Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mary Jane czuje ze wszystko będzie dobrze! Moze tak byc ze bedziesz do konca w szpitalu ale dzidzia jeszcze posiedzi:)
Ja mam coraz bolesniejsze te kopniaki boje sie zeby nie fiknal miednicowo bo gin mi mowil ze wtedy te ruchy sa bolesne i nie przyjemne -
nick nieaktualnyCzy ktoś może ma dolegliwości związane że zgaga ?
Jak sobie z nimi radzić skutecznie ?...od dwóch dni mi dokucza ten problem z paleniem i pieczeniem w przełyku i żołądku
Ojej Maryjane, to bardzo stresująca sytuacja mam nadzieję że lekarze to opanuja i wszystko wróci do normy. Widzę ze jesteś już w wysokiej ciąży nie poddawaj się. Trzymam również za Ciebie i dzieciątko kciuki i wysyłam sama dobra energię. Pozdrawiam -
nick nieaktualnyZerkalam ze pisalyscie o dojezdzie do szpitala do porodu, a wiecie że ostatnio o to pytałam męża, co jak się zacznie A jego nie będzie w pobliżu A on właśnie do mnie powiedział " spokojne przecież są taksowki"
i wiecie że całkiem się z tego zasmialam , bo jakoś przez myśl mi nie przyszło że on to śmiertelnie poważnie powiedział
Ale mam nadzieję że porody rozpoczną się w bezpiecznych godzinach kiedy nasi bliscy będą przy nas
Odpowiadając na pytanie ,obecnie pozostaje pod prywatną opieka lekarską, jestem z lekarza zadowolona natomiast zbyt mi się dłuży od wizyty do wizyty,ale to pewnie każdemu
Miłego wieczoru -
nick nieaktualnyMilka1991 wrote:Kinder u mnie rennie. Zawsze mam w torebce i przy łóżku
Oo widzisz nie wiedziałam że w ciąży można brać rennie,zatem jutro przy okazji zakupów również się w nie zaopatrze oby pomogło !dziękuję za podpowiedź
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Mi od zawsze na zgage pomaga mleko. Zwłaszcza wieczorami kiedy jest najbardziej dokuczliwa lecę do lodówki biorę kilka łyków mleka i od razu jest lepiejKacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
Imbir, woda z cytryną, a jak to nie pomaga to jakieś miętówki. Wczoraj nie miałam miętówek, a przed snem złapała mnie okropna zgaga, tylko wodę z cytryną pod ręką miałam, co chwilę popijałam, małymi łyczkami. Po jakimś czasie przeszło, ale aż buzię otwieralam i ja "wietrzyłam" tak paliło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaryJane będziemy tu trzymać mocno kciuki za Was
KinderBueno mi pomaga zwykłe mleko
Jestem po treningu, wow dzisiaj był wyciskramiona i pośladki uu wyczuwam zakwasy jutro
Ciasteczko haha dlatego ja zamówiłam paczkę za 400zł jakoś miesiąc temu a teraz już kolejny koszyk zapełniammniej boli hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 19:04
-
nick nieaktualny
-
Oleander cwiczenia, zakwasy??!?!!?? Wtf is this?
Hehehe nie pamiętam kiedy ćwiczyłam a zakwasy mam jedynie od nocnych skurczy
Dziewczyny biore 1 tabletke slowmag na dzien i dalej miewam skurcze w lydkach. Zwiększyć, do ilu? Chyba jutro poprosze gina o cos mocniejszego, moze aspargin właśnie? On jest jakis mocniejszy chyba co? W ogole mam wrażenie ze to kiedys bylo na recepte ale pewnie coa mi sie pochrzanilo...
-
nick nieaktualnyDziękuję za podpowiedzi będę zatem testowac wszystko co piszecie napewno coś mi pomoże
Rety czy komuś też wyprawka sprawia tyle trudności co mnie ? Wszystkiego teraz jest tak ogromny wybór że absolutnie nie wiem na co postawić co wybrać co się przydaje ,na co zwracać uwagę ,czasami aż popłakuje jak ja sobie poradzęszkoda że tak późno natrafiłam na to forum bo pewnie wy już wyprawki macie zrobione i nie chce tez wam.tu za duzo marudzic, A ja pracując obiecałam że po 30 tygodniu się tym zajmę - wykorzystując waszą wiedzę i doświadczenie chętnie skorzystam z wszelkich wyprawkowych podpowiedzi ! Dziękuję
-
Porównywalam wczoraj i wcale jakiejś większej różnicy nie ma. Jest natomiast różnica w niektórych rzeczach na doz.pl, jednak nie wszystko tam też jest. Na doz zamówie to co najtaniej wychodzi, odbiore osobiście, bo mam niedaleko, nie wiem od ilu tam jest darmowa przesyłka. Resztę chyba na gemmini, ale swoją drogą mi wyszło jakieś 300 zł w koszyku, ale pewnie nie wszystko wzięłam
Muszę przejrzeć listę Puszka i porównać hehe
-
4 me dwa razy dziennie możesz brać (tam nawet tak napisane w ulotce), ja biorę jedną, bo moje skurcze łydek ustały
aspargin ma jeszcze potas i jest w formie wodoroasparaginianu , a slow mag nie ma potasu i jest w formie chlorku magnezowego sześciowodnego.
nawet slow-mag ma więcej, bo 64 jony magnezu, a aspargin 17 jonów magnezu. Kwestia wchłanialności itp.4me lubi tę wiadomość