Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Veri wrote:Wiem o czym mówisz, bo ja sama mam podobnie. Lekkie kości chyba i z BMI wychodzi wieczna niedowaga
Ale tu akurat na Belly wpisałam wagę początkową, wzrost i mi zrobiło takie widełki ile min/max powinnam ważyć w danym tygodniu. Nawet mi się to podoba, bo mnie trochę "uspokaja", że nawet te prawie 9 kg to jest ok na ten moment.
-
4me wrote:Ale wykres, zeby uzywac to juz chyba musisz miec konto wykupione co?
Tak, ja mam wykupiony abonament. W ogóle nie wiem jak to możliwe, że taka różnica w cenie, ale przez jakiś czas on kosztował 1 zł za miesiąc i wtedy kupiłam na cały rokA ta kwota co jest teraz, to przegięcie
4me lubi tę wiadomość
-
Ciacho miałam ten model przed twoim. Fakt Clio 3 wygląda zupełnie inaczej. U mnie w rodzinie ogólnie Renault to wielka miłość. Mój mąż jezdzi Laguna kombi wcześniej jeździł megane kombi no i Clio mieliśmy. Mi najbardziej brakuje w innych autach że nie ma dyskietki jak w renaultach. Masz pewnie u siebie free hands bezkluczykowe otwieranie samochodu/odpalanie z systemu start stop bo to jest mega.
Jak chwilę pojeździe Laguna i potem wsiadam do mojego Forda to szukam guzika żeby odpalić samochód hehehWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 14:32
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Veri wrote:Tak, ja mam wykupiony abonament. W ogóle nie wiem jak to możliwe, że taka różnica w cenie, ale przez jakiś czas on kosztował 1 zł za miesiąc i wtedy kupiłam na cały rok
A ta kwota co jest teraz, to przegięcie
Z iednej strony pocieszajace, z drugiej jak na mnie to te 9kg za duzo!
Dzis na obiad pulpety gotowane w sosie pomidorowym i kasza bulgur. I tak sie zywie jak nie jem w pracy więc skad te kg? Ale fakt ze ja musze dużo jesc bo po prostu jest glodna. Jak czytam ze nie macie apetytu to nie ogarniam
-
Też odpuszczam , tu są tylko z morelową marmoladą której nienawidzę i do tego robią je jakoś dziwnie że normalnie jak je jem to czuję chemię fujjjj. Chcąc zjeść normalnego różanego pączusie musiałabym do pilskiego sklepu jechać A to już za daleko i mi się nie chce , więc cóż będzie bez w tym roku.
-
MaMaMi83 wrote:A co do pączków - odpuszczam, nie da się począków zrobić bez tłuszczu więc dam sobie spokój
http://cotakpachnie.com.pl/2017/02/18/fit-pieczone-paczki-twarogowe/Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:Ciacho miałam ten model przed twoim. Fakt Clio 3 wygląda zupełnie inaczej. U mnie w rodzinie ogólnie Renault to wielka miłość. Mój mąż jezdzi Laguna kombi wcześniej jeździł megane kombi no i Clio mieliśmy. Mi najbardziej brakuje w innych autach że nie ma dyskietki jak w renaultach. Masz pewnie u siebie free hands bezkluczykowe otwieranie samochodu/odpalanie z systemu start stop bo to jest mega.
Jak chwilę pojeździe Laguna i potem wsiadam do mojego Forda to szukam guzika żeby odpalić samochód hehehTak- bajerow mam sporo jak za tą klasę
i serio jest śliczny. Najlepsze że całe życie mówiłam że Never ever francuza a to już mój drugi
coś w tym jest - uzależniają
Nie chcesz spróbować może jakieś pieczone pączki?? Pamiętaj o klątwieserio nic nic ?? Ja chyba zgrzeszę
-
Hej mamusie
jestem tu nowa więc jeszcze uczę się poruszania po forum. Nie wiem czy był już wątek odnośnie koszul do porodu. Jakie polecacie? Zastanawiam się nad koszulami od mamyginekolog aczkolwiek czytałam opinie że lubią się rozpinać i strasznie się gniotą. Macie jakieś doświadczenie? Jak mogę odszukać w wątku czy był już poruszany temat zakupów, gdzie najlepiej zaopatrzyć się w rzeczy dla malucha. Mam już podstawowe rzeczy tj. wózek, łóżeczko, dostawka, ciuszki, pieluchy, komoda z przewijakiem ale wiem że to i tak kropla w morzu. Od czego radzicie zacząć? I najważniejsze co sądzicie o żelu do porodu? Sorki jeśli spamuje a jest sposób odszukać tych informacji w wątku ale jak wspomniałam dopiero się uczę
Pozdrawiam
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
4me wrote:No dobra nie sa to prawdziwe! Paczki ale takie chyba by przeszły w diecie cukrzycowej? Jeden, malutki....
http://cotakpachnie.com.pl/2017/02/18/fit-pieczone-paczki-twarogowe/
Nie, w diecie cukrzycowej żadne poczki nie przechodzą. Przeżyje. Nadrobię jak urodzę2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyCześć Madzia, trudno doradzić skoro najważniejsze rzeczy masz i to więcej niż niejedna z nas.
