Fikus, mam takie same koszule z dolce sonno tylko w innych kolorach, plus dwie na ramiączkach. Zamawiałam rozmiar taki jak nosze zawsze, czyli S i są akurat. Gdybym patrzyła na te wymiary co tam napisali to bym wzięła za duże, bo się zastanawiałam nad rozmiarem M. Ta stalowa tylko zrobiła się przymała, a właściwie przykrótka gdy mi brzuszek urósł, miesiąc temu była w sam raz. Ale po porodzie będzie dobra.
Ja też nie mogłam spać i teraz jestem nieprzytomna. -
Trzymam kciuki za wizyty!
Fikus, dzięki. Właśnie zamawiałam je z miarką, zobaczymy co przyjdzie
Dziś mamy pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia
A wieczorem na parę dni przyjeżdżają moi rodzice, jestem przeszczęśliwaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 08:33
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
Biała Azlia wrote:Hej.
Powodzenia na wizytach. Dużo zdrówka dla dziewczyn w szpitalach.
Fikus, mam takie same koszule z dolce sonno tylko w innych kolorach, plus dwie na ramiączkach. Zamawiałam rozmiar taki jak nosze zawsze, czyli S i są akurat. Gdybym patrzyła na te wymiary co tam napisali to bym wzięła za duże, bo się zastanawiałam nad rozmiarem M. Ta stalowa tylko zrobiła się przymała, a właściwie przykrótka gdy mi brzuszek urósł, miesiąc temu była w sam raz. Ale po porodzie będzie dobra.
Ja też nie mogłam spać i teraz jestem nieprzytomna.
Ooo ja też zastanawiałam się czy nie kupić na ramiączkachale ostatecznie postawiłam na krótki rękaw. Co do stalowej, to też myślę, że do porodu mogę się w nią nie zmieścić, ale już jak urodzę i trochę brzuszek będzie mniejszy to chyba będzie ok
-
Aktyde z tego co czytałam to chyba większość
Tzn. nie znalazłam żadnych dowodów jakoby miały szkodzić, tylko te z formaldehydem ponoć szkodzą, ale większość artykułów sugeruje, że najlepiej niczego nie stosować. Prawdopodobnie po prostu nikt się w temat nie zagłębiał i jest takie dmuchanie na zimne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 09:09
-
nick nieaktualnyPowodzenia na wizytach!
Koszule dolce sonno mam dwie, są spoko i niedrogie, przy pierwszym dziecku kupilam i daly radę. Jeszcze muszę kupić cieniutki szlafrok - ostatnio mialam taki milutki grubszy, ale nie dość ze w szpitalu byl skwar, to dodatkowo przez caly okres pologu bylo mi mega gorąco, a jeszcze zajął 3/4 walizki -
MaMaMi83 wrote:Puszku.....
Ważne!!!
Czy immunoglobulinie anty rhd można przyjąć w 27+5 bo na skierowanie mam napisane między 28-30 a dziś doktorka przy poradni przyszpitalnej chciała mi podać (jest obecnie 27+2)????
Kciuki za wizyty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 09:29
MaMaMi83 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Puszku. Bo już zaczęłam się martwić.
Całe szczęście immunoglobuline dostanę bez problemu, moja Pani dr mi załatwiła na NFZ tylko musiałam iść do poradni przyszpitalnej do takiej walnietej doktorki.puszek369 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTrzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty
.
Witam się po weekendzie.
Byłam dziś z Anią na kontroli niestety poprawy brak, i mamy zastrzyki mam codziennie wieczorem z nią przyjeżdżać i tak do Czwartku te zastrzyki
, biedna moja i tak boi się dotyku lekarza po ostatnich szczepieniach jakby miała " syndrom białego fartucha " wygina się płacze ciężko mi jest ja utrzymać wręcz się wyrywa i nie daje się osłuchać . Moje samopoczucie oki odebrałam dziś wyniki muszę tylko aktualna grupę krwi mieć i przeciwciała Panie z lab się dziwiły że jeszcze mój Pan gin nie zlecił mi tych przeciwciał . Kiedy tam podejdę i zrobię sobie te badania na własną rękę aby mieć do porodu
.
Trzymam mocno kciuki za dziewczyny które są w szpitalu , trzymajcie się tam dzielnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 09:55
-
nick nieaktualnyhttps://www.slodkisen.com.pl/pl/p/Damski-bawelniany-szlafrok-podomka-Granatowy/275
Wzięłam taki. Zwykła, gładka bawełna. Dla mnie jest ok. Już go prałam, nic sie z nim nie stało, tylko wymiętyMi jest tylko do szpitala potrzebny, w domu nie używam szlafroków. Jest cienki, więc nie powinno być w nim gorąco
Pani Moł lubi tę wiadomość