Niezbyt rozumiem w czym Ci mamy doradzić? Jaki żel do porodu, nie kojarzę
Polecam korzystać z lupy- znajdź- po lewej na górze. Ale wtedy masz podglad na cale forum.
Masz termin na maj? Skąd klikasz,i napisz coś o sobie. -
Mój synek ma przyjść na świat w 12 maja
Jestem z dolnego śląska. Chodzi mi o żel natalis. Mówiły o nim położne na szkole rodzenia. Lekarz ani mi nie zalecił jego kupna ani nie odradził a widzę, że jest chwilowo niedostępny. Właśnie robię dokładną listę "do kupienia" i szukam inspiracji.
-
nick nieaktualnymadzia8018 wrote:Mój synek ma przyjść na świat w 12 maja
Jestem z dolnego śląska. Chodzi mi o żel natalis. Mówiły o nim położne na szkole rodzenia. Lekarz ani mi nie zalecił jego kupna ani nie odradził a widzę, że jest chwilowo niedostępny. Właśnie robię dokładną listę "do kupienia" i szukam inspiracji.
może być inspiracją.
Niestety nie znam tego żelu, może nasz Puszek doradzi.
miło, że jesteś
jakbyś chciała dołączyć na listę, to dopisuje Koleżanka Chusy
-
Witaj Madzia. Jesli z nami zostajesz to dopisze na liste, Kinder Bueno jak mozesz to tez wyslij mi dane swoje to cie dopisze (termin porodu, plec dziecka i jesli chcecie to imie i skad jestescie, wiek)
Koszule do porodu hm.. ja tylko wiem ze to ma byc jednorazowka bo sie wszystko upitrasi a jaka bedzie to juz chyba dowolnosc. Kup zwykla bawelniana najtansza i tyle : )
U nas w szpitalu daja wiec mi odpada ten problem.madzia8018 lubi tę wiadomość
-
Ciacho zgadzam się w 100% co do kupowania nowego auta. Małe ale z salonu
Moje kupowałam jako panna/singielka i nie miałam czasu, głowy i kasy aby męczyć się z naprawami
Wózek maclaren potem przy 1 dziecku woziłam w bagażniku otwierając połowę kanapy tylniej. Mąż ma kombi i identyczne podejście do aut (dobraliśmy się) - nowy i japoniecdzięki temu moje nigdy nie naprawiane a u niego tylko ręczny a roczniki 2010
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 15:48
Szczesliwa ledwo zywa, Ciasteczko777, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChusy wrote:Witaj Madzia. Jesli z nami zostajesz to dopisze na liste, Kinder Bueno jak mozesz to tez wyslij mi dane swoje to cie dopisze (termin porodu, plec dziecka i jesli chcecie to imie i skad jestescie, wiek)
Koszule do porodu hm.. ja tylko wiem ze to ma byc jednorazowka bo sie wszystko upitrasi a jaka bedzie to juz chyba dowolnosc. Kup zwykla bawelniana najtansza i tyle : )
U nas w szpitalu daja wiec mi odpada ten problem.
Chusy witaj, termin mam na 6.05 spodziewam się synka
Wizytę lekarską kontrolną mam 8.03 w dzień kobiet ,oby były same dobre wieściSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
MaMaMi83 wrote:A co do pączków - odpuszczam, nie da się począków zrobić bez tłuszczu więc dam sobie spokój
Tu nie ma tłuszczu:
https://cookingwithplants.com/recipe/caramel-coconut-baked-vegan-donuts/Ciasteczko777, Izka37, 4me lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Pantera też pierwsze kupiłam nowe małe i za panny i co zrobiłam... Zabrałam mojemu wtedy jeszcze przyszłemu mężowi jego samochód oczywiście duży (znaczy się większy jak mój) i jeździłam jego a on moim.
A mój mały citroen poszedł do kasacji - mój mąż miał bliskie spotkanie z tirem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 16:12
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc